ben motoru ilk aldığım şubat kışında 5 saat nasıl inmedim üstünden vay be
ben motoru ilk aldığım şubat kışında 5 saat nasıl inmedim üstünden vay be
Bendede ayaklkklarda gidonda titresim oluyo aslinda cok hissedilmiyo ama uyusuyo gende gidikliyomus gibi oluyo uzun surunce sizdede oluyormu bide yag incelince uzun yolda biraz daha artiyo gibi titresim sanki
S.a arkadaslar iyi bayramlar öncelikle. Dün motorla gezerken benzin biter gbi oldu aslinda benzin vardi ama bitti heralde diye dusunup yedek depoya gectim bi sure normal ilerledim ve sonra yine ayni sekilde tekledi ve durdu tekrar tekrar calstirmayi denedim calismadi. Calissada sanki benzin gelmiyor gbi tekliyor gazi biraktgm an stop ediyor hep. Ben sorunu anlayamadim bakabilecegim yerlere baktm motorda bujiyi söküp temizledim depoyu bosalttm belki pislik vardir dye baktim bsy bulamadim hava filtresini cikarmistim 2hafta once acaba oradan kaynakli bi problem mi olustu daha once basina gelen anlayan birileri varsa aciklayabilir mi ??
hava filtresini neden cikardinki toz yutturdun motora bosu bosuna karburatoru temizle belki memesi filan tikanmistir
son gazda bu sekilde zor calisiyo belki daha iyi anlarsınız https://m.youtube.com/watch?v=NaTWUfZfpF4
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------
Daha oncede cikarmistim uzun sure oyle gezmistim bsy olmamisti ztn köyde flnda kullanmiyorm sehir ici hep
Hava filtresini kesinlikle çıkarıp çalıştırmamanız gerektiği bakım defterinde bile yazıyor hata yapıyosunuz
Ben de bugün aranıza katılmış bulunmaktayım suan motor 10km de. Perdeyi aralayıp aralayıp bakıyorum. Motor çok ısınıyor şu anlık ama rodajdan galiba bir de çok yukarda kavrıyor yarın serviste baktırıcam mecbur
Dur kalk trafikte motor devrini düşük tutmaya çalışın. 2. 3. viteslere hemen geçin. Yavaşken rüzgar yemediği için ısınır motor. Yeni motor daha çok ısınır ancak fazla ısınmaması gerekmektedir. Işıklarda beklerken kontak kapatın. Normal yolda 60-70 sürerken ısınması sorun değil fazla ısınmaz açık yolda zaten.
Tesekur ederim cevaplariniz icin
Dün kaza yaptım önden araca çarptım şase yamulmuş var mı başına böyle bi iş gelen motor kullanılmaycak durumda ama ne hikmettir kafalık sinyaller falan sağlam
Geçmiş olsun bacakla kurtarmışsın bereket Allah beterinden korusun bizim burdada beyaz bir drift arabaya vurup şasi yamultmustu sifir şasi takildi devam etti adam
:( Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
Arkadaşlar çanta taşıma demirine soft yan çanta için demir kaynatan oldu mu hiç ? Bir de gidon amortisörü gibi gidon kollarının ortasına takacağım bi demir arıyorum hazır bulabileceğim yer bilen var mı(buraya navigasyon ve elcik korumanın demirini sabitlemeyi düşünüyorum) ?
Herkese merhabalar bugun bahçelievlerdeki bayiden 0 drift aldım teslim ettiler plakayı yarın vericekler şimdi garajda duruyor ve motorda sıkmam gereken vida felan varmı acaba önerileriniz nelerdir
Hepinizden Allah razı olsun teşekkür ederim.Umarım kimsenin başına böyle bi olay gelmez..
Mertcan kardeş şase tamiri olmuyor diye biliyordum ben olsada tehlikeliymiş
Geçmiş olsun motoru önden darbe aldıysa motor bir daha düzgün gitmiyor malesef karşı taraf mı hatalı ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)