arkadaşlar yüksek devirlerde gaz yarım saniye falan gidip geliyo gibi oluyo motor saniyelik yavaslıyo geri hızlanıyo gibi hissediyorum daha 2000km de 2014 model 0 aldım
arkadaşlar yüksek devirlerde gaz yarım saniye falan gidip geliyo gibi oluyo motor saniyelik yavaslıyo geri hızlanıyo gibi hissediyorum daha 2000km de 2014 model 0 aldım
Üzerinde'ki orjinal buji'den kaynaklanan bir problem bir adet NGK cpr6ea-9 buji alup takarsanız bu sorun ortadan kalkar.
Performans konusuna gelince benim motorum orjinal dişli ile düzde 130'a çıkıyordu 16 dişli takıldıktan sonra düzde 120'de takılıyor 120 ile giderken devir 8500 oluyor, yokuş aşağı sallayınca bir kere 140'ı gördüm bir kere'de 150'yi tabi bu değerlerin hepsi gösterge değeri gps ile ölçülürse ne olur bilemiyorum sanırım bi 10 km/s sapma vardır göstergede.
Motorunuzun performansına zincirinizin yağlı olup olmaması bile etlendir, zinciri yağlayınca hayvan bir rahatlıyot
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:45 ----------
Balıkesir - İzmir günübirlik gittim geldim total'de 400 kilometre.
Balıkesir içinde'de bir 100 kilometre yapıp benzin aldım.
Kısacası bir depo benzin ile +500 kilometre yol gidebilirsiniz.
Her Şey Bir Gün Hayabusa İçin
valla düzde 110u geçmiyor benim motosiklet tapa gaz 110dan yukarı yemiyor
yağ yakmayı bana sor 40 bin km deyim alttaki sayaç tripmetre istersen sıfırlayabiliyosun gittiğin yeri vs ölçmek için
arkadaşlar kırklareli istanbul yaptım sıkıntısız çok şükür
Fazla gazlarsan 100km de 3.5-3,7 leri görebiliyor.Ama 80-90 km kullanımda 2,5-2,7 civarı oluyor 100kmde.Yağ yakma gibi bir sıkıntısı yok motorun özellikle koyduğum yeni yağın kutusuna eskiyi doldurup ölçerim hep tam çıkıyor zaten.Diğerinin cevabını mertcan kardeşim verdi zaten.Ben bu motora özel yan çanta yapmıştım ama bu motorun torkuna olmadı yeni motoruma takıcam artık.Onlar takılıyken manisaya gittim rüzgarlı bir havada 100km de 5.5 litre yaktırdım motora ve arkam ful eşya doluydu.Aşağı yukarı 90 kilo yükle.
Tesekkurler, drift ile baslamayi dusunuyorumda. Bu konuda 15~20 sayfa okudum. Bir sorundan bahseden denk gelmedi. Egzozda bir dökülmeden bahsetmis bir arkadas sadece.( bana denk gelen ).
benim şuan hazırladığım bir garaj var ama daha işi var 2 senedir dışarda duruyor geçen sene acemilikten kar yağdığı zaman üstünü kapatmadım bu sene biraz akıllı davrandım ama ben biraz sık kullanıyorum.Benim bir felsefem vardır.Yerde buz tutmadıkça her zaman yola devam.O yüzden egzoz biraz pas yapıyor ama önemli değil o kadar her motorda oluyor.
benim motor kışın baya yattı, aküsü ölmüştü aynı akünün jelini aldım aynı paraya iyi gibi, markası abuş. Depo yarı dolu biliyordum boş gösterdi. Bugün depoyu açıp baktım yarıya kadar dolu gibi, neyse benzinlikten benzin alayım biraz belki düzelir full gösterir dedim 15 liralık benzin aldı. Yarısından çoğu doluymuş meğersem. Benzin göstergesi gitmiş anlaşılan. İbre baya bir solda duruyor var mı bir yolu yordamı düzeltmenin arkadaşlar napayım?
**[Ankara - MT] Motosiklet Grubu**
Ankara Motosiklet Sevdalıları
https://www.facebook.com/groups/329295930541118/
Şamandıra belki takılı kalmıştır dipte söküp bi bakmak lazım
**[Ankara - MT] Motosiklet Grubu**
Ankara Motosiklet Sevdalıları
https://www.facebook.com/groups/329295930541118/
Bu motoru ruhsata 125 cc olarak işletebilir miyiz bilen biri varsa yardımcı olabilir mi
Balıkesir - İzmir günübirlik gittim geldim total'de 400 kilometre.
Balıkesir içinde'de bir 100 kilometre yapıp benzin aldım.
Kısacası bir depo benzin ile +500 kilometre yol gidebilirsiniz.[/QUOTE]
Vall 500 km zor gibi benim motorda yapsa yapsa 350 400 yapar olcuyorum bakalim benzin gostergesi yaridan azda biraz 250 kmde suanda
Gokhan gostergelerin altinda vidalar var basit yani ve icindeki led lambalari hemen gorursun..ya yerinden cikmistir yada bise vardir yine de acip bakmak lazim diger yuvalara takip deneyebilirsin lamba saglam mi degil mi diye
Ruhsata 125cc yazdiramaz miyiz bir bileniniz yok mu
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)