cafe racer seven baya kişi varmış ya balıkesirde şaştım şimdi
cafe racer seven baya kişi varmış ya balıkesirde şaştım şimdi
Arkadaslar drift var bendede yeni aldim 6000 deviri gecmiyorum sorun olurmu ara sira 100 110 yapiyorum ama kisa sureli herhangi bi sorun olurmu
Yapma 100-110 .
SELAM ARKADAŞLAR BENİM BİR SORUNUM VAR 2013 Drift var yan ayakta dururken benzin akıtıyor sebebi ne olabilir
Depo fullmü
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:46 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5041368/detay/
Fiyat nasıldır insanlar,etmez mi bu para?
Tmm madem genelde 5000 devirde suruyorum zaten arada 6000 gidiyorum cok uzun sureli olmuyor gerci aradada 100 110 cikip birakiyorum 4 devire kadar benim merak eettigim ara sira hizlanma yapmam zarari olurmu motora silindire kimileri arada bir basmak gerejtigini soluyor yeni motorda
Akşam akşam yine rahat duramadım can sıkıntısından geçenlerde aldığım pulsar 200ns çamurluğun ölçülerini aldım kaynak işini çarşamba gibi yaptırıcam yağmurlu havalarda arka çantamın elimle açtığım yeri fazla çamur oluyor ve sürekli temizlemek gerekiyor ayrıca arka plakalık ta nasibini alıyor f1 stop falan hepsi çamur deryası oluyor bunun önüne geçmek için böyle birşeyler düşündüm.Bunlarda ölçüleri alırken görseller sizce yakışırmı?
Uzaktan nasıl gözükür merak ettim bende muzdaribim o çamurdan
Elle tuttuğum için uzaktan çekme şansım olmadı şu kaynak işini halledince detaylı fotoğraf atıcam buraya.
Buralar iyice öldü, bir şeyler paylaşın canlansın beyler.
Bu arada bu motoru çok seviyorum yaa, iyi'ki almışım keratayı MAŞALLAH
Arkadaşlar cross kask nasıl olur bizim driftte kullansak :D
Sınavlardan ötürü yapacağım işler gecikecek haftaya kaldı kaynak işi =(
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)