İzmir'e doğru yola çıkıyorum günü birlik git gel yapacağım.
Akşama görüşmek üzere
İzmir'e doğru yola çıkıyorum günü birlik git gel yapacağım.
Akşama görüşmek üzere
Hafif bi surtme var galiba goturucem servise bugun
balata spreyi sıkın ses geliyorsa.malum yağıştan dolayı çamur toz toprak girmiş olabilir.2 cisi balata camlaşmış derler burda sertleşmiş camsı yüzey oluşmuş olabilir.çıkarıp iyi zımpara yapın takın en son ihtimal degişim yapılmalı..
Herkese merhabalar İzmir'den evime yani Balıkesir'e geldim güzel bir gündü toplam 400 kilometreye yakın bir yolculuktu.
Giderken her şey mükemmeldi ama gelirken karşıdan inanılmaz bir rüzgar esiyordu hem motor zorlandı hemde ben. Dönerken sanki motosiklet sürmedim rüzgar ile dövüştüm adeta.
Buyrun resimler:
Konak kordon manzarası ile Drift:
Dönüş yolunda Spil dağı manzarasında Drift:
Sabuncubeli virajlardından sonra arka lastik
Yola çıkarken ve gelinceki kilometreler:
Bugüne kadar Drift ile 140 - 150 yaptım diyenleri kaale almaz - umursamaz ve dalga geçerdim, lakin bugün yokuş aşağı 150 yaptım arkadaşlar ibre 140'ı epeyce bir geçti, tabi bu göstergede yazan gps'de bakılsa ne yazar Allah bilir. Devir 5. viteste 9.5 - 10K Arasındaydı ve ibre 140'ı epeyce geçmişti, o hızda bana her hangi bir güvensizlik hissettirmedi. Motorumun ön dişlisi 16, bujisi'de NGK geri kalan mekanik aksamı standart
allah korumuş diyeyim, hem kendinizi hem de trafiği tehlikeye atmışsınız kadran kapatarak.
tekeriniz düz bassın.
arkadaşlar bi konuda görüşlerinize ihtiyacım var bugün yolda giderken arka tekere 2-3 tane iğne girmiş havası inmişyaklasık 10 km bole devam ettim tekerde sağ ve sol taraflarda jantttan dolayı ezilmeler ve yarılmalar var lastik tamir spreyi sıktık teker eski halini aldı bazıları o jel kvamında sertlesmiyor eger hava almazsa oyle kullanabilirsn dedilerbazıları da o tekeri sertlestiriyo tutus azalıyo geçici süreliğine kullan lastiği değiştirmelisin dedibu arada mishlein pilot street var lasitik olarak. bu arada yarılmaların -oldugu kısımlar lasitiğin yanak kısımları yani etli tarafları iğne de tam orta tarafından saplanmıs ordan sprey sıkmadan once hava vurdum bariz hava kaçırıyodu şimdi bi problem gözükmüyor lastiğimi değiştirmeli miyim ?
Arkadaşlar kusura bakmayın ama cevap alamadım aynaları değiştireniniz var mı ?
18 Mart'lı Drift
Kilometremiz 2500 oldu bugün tam motoru alalı 2 ay oluyor.
Bayrak orada olmaz olamaz kirlenir pislenir tozlanir. Yap bir cubuk sistemi tak bir yere olsun bitsin.
Gün içinde kullandım kirlenmedi - pislenmedi. Giderken rüzgardan devamlı sallandığı için bir problem olmadı.
İlk baştan kafaya asmayı düşündüm ama akşamda süreceğim için farımı kapatacaktı, buraya asmayı uygun gördüm.
Bayrak yere değmedikçe problem yoktur bence, önemli olan yere yakınlığı - yüksekliği değil düşünülmesi diye düşünüyorum
Her Şey Bir Gün Hayabusa İçin
Yine de olmaz kardes goze batiyor kuyruktan asagi falan abes gorunuyor yakismiyor bayragimizin o sekilde asagilarda durup kullanilmasina.
Tepki alacaksın kaan farklı bir resim koy
Tepki değil sadece orda o şekilde durması hoş olmamış, resmi düzeltme gibi bir şansı yok.
Arka fren pedalı neden egzosa çarpar ???
Garantiden egzoz değişecekti 25 gun falan oldu hala egzoz gelmedi. Bu sure normalmidir.Servis talep ettik bekliyoruz diyor.
Ellerinde olmayabilir.Egzozu değiştiren fazla olmadığı için.Fiyatıda az buz değil çabuk gelirdi aslında.Bence mondiale bi mail atın derim.
Bugün arkadaşlarla takılıyoruz
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)