Benim cantayi motora takınca video çekerim. Güzel olmuş gerçekten sinyalleri sarı yapsanız da olurdu. Üstteki kırmızı şey sıkıntı olmuyor.
Benim cantayi motora takınca video çekerim. Güzel olmuş gerçekten sinyalleri sarı yapsanız da olurdu. Üstteki kırmızı şey sıkıntı olmuyor.
f1 sop lambasını ben kendimde yaparım hazır almaya değmez yavaş yavaş hepsini hallederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:36 ----------
topcas ın kendi üzerindeki camı kırmızı kullanmış olduğum led ise beyaz o yüsden beyazımsı yanıyor. çantayı gerekli olduğu zamanlarda kullanıcam devamlı değil o yüzden pek sorun olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:38 ----------
bugün itibari ile tablet telefonuda motora bağlamış bulunuyorum resim henüz çekmedim sadece şimdi usb çakmaklığı alıp bilgisayara bağlayıp denemek kaldı ve sis farı malzemesi aldım onlarında elektronik işlemi yapılıp motora monte etme kısmı kaldı resimler çekilip burda paylaşılacaktır, farınız açık yolunuz açık olsun sevgiler.
Bizim motora Michelin Pilot Sport lastik uyuyor mu? Yoksa Michelin Pilot Street mi almalıyım ? Bazı arkadaşlar uymaz falan dedi ama sizden deneyen illa olmuştur bi cevabı esirgemeyin..
Sporty artık gelmiyor olanlarda stokdan satılıyor üretim tarihleri eskidir tarihi çok eski değilse sporty al Streetinde ölçüleri aynıdır 90-90-18 2.75.18
Ön sinyalleri gündüz farı olarak kullanmak üzere geliştirdiğim devrenin bitmiş hali. Aslında aynisindan bir tane daha yapmam gerekiyor.
videoyu uploada koydum yuklensin ekleyecegim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------
Nerdeyse olabilecek bütün frekanslarda denedim sonuç beklediğimden de iyi.
Buyurun video...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:45 ----------
isteyen olursa bu da elektronik şema paintten çizdim idare edin artık
Ehliyete yazılmaya gidiyordum sabah zincirimi gerdim yaklaşık 3 km sonra 90-100 civarı giderken arka tekerlek kitledi zincir kopmuş sonra söktüğümde gördüm zincirde eklenen segman birleştirmek için onu atmmış atınca zincir çıkıyor dolanıyor tekerleği kitliyor[IMG]
zinciri söküp eve kadar motoru itiyorum sonra tamir edip
[IMG][/IMG]
sonrasında gittim yazıldım kursa hükümet binası filan kapalıydı fotograf çekildim sağlık raporu pazartesi alcam parmak izi istediler oda o gün :D
kredi kartını yatırayım dedim 3 kez parayı kabul etmedi gittim bozdurdum değiştirdim sonrasında bankamatik nakit almıyormuş teknik arıza warmış öle uyarı verdi
tam eve dönücem anahtarı bulamadım düşürmüşüm yedek anahtarda köydkei evde köye arabalarla gittim anahtarı aldım tekrar b.eskiye döndüm anahtarın kopyasını yaptırmaya giderken elimdeki fotograflarıda düşürmüşüm döndüm onu geri aramaya buldum ta eve dönüyorum arka frene bi bastım arka fren çubuğu koptu bu şansmıdır nedir çözemedim :S
gecmış olsun allahtan uzerinden atmamış eger bırşeylerın ters gıttığıno anlarsan araç veya motosiklet kullanma.
o gece br rüya görmüştüm anlamıda buna denk geliyor
Rüyada Çatı Yıkılması
Rüyada çatı yıkılması büyük bir musibet ve büyük bir acı yaşanacağı ile açıklanır. Rüya sahibinin ailesinde ve yakın çevresinde büyük bir yasa neden olacak bir olay yaşanacağı anlamına gelir. Bu olay rüya sahibinin ailesinde meydana gelecektir.
bunu diyen 20. kişisiniz bende anlamadım dün üstümde bi bilmemne artık bşi vardı bi an kafama meteor düşermi die de düşündüm :D
Yemin ediyorum göle yüzmeye gitseniz altinizdan köpek balığı geçer
Gecer ben inanirim olacak bsiler herseymi ters gider
Benim şeyim bu sekilde hız yapmaya yemez doğrusu. Led ler güzel olmuş. Ben de perşembe günü sinyalleri baglicam. Çok merak ediyorum.
arkadaşlar arka süspansiyon sert gibi geldi yumuşatma gibi bir durum söz konusu mu tşk ederim.
Çamurluğumdaki çizik için sprey boya alıcam. Benim Drift beyaz , hırdavatçıya süt beyaz mı diycem yoksa beyaz rengin kendi aralarında ayrımları var mı ? Bilen biri var mı ?
suana kadar driftten pisman olan yok sanirim ?
Ogrenirseniz bana da söyler misiniz? Benim depoda var bir de çizik değil ama taş geldi 2mm lik nokta şeklinde. Şimdilik K. Atatürk imzası var üstünde.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)