Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Kasım 2013, 20:39
Reklamlar
-
17 Kasım 2013, 23:47
Selamlar. Yeni kayıt oldum. İnşallah ocak sonu gibi aranıza gireceğim kabul ederseniz. Forumu baştan sona okudum. Gerçekten harika bir makine. Bu gün bir gündüz farı projesi gerçekleştirdim. Aslında arabaya takmak için yapmıştım lakin driftime kavuşunca ona takacağım galiba. resimleri hızlıresime ekledim fakat hangi urlyi ekleyecegim bilmiyorum. forumlar için olan adresler aynı gibi geldi emin olamadım. yardım ederseniz sizlerle paylaşmak isterim.
-
17 Kasım 2013, 23:52
Resim üzerine gel resme bak de üstteki urlyi kopyala
-
18 Kasım 2013, 00:21
-
18 Kasım 2013, 00:59
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim. bu arada sana da hayırlı olsun.. ben cruiser tarzı almıştım konfor olarak serilik olarak drift ten kat kat iyi.. eğer uzun yola gidiyorum diyorsan 250 cc bi motor almanı tavsiye ederim..
drift klasmanı motorlardan sonra 250 cc çok güzel oluyor.. üstünü tahmin bile edemiyorum..
2-3 yıla kadar hyo gv650, shadow vt750 c, suzuki volusia , yamaha dragstar bunlardan birini istiyorum bakalım artık hayırlısı..
allah herkesin gönlüne göre versin..
aslında haklısınız valla 250cc mükemmel oluyor, hızlanması felan gerçekten geçmek şart, bende başka model bir motora geçmeyi düşünüyorum bakalım kısmetse..
-
18 Kasım 2013, 02:37
ilk camera denemem drift ile devam .
-
19 Kasım 2013, 02:22
Hocam şehir içi dahi olsa kamyon otobüs gibi cüsseli taşıtların yanlarından aralarından geçmeyin. En ufak bir dikkatsizlikle o koca tekerlerin altına girebilirsiniz.
Dün cengaverimle 300 km bi yol yaptım. kışın yol yapacaksanız mont yalan, eldiven, pantolon ve bot alın. Sıradan bir mont ve kazakla korunabiliyorsunuz zira :D
-
22 Kasım 2013, 23:26
Evet Kış Geldi Kazalar başladı Allah herkesi kazadan beladan, Dikkatsiz yayalardan,söförlerden korusun.
Yerler az nemli ama motor sevdamız bitmedi, Dedim ki bi gezeyim kendime geleyim.. Tam virajdan dönerken motorun arka totosu dansöz gibi kıvırmaz mı çöpe giriyordum az daha.. Lastik şart En yakın zamanda dişli bir lastik almak lazım.. Konu upp
-
24 Kasım 2013, 01:59
Arkadaş 4 günde bir zincir gerdiriyorum, şu an en son 6 gün önce gerdirdim alt zincir üste değecek kadar esnedi gene. Acaba diyorum arka teker öne geliyor olabilir mi? Yoksa don lastiği mi bu arkadaş her gün 3 cm uzayacak. Ne yapabiliriz buna ?
-
24 Kasım 2013, 17:03
yqavuzhyan adlı üyeden alıntı
Arkadaş 4 günde bir zincir gerdiriyorum, şu an en son 6 gün önce gerdirdim alt zincir üste değecek kadar esnedi gene. Acaba diyorum arka teker öne geliyor olabilir mi? Yoksa don lastiği mi bu arkadaş her gün 3 cm uzayacak. Ne yapabiliriz buna ?
Valla hocam 2000 km de bir kere gerdim sadece oda keyfe keder hiç esnemedi benimki :S , o kadar kısa sürede gerilmez. Ben ustaya bi götür olmadı oringli zincirle değiştir derim.
-
25 Kasım 2013, 19:10
arkadaşlar slm
250cc ss tip calibre 250rr aldığımı bilirsiniz, ama bu tarz motorla uzun gidilemediği için tip değiştirmeye karar verdim, yani eski motoruma tekrar dönücem, 144192510 ilan nosundan resimlere bakabilirsiniz, detaylarını görebilirsiniz, takas etmek isteyen olursa, üzerine farkı konuşulur... istanbul gaziosmanpaşadayım, motoruma kefilim, telefon 0507 525 1047
-
27 Kasım 2013, 04:34
agrasiwe adlı üyeden alıntı
arkadaşlar slm
250cc ss tip calibre 250rr aldığımı bilirsiniz, ama bu tarz motorla uzun gidilemediği için tip değiştirmeye karar verdim, yani eski motoruma tekrar dönücem, 144192510 ilan nosundan resimlere bakabilirsiniz, detaylarını görebilirsiniz, takas etmek isteyen olursa, üzerine farkı konuşulur... istanbul gaziosmanpaşadayım, motoruma kefilim, telefon 0507 525 1047
Benim kara oğlanla takas düşünür müsün hocam? Üzerine max 2000 verebilirim ancak. 800 km de
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
-
27 Kasım 2013, 11:33
lickup adlı üyeden alıntı
eyvallah hocam, drift ile düşünüyorum, ayrıca nakit satmak daha avantajlı oluyor.
-
28 Kasım 2013, 00:21
akşam akşam 70 tl ye periyodik bakımı yapılmış benim karaoğlan takas eder misin. Ama üste kartal düdüklü makarna veririm. Para yok.
-
28 Kasım 2013, 01:39
-
28 Kasım 2013, 02:57
Hayırlı olsun Caner Bey, mayıs gibi inşallah bende alacağım bi tane. Şimdi motoru sattığına göre daha objektif konuşabilirsin. Rahmetlinin en çok hangi huyundan nefret ederdin ? Dökül bakalım
-
29 Kasım 2013, 01:54
agrasiwe adlı üyeden alıntı
nakite sattım gibi...
Calibrenin eksilerini yazar mısınız bende almayı düşünüyorum 5-6 ay'a
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
-
02 Aralık 2013, 00:18
atamert35 adlı üyeden alıntı
guzel olmus çalışma itibari ile
bende sorucak birini arıyordum isabet oldu
driftin bagajına bir ledden stop yapmak istiyorum
bi led taktım takınca normal stop ve fren lambası ısıgı düştü
anlıyorsanız drift için bi stop tarifi malzeme yazarmısınız bagajın ustune takıcam
-
03 Aralık 2013, 12:47
Driftçiler gene kaybelmiş piyasadan.Topcase kullanan varsa kaç lt lik kullanıyor ve resim atarlarsa sevinirim.
-
03 Aralık 2013, 13:22
turkish39 adlı üyeden alıntı
Driftçiler gene kaybelmiş piyasadan.Topcase kullanan varsa kaç lt lik kullanıyor ve resim atarlarsa sevinirim.
46 lt kullanıyordum, iki kask ve ıvır zıvır alıyordu, ideal araç aralarından geçerken sıkıntı olmuyordu, umuz genişliğindeydi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:10 ----------
lickup adlı üyeden alıntı
Calibrenin eksilerini yazar mısınız bende almayı düşünüyorum 5-6 ay'a
yqavuzhyan adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun Caner Bey, mayıs gibi inşallah bende alacağım bi tane. Şimdi motoru sattığına göre daha objektif konuşabilirsin. Rahmetlinin en çok hangi huyundan nefret ederdin ? Dökül bakalım
arkadaşlar, bir kaç yerde sürekli söyledim, herkese cevap vermek istedim ve sizede söylemek isterim, ben iki tane calibre kullandım ve ikisinden de cidden memnundum, ama kullanım tarzına bir türlü alışamadım, neyse ikisinide sattım, motorda hiç sıkıntı görmedim yalan değil, hiç sorun yaşamadım, son motorumu almadan önce istanbuldaki fabrikasına gitmiş ama geç saat olduğu için kimseyi bulamayınca kimliğimide güvenlikte unutup gelmiştim, motoru satınca arabayla gidip kimliğimi aldım ve gitmişken servisinden de bilgi alayım dedim, ama adamın anlattıklarından sonra hiç haz etmedim motordan, zaten iki motoruda uzun süre kullanmamıştım, servisteki usta yerin dibine soktu motoru, adamlada tartıştım zaten biraz, adamda haklı almadan önce geleydin dedi ben kesin alma derdim dedi, motor iyi ama, motor blok aksamı felan hamur gibiymiş, bir kutu motor gösterdi, 1000 2000 kmde motor yiyomuş, sanırım motor kuvvetli ama 120 nin üzerine çıkmaya izin vermiyor, çıkıncada kitliyormuş... ben bunu satınca öğrendim, satmadan önce öğrenseydim kesinlikle ama kesinlikle almazdım, moralim bozuldu açıkçası, bide yedek parçada yokmuş ellerindeki calibreleri parçalıyormuş, sadece calibre için geçerli değil tüm motorlarında sıkıntı varmış bilginize.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)