Yabancı ülkede yaşamak vardı biz burda r6'yı 31 bin tlye alıyoruz adamlar 15-20 bin tl arası alıyor yaklaşık 11 bin tl sadece ötv ve kdvye gidiyor ülkemizde...
Yabancı ülkede yaşamak vardı biz burda r6'yı 31 bin tlye alıyoruz adamlar 15-20 bin tl arası alıyor yaklaşık 11 bin tl sadece ötv ve kdvye gidiyor ülkemizde...
keşke vergiler bu kadar çok olmasaydı. o zaman herkes rahat bi hayat sürerdi...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Öylede racing bize yasak
İnazuma için bile zar zor ikna ettim aileyi.Ki daha ne zaman alacam belli değil.Şimdiden yolunu yapayım dedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------
Hatta drifti görünce bile anaaaaaa kocaman motor almış dediler
Hem onu anlatacan hemde bi motora 10-15000 verilirmi kısmı var.Orda patlıyon zaten.Onu ne yaparsan yap anlatamazsın.
SeLam ALeyküm ArkadaşLar MONDİAL 125 RT İçin Hava Ve Yağ FiLtresi Nerden Temin EdebiLirim Ve Tahmini Fİyatı Nedir . . .
aynen eray çapırcılık var içimde
rahatlık elbette ilk düşüncem çünkü şehir içinde fazla durmak istemiyorum artık
driftlede gidiliyor ama insan ister istemez yoruluyor insan
iLçedeyim Sevis Yok Gardaş :D :D Birde Motor Bana GeLeLi 1 YıL OLdu Bugüne Kadar Yağ Ve BaLatadan Başka Değişim Yapmadım Hava Ve Yağ FiLtresinide Bi Kaç GÜne Temin Edip Değiştirecem Başka Bişey Değişmem Gerekiyormu _?
Arkadaşlar bu motoru çok övüyor herkes tip var gerçekten
motor çinlilerden farklımı
titreşim var mı
Motorda yüksek devirlerde zırıltı oluyormu
yakıt tüketimi
cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
selam beğenilen bir motor olduğu için 307 sayfa yorum yapılmıştır zaten bu motor piyasadaki diğer muadillerinden ayıran özellik üstten eksantrik balansörlü ve 135 cc olmasıdır
diğer sayfalarıda okursan titreşim -zırıltı falan olmadığını göreceksindir
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:11 ----------
bu modelin yağ filtresi ve hava filtresini hemen hemen bütün servislerden temin edebilirsin standart bir filtre vardır. üçgen filtre derler.
Muhabbetinizede doyum olmuyo hee
Merhaba arkadaşlar,
Dün motositletimin 500km bakımını yaptırdım.Garanti belgesine imza kaşe ve tarih atıldı.Yalnız kafama takılan bir soru var motorları bir arkadaşımla birlikte aldık onun motoru rks 150 ve servisi farklı.Onun 500 bakımı yapıldıktan sonra bakımın yapıldığına dair internete bir şeyler girdi.Bende ise böyle bir durum söz konusu değil ileride garantilik bir durum söz konusu olduğunda bu durum problem yaratır mı ?
sıkıntı olmaz kardeşim merak etme benimde öyle oluyo zaten. ama aslen girmesi lazım internetten bilgilerini onlar fabrikaya gönderiliyo çünkü. ama garanti belgesine işlendikten kaşelendikten sonra tüm hakların korunur. ilerde ters bi durumla karşılaşırsan garanti belgesini kaynak gösterirsin...
motoru rodaj sırasında 500 km boyunca 5000 deviri yağ değişimi sonrası 1000 km ye kadar 7000 deviri geçirme. 1000 km de bi kere daha yağ değiştir. sonra 2-3-4 ve oluyosa 5. viteslerde redline a kadar gaz aç. ve her viteste kompresyon yaparak yavaşla. böylelikle motorun gayet düzgün açılır...
ama devir saatini kırmızı bölgeye getirme.
Sağolasın Eray hocam bir nebze olsa rahatladım.530 km de bakımı yapıldı dün yağı değişti rutin kontrolleri yapıldı.Castroll 10w-40 koydum.Bu km ye kadar bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda 6 ve çok nadir 7 bin devri gördüm.Onlarda sollama esnasında sıkışmamak için yaptığım hızlanmalardı.Şimdi ise aynen belirttiğin gibi 1000km ye kadar 7000 devri geçmeden yolumuza devam edeceğiz.Sonra tekrar 10-40 veya 15-50 yağ değişimi ve hava filtresini temizleyeceğim.İnş üzmez bizi gözüm gibi bakıyorum motoruma.Hepinizin tekeri düz bassın her daim arkadaşlar.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)