Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Mart 2013, 15:21
gklp45 adlı üyeden alıntı
Valla kardeş sen tamamsın zaten en kısa sürede alırsın inşallah lastik olarak pirelli de olabilir bak düşün onuda
Pirelli derken herhangi bir modeli var mı gökalp tavsiye edebileceiğin yada bir link.
Reklamlar
-
22 Mart 2013, 15:22
Fatih17 adlı üyeden alıntı
Pirelli derken herhangi bir modeli var mı gökalp tavsiye edebileceiğin yada bir link.
pirelli MT 65 var bi de ona bak araştır ama...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
22 Mart 2013, 15:28
http://www.pirelli.com/tyre/tr/tr/motorcycle.html Ben siteyi vereyimde sen bak gözüne hoş gelen var mı benimde bi bilgim yok ama pirelliyi önerdiler michelin gibi dediler
-
22 Mart 2013, 15:36
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eray_uluyazı adlı üyeden alıntı
pirelli MT 65 var bi de ona bak araştır ama...
Eray hocam bu topikte cok aradım ama cevabını bulamadım veya okumayı atladım.
Drifte göğüs bölgesine gelecek rüzgarı kesecek kadar tur camı takılır mı veya sizin bilginiz var mı bu konuda?
İstanbul'da özel tur camı yapanlar varmış ama drifte uyar mı bilemedim.
-
22 Mart 2013, 15:45
Drift'in orjinal lastiklerini değiştirip şuan farklı lastik kullanan arkadaşlardan olumlu veya olumsuz yöndeki yorumlarınızı ve tavsiylerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
-
22 Mart 2013, 16:05
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Eray hocam bu topikte cok aradım ama cevabını bulamadım veya okumayı atladım.
Drifte göğüs bölgesine gelecek rüzgarı kesecek kadar tur camı takılır mı veya sizin bilginiz var mı bu konuda?
İstanbul'da özel tur camı yapanlar varmış ama drifte uyar mı bilemedim.
uğur kardeşim mevcut far sistemine göre olacağını sanmıyorum ama yine de araştırmak lazım. drifte özel performans beyin(!) yapıldığını gördükten sonra oda mevcut olabilir. ama yoksa da bi ümitle konuşmak beyin fırtınası yapmak lazım ne yapılabilir diye...
-
22 Mart 2013, 16:16
Fatih17 adlı üyeden alıntı
Drift'in orjinal lastiklerini değiştirip şuan farklı lastik kullanan arkadaşlardan olumlu veya olumsuz yöndeki yorumlarınızı ve tavsiylerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
ben değiştirdim. michelın aldım. Virajlara girerken daha kendinizden emin olarak girebiliyorsunuz. Frenlemede ben pek aman aman fark göremedim. Bence pisikolojik olarak kendimizi rahatlatıyoruz. oooooooo michelın aldım tamam virajlar benimdir artık gibi.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
22 Mart 2013, 16:26
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
uğur kardeşim mevcut far sistemine göre olacağını sanmıyorum ama yine de araştırmak lazım. drifte özel performans beyin(!) yapıldığını gördükten sonra oda mevcut olabilir. ama yoksa da bi ümitle konuşmak beyin fırtınası yapmak lazım ne yapılabilir diye...
İşaretli alandaki kahverengi parçanın aynı ebatta daha uzunu yaptırılabilir diye düşündüm bende.
En tecrübeli drift kullanıcılarından biri olduğunuz için sizin fikrinizde cok önemli benim için.
Çok teşekkür ederim alakanızdan dolayı.
-
22 Mart 2013, 16:30
astorojna adlı üyeden alıntı
ben değiştirdim. michelın aldım. Virajlara girerken daha kendinizden emin olarak girebiliyorsunuz. Frenlemede ben pek aman aman fark göremedim. Bence pisikolojik olarak kendimizi rahatlatıyoruz. oooooooo michelın aldım tamam virajlar benimdir artık gibi.
Bence michelın yerine pirelli almak daha mantıklı. Michelın çok yumuşak bir lastik tamam yol tutuşu çok güzel ama daha çabuk yıpranır. Lastik ne çok sert ne de çok yumuşak olmalı.
-
22 Mart 2013, 17:28
memurmb adlı üyeden alıntı
Bence michelın yerine pirelli almak daha mantıklı. Michelın çok yumuşak bir lastik tamam yol tutuşu çok güzel ama daha çabuk yıpranır. Lastik ne çok sert ne de çok yumuşak olmalı.
Pirelli için mt65,yada dura traction hangisini tavsiye edersin memurmb vede internetten direk temin edebileceğimiz bir link var mıdır?Senin lastiklerin ne marka?
-
22 Mart 2013, 17:58
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
İşaretli alandaki kahverengi parçanın aynı ebatta daha uzunu yaptırılabilir diye düşündüm bende.
En tecrübeli drift kullanıcılarından biri olduğunuz için sizin fikrinizde cok önemli benim için.
Çok teşekkür ederim alakanızdan dolayı.
http://img405.imageshack.us/img405/9...ring125mhd.png
valla kardeşim inan hiç böyle bişeye ihtiyaç duymadığım için düşünmedim benim şimdilik aklıma gelen seninkiyle aynıydı ama driftlerin farın üstünde ki yer çok dayanıksız olduğu için taşıyacağını düşünmüyorum.
belki far kısmı eski ybr lerle değiştirilip tur camı konursa hem aydınlatma daha iyi olur hemde tur camı takılır diye düşünüyorum...
-
22 Mart 2013, 18:32
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
valla kardeşim inan hiç böyle bişeye ihtiyaç duymadığım için düşünmedim benim şimdilik aklıma gelen seninkiyle aynıydı ama driftlerin farın üstünde ki yer çok dayanıksız olduğu için taşıyacağını düşünmüyorum.
belki far kısmı eski ybr lerle değiştirilip tur camı konursa hem aydınlatma daha iyi olur hemde tur camı takılır diye düşünüyorum...
Çok sağolun Eray hocam,teşekkür ederim,emeğinize sağlık.
-
22 Mart 2013, 18:35
eyvallah kardeşine ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
-
22 Mart 2013, 19:22
Ben bu Drift'in kafa'sının degıstırılmesını hıc tavsiye etmiyorum. Drift'i Drift yapan o kafadır. Onu degıstırdın mı motosıkletın bı havası kalmaz ki aydınlatma sıkıntı degıl dıye duymustum. Ayarlandıgını duydum. Eger sıkıntı yaratırsa ustasına gidip ayarlatılabılır dıye dusunuyorum. Aman diyim degısmeyın o kafayı Drift'inizi seviyorsanız
Think Nothing! Just Twist The Wrist
-
22 Mart 2013, 19:35
ugrgnr adlı üyeden alıntı
Ben bu Drift'in kafa'sının degıstırılmesını hıc tavsiye etmiyorum. Drift'i Drift yapan o kafadır. Onu degıstırdın mı motosıkletın bı havası kalmaz ki aydınlatma sıkıntı degıl dıye duymustum. Ayarlandıgını duydum. Eger sıkıntı yaratırsa ustasına gidip ayarlatılabılır dıye dusunuyorum. Aman diyim degısmeyın o kafayı Drift'inizi seviyorsanız
sıkıntı yaratmıyor ve aksine çok asil bi görüntüsü var. bildiğin tornavida ile ayar yapılmaktadır. Bu haliyle çok hoş
-
22 Mart 2013, 19:40
iyi de sorun far değil ben farı bi örnek olarak verdim.
arkadaşlar muhalefet olucam diye kendinizi paralıyosunuz. size sorulmamış bi soru niye bu kadar kasıyosunuz ki kendinizi. arkadaş bana sordu sorusunu cevabını aldı yada alamadı teşekkür etti gitti. herşeyi de bilmeyin yaaaa.
kimse görüntüsüne bişey demedi zaten. sadece arkadaş tur camı hakkında fikir istedi bende aklımdan geçenleri yazdım kesin bişey yazmadım dikkatinizi çekerse(!)
ama sırf muhalefet olmak için yazı yazıyosunuz yaa...
-
22 Mart 2013, 19:49
iyi de sorun far değil ben farı bi örnek olarak verdim.
arkadaşlar muhalefet olucam diye kendinizi paralıyosunuz. size sorulmamış bi soru niye bu kadar kasıyosunuz ki kendinizi. arkadaş bana sordu sorusunu cevabını aldı yada alamadı teşekkür etti gitti. herşeyi de bilmeyin yaaaa.
kimse görüntüsüne bişey demedi zaten. sadece arkadaş tur camı hakkında fikir istedi bende aklımdan geçenleri yazdım kesin bişey yazmadım dikkatinizi çekerse(!)
ama sırf muhalefet olmak için yazı yazıyosunuz yaa...
şampiyon sakin ol bizde bişey demedik yorumuna. uğur fardan bahsetmiş bende güzel olduğunu söyledim. Bu 140 muhabbeti çıktı çıkalı bi sinir hali mevcut sizde
-
22 Mart 2013, 20:17
şampiyon sakin ol bizde bişey demedik yorumuna. uğur fardan bahsetmiş bende güzel olduğunu söyledim. Bu 140 muhabbeti çıktı çıkalı bi sinir hali mevcut sizde
mustafa 140 muhabbeti daha evvelde yapıldı. ama hiç bu kadar sıkıntı olmadı sende bilirsin. eğri oturup doğru konuşalım. bi gariplik yok mu bu işte?
-
22 Mart 2013, 20:27
mustafa 140 muhabbeti daha evvelde yapıldı. ama hiç bu kadar sıkıntı olmadı sende bilirsin. eğri oturup doğru konuşalım. bi gariplik yok mu bu işte?
bak ben size geçenlerde söyledim. kimseye bişeyler kanıtlamak mecburiyetiniz yok. Basabilene helal olsun ben şahsım adına 120 yi geçemiyorum, geçemiyorum diyede sana inanmamazlık yapmam doğrudur takma kafana boşver
-
22 Mart 2013, 20:30
bak ben size geçenlerde söyledim. kimseye bişeyler kanıtlamak mecburiyetiniz yok. Basabilene helal olsun ben şahsım adına 120 yi geçemiyorum, geçemiyorum diyede sana inanmamazlık yapmam doğrudur takma kafana boşver
herkes senin gibi olsa zaten konu buraya kadar gelmezdi. ama kendi beceremediği bişey başkası da beceremicek zannediyolar insanlar ben buna tutuluyorum arkadaş. yaptın mı anlat bizde dinleyelim başkası yapmış sen yapamamışsın eyvallah de sen yapamadın mı çamur atma.
haksız mıyım?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)