salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
ne komik rakamlar bunlar yaaaa
benim motor 110 da redlinea giriyo AMA 3. VİTESTE
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Think Nothing! Just Twist The Wrist
geçmiş olsun arkadasım
motora binerken atkı yerine balaklava kullanmanı tavsiye ederim
marka vermiş gibi olmayayım ama prosevin kar maskesi şeklinde olan balaklavası war hakikaten on numara iş görüyor
akü boşaldığında ayak marşı ile çalıştır biraz bindikten sonra stop et ve el maarşı ile dene almazsa akü bitmiş olma ihtimali yüksek
Geçenlerde fotoğraf makinasının pillerini motrun çakmaklığında takılı unutmuşum. sabaha kadar akü boşalmış..
sabah ayak marşı ile çalıştırıp dewam ettim. stop ettikten sonra bastım tekrar aldı ustaya sordum aküde sıkıntı yok o zaman dedi..
çalısan motor aküyü şarj eder bunu da unutma
ibreye cok guvenmemek gerek be kardesım. Drift 120 rahat yapıyor 125-130 dogru rakamdır senınkınde. YBR sıkıntılıdır dıye dusunuyorum. ama eger diyosan max hızı olcucem, alıcaksın iyi bi arabası olan arkadasını yanına, takıcaksın kulaklıgı kaskın içinden, baglıcaksın telefona, arabadakı arkadasınla konusup dıceksın motosiklet daha fazla gıtmıyo su an hızın kac. o da rakamı soylıcek kafan rahatlıcak. yok o 135 gosterdı benımkı 125 falan dıye hıc ugrasma en kolay yolu dedıgım yol. hadı bakalım kolay gelsın
Arkadaşlar İzmir' den selam,
Uzun yıllardır araba kullanıyorum, motora yeni başlamayı düşünüyorum. B' ye A2 ekletmek için kursa gittim, dosya hazır.
Onlarca motosiklet arasından sadece Drift diyorum, nedendir bilmem ama onda beni çeken birşey var.
Ancak motor almadan önce acemiliği atmak için, motor kiralamayı düşünüyorum ve yine kiralamak istediğim tek motor da Drift
İzmir' de bu imkanı sağlayacak bir yer/kişi var mıdır?
ikili üçlü satılan çakmaklık soketleri ver hepsiburada veye gittigidiyor dan araştırma yaparsan bulabilirsin, ben 14 tl ye bir siteden almıştım ama şuan hatırlamiyorum mct250 motorumum hava girişi kapağına takarak navigasyon cihazı bağladım. mesela masa üstü bilgisayarların usb giriş kısımları var ön kısımda bulabilirsen onlarıda kullanabilirsin cep telefonu, navigasyon, usb kablosuyla yapacağın tüm işleri usb çıkışlı bir aparakta halledebilirsin.
buda link burdan bakabilirsin.
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/c...b-hub-72469700
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/3...incar-72689147
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
senin dediğin olay full rent a car kaskosu olan firmalarda geçerli. Piyasada 2-3 araba alıpta kendini rent acar zanneden birsürü firma var senden kazalı aracın maddi hasarını talep etmesede,aracın sanayide tamir için beklediği gün kadar kira parası talep ediyorlar. Dostum bulaşma bu işler sakat işler. Googleyi biraz arattırırsan başka bir forumdan bi arkadaş süpersport tarzı bir motor kiralamış ve karşıdan gelen veledizinanın biri buna çarpmış epey çamur çiğnedi arkadaş. 5000 tl miydi neydi cebinden parası çıktı iyi düşün.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
motoru olan arkadaşın varsa boş bir arazide size öğretmeye çalışsın yoksa allah korusun
1) ehliyetiniz yok
2) kaza yapar birisine zarar verirsiniz
3) size bir şey olabilir
4) ne olursa olsun siz suçlu duruma düşersiniz.
5) kendinize ve bir başkasına zarar vermeyin
6) yada motoru alın yavaş yavaş kendiniz öğrenin ( tabi güvenli olan alanda trafik içinde değil.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
ya beyler abiler, konu acılmısken, bizim arkadas 18e yenı gırdı nisan sonu ehliyeti eline alıcak. biz de bi araç kiralayıp kutlayalım falan dıyoruz bu supermoto yarışlarına gidip hem sakaryayı dolanıp mayıs 11-12'de. ama tecrubesız oldugu ıcın kıralamak zor gıbıme gelıyo. ben ıyı kullanıyorum arabayı ehlıyetım olmadıgı halde. arkadas benden daha kotu. bakalım nasıl yapıcaz bılmıyorum herhalde dayıların amcaların bı arabasını kacırcaz kıralayabılır mıyız sızce ? ufak bi ilçede oturuyoruz burda 1-2 var firma ama daha sormadık ıste aklıma gelmısken bı danısayım cevap alayım sızden dedım. maksat muhabbet işte
Selam arkadaşlar,
Ehliyetiniz yoksa Yamaha'nın, Honda'nın ve çeşitli eğitim kuruluşlarının eğitimlerine katılın. Motosiklet KESİNLİKLE kullandıkça öğrenilecek bir araç değildir!! Lütfen araba gibi düşünmeyin. Motosiklet eğitimlerimi aldıktan sonra araba kullanışım bile değişti. Motosiklete uzun yıllar binmek istiyorsanız eğitime ve kıyafete ciddi bir bütçe ayırmanız gerekiyor unutmayın.
kırıkkalede 2 arkadaş araç kiralarlar. iki kafadar 120 km hızla giderken emniyet kemerleri bağlı takla atar ve aracı perte çıkarmayı başarırlar. Rent a car firması bunlardan aracın parasını talep etmez, lakin kaskodan pert kaydı gelene kadar her günün kira bedelini aracı kiralayan şahıstan söke söke alır. Burdan kendine bi pay çıkar.(araç ortalama 3-3,5 ayda pert kaydı geldi) günlük en kötü 50 tl
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)