astorojna kardeş öncelikle şerit hoş olmuş hayırlı olsun ama fotolardan gördüğüm kadarıyla zincir korumalığı yok.. onu öncelikle almanı tavsiye ederim bu hafta çok kötü kaza atlattım, atkı boynumdan açılıp zincire dolaşltı ve o içeri dişliye kadar girdi, bi anda 80 le giderken arka teker kitledi kendini baya kaydıktan sonra içerdeki dişli kırıldı kendini boşa aldı motor, atkıyı boynumdan almasaydı kafamdan olabilirdim belki.. artık ürkek biniorum,
Birde sorum olacaktı arkadaşlar;
Erciyese çıktım kayak yapmaya tık demedi o yokuşları 80 la abartısız çıktım, indiğimde motoru yıkadım felan 5 gün oldu bu olay üzerine, acaba neresini korumak gerek ıslandığında azıcık yağmur atıştırsın motor duruyo olduğu yerde, sonra çalıştırmaya çalışınca 15 20 kez kadar marş yapa yapa akü bitio, hayda sonra aküyü dolduryrz bisikletçide, çalışıyor geziyorum duruyorum yine çalışmıyor, buji mi ıslanıyor akünün ömrümü bitmiş? akü neden boşalır, yada aylardır yağmurda karda bindim tek marşla çalışan motora ne oldudaazıcık yağmur atıştırında bile pat die duruo?
Teşekkür ediyorum, erciyes fotolarına yüklücem inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------
birde şu yedek depo olayını çözemedim bnm yedek depo yok sanırım
benzin bitio yedek depo sadece 1 metre daha götürüo , ortada kapalı oluyor yukarda mı açık oluyor yani benzin alırken mi açmak gerekiyor o depoyu? aşağıda mı yeden depo açık oluyor bu konudada aydınlatırsanız
sağolun arkadaşlar