Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
15 Şubat 2013, 01:40
Driftin yedek deposu tam olarak kaç litre bilen var mı?
Reklamlar
-
15 Şubat 2013, 04:59
gp moto dergisi fuar bileti veriyor ;) dergi fiyatı 7 tl civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam fuar mart ayında başlıyor...
-
17 Şubat 2013, 13:25
Driftçiler de bıktı artık motorlarından heralde, pek yazmıyolar burada
-
17 Şubat 2013, 23:05
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Driftçiler de bıktı artık motorlarından heralde, pek yazmıyolar burada
Ben motorundan bikmadim. Aksine motosikletimi çok seviyorum. Hatta geçen gün ümit_zc150 arkadaşımız gebze ye gelmişti ve onunla görüşme imkanımız da oldu. Kendisi bildiginiz üzere zaten drift kullanmisti uzun süre. Şu an cbf150 aldı ve motisikletinde driftin kivrakligini, seriligini bulamadığını söyledi. Ancak bizim driftin artci li kullanımı sıkıntı bayağı. Bunların ve Benzer yorumların devamlı ara ara geçtiğini biliyoruz sayfada. Bu yüzden konular hep aynı ve faydalı olabilecek bütün bilgiler de icerikde mevcut konuların. Motosikletimi seviyorum onunla havalar ısınınca inşallah daha çok planımız var.
-
18 Şubat 2013, 03:20
nebri_1986 adlı üyeden alıntı
Ben motorundan bikmadim. Aksine motosikletimi çok seviyorum. Hatta geçen gün ümit_zc150 arkadaşımız gebze ye gelmişti ve onunla görüşme imkanımız da oldu. Kendisi bildiginiz üzere zaten drift kullanmisti uzun süre. Şu an cbf150 aldı ve motisikletinde driftin kivrakligini, seriligini bulamadığını söyledi. Ancak bizim driftin artci li kullanımı sıkıntı bayağı. Bunların ve Benzer yorumların devamlı ara ara geçtiğini biliyoruz sayfada. Bu yüzden konular hep aynı ve faydalı olabilecek bütün bilgiler de icerikde mevcut konuların. Motosikletimi seviyorum onunla havalar ısınınca inşallah daha çok planımız var.
adam bişey demedi ki yav konu canlansın dedi üstü kapalı bıcımde ve esprili bi şekilde neyse dedıgınız gibi havalar bi ısınsın da zaten konular canlanır.
Think Nothing! Just Twist The Wrist
-
18 Şubat 2013, 03:23
Aynen konu canlansın diye dedim, ben de biliyorum konuda neler var.
-
18 Şubat 2013, 12:50
Aynen konu canlansın diye dedim, ben de biliyorum konuda neler var.
Işte canlanması içinde insanlar farklı şeyler paylaşmak istiyorlar diye bende aynı konuları paylaş paylaş nereye kadar canlanmamasi normal demeye çalıştım. Sorun yok Canlanır elbet üzerinde bizler sağlıklı olalım da yeter.
-
18 Şubat 2013, 14:02
Beyler ben sıze bısey sorucam ya bu motorsıkletı ya da rks tıtanıc150 yı alıcam sızce hangısını almalıyım arada 400 lıra gıbı bı fark var ıkısınden bırını martın ılk haftası alıcam. Sızce hangısı ?
-
18 Şubat 2013, 14:19
atasun10 adlı üyeden alıntı
Beyler ben sıze bısey sorucam ya bu motorsıkletı ya da rks tıtanıc150 yı alıcam sızce hangısını almalıyım arada 400 lıra gıbı bı fark var ıkısınden bırını martın ılk haftası alıcam. Sızce hangısı ?
RKS'nin motoru cg değil, motorun başına bişey geldiğinde parça arar durursun yada rks'nin kendinden isteyecen parçaları, nasıl fiyat çekerler parçalara malum internet sitesine fiyatlarını bile yazmıyor. Bence mondial al.
-
18 Şubat 2013, 17:10
RKS'nin motoru cg değil, motorun başına bişey geldiğinde parça arar durursun yada rks'nin kendinden isteyecen parçaları, nasıl fiyat çekerler parçalara malum internet sitesine fiyatlarını bile yazmıyor. Bence mondial al.
Mondıale ben daha yakınım ama rks ıcın daha kalıtelı dıyorlar sencede oylemı ?
-
18 Şubat 2013, 17:17
Mondıale ben daha yakınım ama rks ıcın daha kalıtelı dıyorlar sencede oylemı ?
Sanmıyorum, en iyi ihtimalle mondialle aynı kalitededir.
-
18 Şubat 2013, 17:39
Sanmıyorum, en iyi ihtimalle mondialle aynı kalitededir.
Teşekkür ederim mengü bey büyük ihtimal kararım drift yönünde olucak
-
18 Şubat 2013, 20:28
RKS Titanic 150'nin tipi Drift kadar hoşuma gidiyor. Drift'e göre bikaç avantajı var bu titanic'in. dijital gösterge, lastikler, GS Altmotor demiş. ne oldugunu bılmıyorum ama iyi reklam yapmışlar. detaylı bilgi her zaman iyidir. fakat güçlere gelirsek, titanic 12.2hp 8500devirde, driftse 13hp 9000devirde. tork olarak drift titanic'i yer gibime geliyo. bu iki motosiklet arasında en iyi seçim sanırım Drift yönünde olur. yedek parça bol. servis ağı da aynı şekilde. balıkesirde baya RKS bayiisi var, öyle gözüküyo. ama mondial servis olsun bayii olsun yine bitiriyo RKS'yi seçim senin..
-
18 Şubat 2013, 20:39
bende drifte daha yakınım tipi olsun torku ve son hızı olsun çok etkiliyo beni ama bi arkadaşım aldı 2011 model motor 2 deyken kafasına gore 3 e yada boşa atıyor daha 7000 km de bide ama ne rodaj yapıldı ilk sahibinde nede özen gösterildi sürekli son gaz kullanıldı ben duzgun kullanırsam böyle sorunlar yaşamam heralde diye düşünüyorum.
-
18 Şubat 2013, 22:18
bende drifte daha yakınım tipi olsun torku ve son hızı olsun çok etkiliyo beni
ama bi arkadaşım aldı 2011 model motor 2 deyken kafasına gore 3 e yada boşa atıyor daha 7000 km de bide ama ne rodaj yapıldı ilk sahibinde nede özen gösterildi sürekli son gaz kullanıldı ben duzgun kullanırsam böyle sorunlar yaşamam heralde diye düşünüyorum.
her motor, japon olsun çin olsun ama her motor bakım ister. japonu da bakımsız bırak, misal veriyorum, çin 5ayda biterse, japon 8 ayda biter. herşeyin başı bakım. Drift saglam motor. Çinli diyip geçmemek gerek.
-
18 Şubat 2013, 22:33
ugrgnr adlı üyeden alıntı
her motor, japon olsun çin olsun ama her motor bakım ister. japonu da bakımsız bırak, misal veriyorum, çin 5ayda biterse, japon 8 ayda biter. herşeyin başı bakım. Drift saglam motor. Çinli diyip geçmemek gerek.
yani driftmi alıyım piralli dura traction lastık almayı dusunuyorum sizce bu seçim doğrumu ?
-
18 Şubat 2013, 23:03
Dediğin motoru ilk defa duydum. Googleden biraz arattım baktım tipi hoşuma gitti gösterge digital felan güzel duruyordu ama uzun süreli kullanımda ne olur nasıl bir durumla karşılaşırsın orasını bilemem. Görüntü olarak driftten güzel.
-
18 Şubat 2013, 23:31
crayz_metin adlı üyeden alıntı
Dediğin motoru ilk defa duydum. Googleden biraz arattım baktım tipi hoşuma gitti gösterge digital felan güzel duruyordu ama uzun süreli kullanımda ne olur nasıl bir durumla karşılaşırsın orasını bilemem. Görüntü olarak driftten güzel.
değişik bi makine şekli var sağlam diye duymuştum ama bende bilmiyorum yedek parça servis falan olayı sıkıntı onun için drift olucak terciğim. Siz driftinizde ne marka lastik kullanıyorsunuz memnunmusunuz ?
-
18 Şubat 2013, 23:50
prelli Dura Traction ve on numara lastikler. Şu anda frenleme olsun yol tutuşu olsun çok iyi durumda çakıl çamur asfalt hepsinde çok kullanışlı ve makulde fiyatı var...
Hayatımda En Tatlı Gördüğüm Şey Sadece HAYATIM
-
18 Şubat 2013, 23:55
yani driftmi alıyım piralli dura traction lastık almayı dusunuyorum sizce bu seçim doğrumu ?
al al drift al lastikler hakkında bi bilgim yok maalesef
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)