Selam arkadaşlar
Sabah motosikletimin orjinal lastikleri yüzünden kaydım yerler ıslaktı fren bile yapmamıştım motor debriyajı bırakınca kompresöre girdiği için frenleme yaptı ve fena kaydı. Allah'tan düşmedim...
Bu orjinal lastik yerine sadece arka lastiği iyi bir marka ile değiştirsem olur mu? ileride ön lastiğide değiştireceğim şimdilik önlem amaçlı arka lastiği değiştirmeyi düşünüyorum. Ne dersiniz?
guvenlik acisindan kaygili isen illk once on lastigi degistirmelisin,,
seninde dedigin gibi arka kaydi ve dusmedin, yani kurtarabildin, ama on kaysaydi durum farkli ola biliridi, o yuzden on lastigi degistirmen daha faydali olur eger imkanlar sadece bir lastik degistirmeye yetiyorsa. marka konusunda bir bilgim yok
kışlık lastikler sadece kar yağdığı zaman kullanılan lastikleri değildir emre
seni tenzih ederek konuşuyorum ama halkımıza 7 derecenin altında kış lastikleri takmayı öğretemedik
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
7 derecenin altında motorsiklete binmez olur biter motorsikletle geçirdiği zamanının %90 dan çogu +7 ise ne olucak
Adam gidip lastiklerimi değiştiricek en iyisi
Ne Mutlu Türküm Diyene
Yuh Adam resmen Çoprba parası istemiş
Sende diyecekdin ki Memurbey Abicim bi güzellik yapamazmısın bunu bir oluru yokmu Olmadı hatalı sollamaya felan ceza kes deseydin 62 mi 64 mü ne tl ceza öderdin Olamdı Evrağın arasına bi yeşil Hiç olmadı sarı Arkasında Atatürk olan kağıt parçasından sıkıştıraydın
Sado
denyolar işine geldiği gibi hareket ediyo işte
ne yapalım kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek
mont parası gitti ona üzülüyom marta çillop gibi bi mont alacaktım
nese artıkın olan oldu
İşi bilen ustalara bir sorum olacaktı;
Sym Wolf 250 marka bir motor var, resmi aşağıda;
Şimdi bu motorda kırmızı ile işaretlediğim yerlere yan grenaj ve alt sakal deniyor sanırım yanlışım varsa düzeltin. Acaba bu parçaları veya benzerlerini bizim MH Drift motorlara takabilirmiyiz?
Örneğin aşağıdaki resimde kırmızı ile işaretlediğim yerdeki siyah renkli metal çıkıntıda birşeyler taktırmak üzere vida yerleri var, oraya yan grenaj takılabilir mi yeni model YBR 125'lerde veya yukarıdaki Sym Wolf'ta olduğu gibi? Sarı ile işaretlediğim yere de alt sakal taktırılabilir mi?
Eğer yapılabiliyorsa bu parçaları nereden temin edebilirim?
Cevaplarsanız çok sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------
Bahsettiğim şey şuydu Photoshop ile ekledim o parçaları :D Bu şekilde yapılabilir mi?
SYM wolf kaslı bı motor ve ona göre grennajları var. Drift kaslı degıl ondan daha kucuk. drıft'e gore sakal var bı sıtede gormustum 35tl. guzel de duruyo. heleki siyah olunca daha iyi gözüküyo
Think Nothing! Just Twist The Wrist
Peki yan grenajlar var mı MH Drift'e uygun?
Sym Wolf'u sadece örnek teşkil etsin diye söylemiştim o yan grenaj ve alt sakal denilen parçaları göstermek için.
valla yan grenaj sanmıyorum
Think Nothing! Just Twist The Wrist
zorlamanın gereği yok bence, sırıtacak ne taksan
Aynen sırıtacak shopladığın resimdeki gibi.
Merhaba arkadaşlar yaza kadar bende drift almayı düşünüyorum.Burayı uzun süredir takip ediyorum gerçekten drift ile ilgili güzel yorumlar var.Size bir kaç sorucam olucak.Şuan scooter kullanıyorum vitesli motora geçtiğimde ne gibi şeylere dikkat etmem gerekiyor.Driftin dez avantajı olduğu haller varmıdır.Mesela kalkışlar frenlemede vs. cevalarınız için teşekkür ederim şimdiden
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)