döner arkadaşlar debryajın ölü boşlugudur o..
benim cbf te dönüyodu sordum soruşturdum ..
normal oldugunu sölediler.
döner arkadaşlar debryajın ölü boşlugudur o..
benim cbf te dönüyodu sordum soruşturdum ..
normal oldugunu sölediler.
zincir olayını napıyorsunuz
zincirin gevşediğini sanmıyorum kaçkere gerdirdim lastikmi bu uzuo bukadar. arka tekerlek öne kayıyor bence vidalar tutmuyor
saol dostum bulursam takacağım bende
contali somun evet bende bu bakımda artık unutmayip değiştireyim. Yoksa sıkıntı her zaman.
evet contalı somun işe yara
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
yalnız üstteki somunun contası içerde tutmazki o
nerden alıcaz tesisatçılardanmı
serviste her gittiğimde sıkıntı yaşıyorum
hırdavatçılarda vardır
oralara bakın
olmazsa sanayide oto civatacılarda vardır
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:26 ----------
bu arada resimde dışta conta merak etme gayet ii olur
yeterki somunu yanlış sıkma
merhaba arkadaşlar yaz gelsede forumumuz renklense yazın 2 kuzen (2 motor)dağa çıkacağız resimlerimi sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarım.
slm herkese..sis farı isteyen varsa elimde mevcuttur..saygılar herkese.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-sis-fari-3x1-poer-led-li-111357536/detay/
istanbul şişli yakınlarına elden teslim ederiz..
İsyeri servisi kontrolü kaybedip kaza yaptı haklısın başımdan geçti. Eğer ki karşıdan da gelen bir araç falan olsaydi daha fena durumla karsilasmis olabilirdik.
Bu yüzden hız yapmayın dedim. Sağlıklı bir beyni olan kişi kullanıyor olsaydi belki bu kazayı da anlatmıyor olurdum...
Arkadaşlar,
Daha önceki paylaşımlarımdan da hatırlarsınız, herkes eğitimlerini mutlaka almalı. Eğitimlerde 40 ile 70km hızın arasında neredeyse frenlemede 4 kat fark olduğunu görünce zaten hız yapacağınız zaman 2 değil 3-4 kere düşünüyorsunuz... Herkese kazasız belasız günler dilerim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ----------
yğmurda binmek de büyük zevk
ah birde aslanım kirlenmese
arkadaşlar biraz foto paylaşalım da renk gelsin sayfamıza
arkadaşlar gri driftin jantına ne renk şerit iyi gider?
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)