http://www.motosuperstore.net/9090-1...y,PR-1048.html
Ben buradan aldım.6 taksit ve kargo bedava.Ön ve arkanın ölçüleri aynı zaten.Bikaç sayfa öncede resimlerini yayınladım.
Ben buradan aldım.6 taksit ve kargo bedava.Ön ve arkanın ölçüleri aynı zaten.Bikaç sayfa öncede resimlerini yayınladım.
Arkadaşkar motor daha 120 kmde benim..Yani rodaj süresinde daha bu motorla yokuş olan yere gitsem ne olur motora zarar verirmi yaklaşık 12 km yokuş yukarı yol bilgisi olan tecrubeli arkadaşlara duyurulur
Merhaba arkadaşlar ben de MH Drift kullanıcısıyım, bir sorum olacaktı;
Motorun fabrika çıkışı lastikleri bana mı öyle geldi bilmiyorum ama çok kötü, yoldaki bütün detayları hissediyorum sanki buzda kayıyor gibi oluyorum bazen.
Lastikleri değiştirmek istiyorum acaba şu aşağıdaki ürünler benim motora uyar mı? Bir de bu lastiklerde yük/hız indeksi diye bir şey var o ne ifade ediyor?
http://www.motosuperstore.net/275-18...y,PR-1046.html
Bir de tekerlekleri daha kalın taktırabilir miyim? Fabrika çıkışı tekerlekler sanki çok ince kalıyor motorda, daha kalınları takılabilir mi, takılabilirse modelleri nelerdir?
arkaya 100/90-18 olabilir ama ön 90/90-18 olmak zorunda... michelin iyidir...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
3.00-18 sadece IRC marka lastikte var diğer markalarda yok ve lastikçiler 90/90-18 ile 3.00-18 aynı diyolar. birde 2.75-18 ön lastik çok ince görünüyo ki yol tutuşu nasıl onu hiç bilmiyorum...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Arkadaşlar. Bu drift için depo kılıfı var orjinal ebatlarda ama netten araştırdım 45-55 TL arası fiyatları. Alan varsa fiyatını ve nerden aldığını yazabilir mi? Ayrıca dizlik de lazım araştırdın nette 35TL den başlıyor alan varsa hangi marka ve kaç TL ye nerden aldığını yazabilir mi?
Arkadaşlar bana cevap verirmi birisi 130 kmde motorla yokuş yukarı 12 km gitmek zarar verirmi zorlamadan motoru ağır ağır acil cevap bekliyorum
Öncelikle merhabalar kısmet oldu 2. el bir drift aldım kullanan arkadaslara ufak bir sorum olucak yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
forum sitelerinden arastırdım km'de 13-15 kurus yakıyor demişsiniz, benim motorsikletim ise 17,6 kurus yakmaktadır. bunun için ne yapabilirim?
(lastik almak isteyen arkadaslara Pirelli duraction tavsiye ederim 160 tl ön 2.75 18 - arka 90 x 90 18 dir. 160 tl fiyatı vardır ve inanın farkını göreceksiniz,kendi tekeri ile bir kere düşmenin ardından karar verdim ve suan ıslak yolda dahi en ufak kayma yok)
Hayat bayat değil umudum var, kayıplarım çok olsada şükürler olsun Allah'a, zamanım var daha..
arkadaşlar bu gün nazara geldim aceleyle evden çıkarken anahtarı direksiyon kilidinin üzerine unuttum tabi bu ihmalde bana yarım anahtara patladı yarısıda kilidin içinde kaldı zor uğraşlardan sonra içindeki yarısını çıkardım çıkarmazsam en ufak sarsıntıda kilit devreye girebilir gibi geldi öyle oluncada seyir halindeyken asvaltla akraba olma durumum ortaya çıkacaktı şimdi yarın bi anahtar yaptırmam gerekecek ama en kalitelisi nasıldır bilmiyorum artık
Çok sağol kardeşim.sadece arka lastiğe 100tl verdim söküm takım dahil..Sebebi michlen 130 tl idi ve usta bana abi buda dişsiz olduğu için kayar kaymayan lastik olmaz ıslak zeminde dedi.Diğer ürünlerin fiyatları da pahalı geldiği için bir de değiştirme garantisi verdiği için bunu seçtim.Ben bulamadım ama bu lastiğin karda uludağa çıkış videosu varmış.Bulabilirsen belki fikir verir..tekerin herdaim düz bassın..
Michelin dişsiz olduğundan kayar öyle mi?
2 motorum oldu. Mondial 150 zc ve ybr. ikisinde de michelin pilot sport vardı. Bırak ybryi, 150 zc ile virajdan önce frene bastigimi hatırlamıyorum. Gazi bırakmak yeterli oluyordu. Sağanak yağmur altında bile.
O arkadaşa selamlarimi ilet.
ya on yazmıslarda altını okusana aynısı arka lastık 2.75 feln deıl yalan o..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------
suruste herhangı bı sorun hıssettin mi bı sorun feln ne farkı warmıs on arka onuda tam cozemedm ya..
Arkadaşlar;Ben 46 yaşında ve sadece 1 senelik motorsiklet kullanıcısıyım.Bu motoru da bu site+bu forumda tecrübelerini aktaran arkadaşları 3.5 ay okuyup takip etmek sureti ile aldım.Hiçbir konuda herhangi bir iddiaya sahib olmamakla birlikte,sadece ve sadece bana yardımı olan paylaşımcı arkadaşların olduğu örnek üzere yaşadığım tecrübeyi üstüne birşey koymaksızın tüm forum üyesi arkadaşlarla paylaşmaya çalışmaktan başka bir çabam söz konusu değildir.Tüm site dostlarına kazasız belasız sürüşler diliyorum..
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)