arkadaslar selam depo daki mondial yazisini nasil sildirebilirim yardimci olurmusunuz
Arkadaşlar foto yüklemek için yardım istemiştim cevap veren yok
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Teşekkürler anladım
arkadaşlar resimi bu liktende http://www.hizliresim.com/
üye olmadan yükleyebilirsiniz
Bence orjinalını bozmadan folyo falan çekip ileride sıkılınca tekrar eski görüntüsüne çevirilebilir olması daha iyi olur. Yada kılıf takmak.
Arkadaşlar bugün başıma gelen bir olayı paylaşacağım sabah çalıştırdım motoru jikleyle sonra indirdim yolda stop etti en az 2-3 kere stop etti öyle zar zor okula gittim öğlen gene aynı şekil şimdi eve geliyordum gene aynı şekil oldu neden olur sizce birde gaz verince sanki cır cır böceği gibi ses geliyor
Motor serin yerdemi duruyo.Motor ısınmadan gitmeye kalkarsan olur böyle şeyler çünkü.
Arkadaşlar. Motorunuzu kaç kmde bir yada nasıl bir programda yıkama yapıyorsunuz. Ve heryerine su tutuyormusunuz. Sonrasında nasıl kurulama yapıyoruz. Herkes bir fikir verebilirmi.
Kirlenince yıkıyom ben.Bazen o bile zor geliyo.Allahtan benim çocuk var ona yıkattırıyomDepo kapak kısmına,akü ve buji taraflarına b.kunu çıkarana kadar su tutma yeter.
gklo nbr len 9 da dısarı ckcz.. Gelcenmii?
Çok soğuksa çalıştırmadan önce jikleyi en üste çekip çalıştırıyorsun,çalıştırdıktan sonra bir kademe aşağı çekip motor ısınana kadar bekliyorsun.3-5 dakika.ısındıktan sonra jikleni indirip hareket edebilirsin.Özellikle kışın ısınmadan gitmeye çalışmak devamlı stop ettirir ve motora zarar verir.Yani sabahları 5-10 dakika erken kalkıp motora ısınması gereken zamanı sağlamak gerekir.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)