Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Ağustos 2012, 22:16
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Manisadayım..
Manisa'daysan sana tavsiyem yazlık kışlık ayrı alman (tabi maddi durumun buna elveriyorsa). Ya da en güzeli beğendiklerinden birini al, nasılsa kış geliyor sıkıntı olmaz. Önümüzdeki yaz mont sıkıntı verirse yazlık mont bakarsın...
Aynı ıslık sesi sorunu benim ls2de de var. Yapcak bişi yok ne kadar ekmek o kadar köfte :D zaten racing kullanıp 200km hız yapmıyoruz oluversin o kadar aerodinamik bozukluk
Reklamlar
-
27 Ağustos 2012, 22:22
Chucky21023 adlı üyeden alıntı
Manisa'daysan sana tavsiyem yazlık kışlık ayrı alman (tabi maddi durumun buna elveriyorsa). Ya da en güzeli beğendiklerinden birini al, nasılsa kış geliyor sıkıntı olmaz. Önümüzdeki yaz mont sıkıntı verirse yazlık mont bakarsın...
Aynı ıslık sesi sorunu benim ls2de de var. Yapcak bişi yok ne kadar ekmek o kadar köfte :D zaten racing kullanıp 200km hız yapmıyoruz oluversin o kadar aerodinamik bozukluk
Fark etmez..Kıslık olur..Yazın ..Kalın ceketim var onu giyerim veya..Simdi 4 mevsim alayım..Kısı gecireyim ..Sonra yaza dogru bakarım.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
27 Ağustos 2012, 22:41
Nitro aikido kaç para ls2 kaç para benim ls2 de ses yapıyorda seksenle giderken ıslık çalmıyor
Eski çalınan kaskım airoh speed fire dı ondan çok memnundum ne ses ne gürültü ve işin ilginci beş tane kask arasından sadece benimki kilitliydi ve o çalındı
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
-
27 Ağustos 2012, 23:09
Beyler renk beyaz..Sectim.. Carsamba günü ilk parti gelicek dedi,adam..Gidip gene bakıp..Siparisimi vericem.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
28 Ağustos 2012, 00:01
belo adlı üyeden alıntı
Nitro aikido kaç para ls2 kaç para benim ls2 de ses yapıyorda seksenle giderken ıslık çalmıyor
Eski çalınan kaskım airoh speed fire dı ondan çok memnundum ne ses ne gürültü ve işin ilginci beş tane kask arasından sadece benimki kilitliydi ve o çalındı
Bahsettigin kasklarin fiyati uc asagi bes yukari ayni zaten. Benim bahsettigim kasklar ise shoei, arai, agv vs. vs.
Sesin rüzgar durumuna gore de degisebilecegini unutmayın, 80le giderken karsindan 20km hizda ruzgar yersen kaskin cikaracagi ses 100kmle gidiyormus gibi olur...
-
28 Ağustos 2012, 02:14
ls2 90 tl nitro 200 tl iki kaskımın fiyat farkı
Diger konuda hepmi rüzgar ters esti airoh takarken düz esti
Shoei tamam ama arai hakkında hiç bir fikrim yok ama agv parasını edermi bilemiyorum satan arkadaşım önermemişti
Shoei XR1100 al demişti bende gülmüştüm
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
-
28 Ağustos 2012, 08:38
Günaydın beylerrr
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:33 ----------
Motorda ön lastikmi önemli ? Arkamı ? Duruma göre 2 sine param yetmeye biliri.. IRC Taksam nasıl olur..
-
28 Ağustos 2012, 08:45
Günaydın İzzet,
Benim amcaoğlu 150mr'ye michelin taktı çok ama çok memnun. Dün yağmurluymuş Istanbul hiç sıkıntı yaşamadan girmiş virajlara. Kuryeciler genelde irc kullanıyor. Kış lastiğinin bayağı dişli ve güzel tuttuğunu duydum ama her ikisini de şahsen kullanmadım. Ben ilerde değiştirirsem michelin taktırırım çünkü bildiğim en yumuşak hamurlu lastik o...
-
28 Ağustos 2012, 08:47
Chucky21023 adlı üyeden alıntı
Günaydın İzzet,
Benim amcaoğlu 150mr'ye michelin taktı çok ama çok memnun. Dün yağmurluymuş Istanbul hiç sıkıntı yaşamadan girmiş virajlara. Kuryeciler genelde irc kullanıyor. Kış lastiğinin bayağı dişli ve güzel tuttuğunu duydum ama her ikisini de şahsen kullanmadım. Ben ilerde değiştirirsem michelin taktırırım çünkü bildiğim en yumuşak hamurlu lastik o...
Orası öyle fakat mislen cifti 200 Tl . Oda cok pahalı. Beni bozmasın.. Ön lastik daha iyi.. Sanırım arka bozuldumu toplarsın,Yönetim önden deyilmi ? IRC Arka 70 Tl..
-
28 Ağustos 2012, 09:28
bende IRC NR 50 winter var sadece ön lastik uğuldaması haricinde toprak zemin çamur
kuru asvalt yeni yağmış yamur vız geliyor henüz buz ve karda deneme fırsatım olmadı
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
28 Ağustos 2012, 09:31
c90 adlı üyeden alıntı
bende IRC NR 50 winter var sadece ön lastik uğuldaması haricinde toprak zemin çamur
kuru asvalt yeni yağmış yamur vız geliyor henüz buz ve karda deneme fırsatım olmadı
Gelicem abi en gec gelicek hafta.. 150 km yi salilhiye yapıcam
-
28 Ağustos 2012, 09:46
buyur gel bekliyorum
geldikleri gibi giderler M. Kemal ATATÜRK
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
28 Ağustos 2012, 13:35
c90 adlı üyeden alıntı
buyur gel bekliyorum
geldikleri gibi giderler M. Kemal ATATÜRK
ahauhauhuahauahau
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
28 Ağustos 2012, 14:30
mişhelin güzel lastik..hamuru yumuşak.yere ii tutunuyor..
ama diger lastiklere göre daha çabuk bitiyor..
ama önemli olan yere tutunması..
-
28 Ağustos 2012, 20:54
İi aksamlar beyler nasilsiniz
cumartesinin gelmesini iple cekiyorum
motoru bakima aldim sagini solunu kontrol ettim hava filtresini temizledim 200 km once zincir temizligi yqpmistim ama persembe tekrar yapacagim onun haricinde yola cikmaya hazir benim alet bi yedek buji aldm ngk onu da yolda gerekirse degistirecegim.. Yalniz bi sorum olacak yag degisimine henuz 800 km var ki ortalama hep 1300 km de bir degistim minumum da 600 km yol yapacagim sizce yagi degisip oyle mi cikayim yoksa yol durumuna gore kmsinde mi degiseyim castrol 15-40
-
28 Ağustos 2012, 21:23
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
motoru bakima aldim sagini solunu kontrol ettim hava filtresini temizledim 200 km once zincir temizligi yqpmistim ama persembe tekrar yapacagim onun haricinde yola cikmaya hazir benim alet bi yedek buji aldm ngk onu da yolda gerekirse degistirecegim.. Yalniz bi sorum olacak yag degisimine henuz 800 km var ki ortalama hep 1300 km de bir degistim minumum da 600 km yol yapacagim sizce yagi degisip oyle mi cikayim yoksa yol durumuna gore kmsinde mi degiseyim castrol 15-40
Degiştir bence..20 Tl yag sorun olmaz.
-
28 Ağustos 2012, 21:51
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
HADİ HAYIRLISI.RESİMLER DÖNÜŞTE BEKLİYORUZ..
BİRDE SAN tavsiyem NGK buji motora tak üstündekini yedek tut..
ngk buji daha iyidir..
-
28 Ağustos 2012, 22:57
beyler öncelikle selamlar bende bu motoru alma arifesindeyim ama çevremden 2 arkadaşım aldı hava filtrelerinde yağ çıkıyormuş sizde bu sorun hiç oldumu ? bilgilendirin beni tam kafama yatmıştı motor kafamı karıştırdılar :(
-
28 Ağustos 2012, 23:04
atasun10 adlı üyeden alıntı
beyler öncelikle selamlar bende bu motoru alma arifesindeyim ama çevremden 2 arkadaşım aldı hava filtrelerinde yağ çıkıyormuş sizde bu sorun hiç oldumu ? bilgilendirin beni tam kafama yatmıştı motor kafamı karıştırdılar :(
hava filtresinden yag çıkmayan bir motor varmı??
gecen 2011 ybr motoru olan bi arkadaşında yag çıkmıştı..
hatta ybr topiginde paylaşmıştı..
ve hattta hatta faydalı bişi oldugunu sölüodu..
koray dı sanırım
-
28 Ağustos 2012, 23:08
ümit_150_zc adlı üyeden alıntı
hava filtresinden yag çıkmayan bir motor varmı??
gecen 2011 ybr motoru olan bi arkadaşında yag çıkmıştı..
hatta ybr topiginde paylaşmıştı..
ve hattta hatta faydalı bişi oldugunu sölüodu..
koray dı sanırım
ne biliyim bu debriajlı motorlara yabancıyım biraz 6 senedir kanuni elite cup motorum var hiç böyle bişeyle karşılaşmadım. yani bu yağ çıkarması iyi bişeymidir ? Balıkesir/Erdek-Çanakkale/Gelibolu arası yol yapıcam 2-3 haftada bir 130 km bişey yol doğru motorumu seçmişim bütçem buna yetiyor ancak.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)