Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Ağustos 2012, 00:11
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
İi geceler arkadaslar
umit basta icinden nasil geliyorsa oyle yap ama sana bi tavsiye
verbilir miyim musadenle
eger drifti satarsan ne cbf ne tvs alirdim yerinde olsam
cunku asagi yukari ayni gucte motorlar artci icin rahatligi haricinde drifte binmek daha mantikli
eger gucun yetiyorsa 250cc bi motor al hem yolda yormaz asilir gider. Ben de senle ayni nedenden dolayi motoru degistormek istiyorum esimin daha rahat etmesi icin ama niyetim 250 cc
simdi acele etmiyorum ama gelecek sezona kismetse bi hyo gv250 niyetim var. Tabiki son karar senin
bu arada gencten bi arkadas yolda durdurdu bugun beni
motor alacakmis niyeti de drift sohbet ettik biraz bi tur attik
hosuna gitti drift. Bana satar misin dedi (tabi sifir fiyatini da soylemistim) neden olmasin dedim. Niyetlendi ben 3000 istedim o 2750 verdi eger durumum olsa ok derdim ama su an acelem yok telefonumu aldi babasiyla konuup haber ederim dedi bakalim ne olacak
Hakkaten izzet bu aralar murat abinin sesi cikmiyo
belki karakacaniyla kafa dinliyordur
haklısın mesut..aynı güçte motorlar 250 lilik daha iyi olur..
peki bu artçı nın rahat etmesi için bişi yapılamazmı ??
Reklamlar
-
19 Ağustos 2012, 00:14
İi geceler arkadaslar
umit basta icinden nasil geliyorsa oyle yap ama sana bi tavsiye
verbilir miyim musadenle
eger drifti satarsan ne cbf ne tvs alirdim yerinde olsam
cunku asagi yukari ayni gucte motorlar artci icin rahatligi haricinde drifte binmek daha mantikli
eger gucun yetiyorsa 250cc bi motor al hem yolda yormaz asilir gider. Ben de senle ayni nedenden dolayi motoru degistormek istiyorum esimin daha rahat etmesi icin ama niyetim 250 cc
simdi acele etmiyorum ama gelecek sezona kismetse bi hyo gv250 niyetim var. Tabiki son karar senin
bu arada gencten bi arkadas yolda durdurdu bugun beni
motor alacakmis niyeti de drift sohbet ettik biraz bi tur attik
hosuna gitti drift. Bana satar misin dedi (tabi sifir fiyatini da soylemistim) neden olmasin dedim. Niyetlendi ben 3000 istedim o 2750 verdi eger durumum olsa ok derdim ama su an acelem yok telefonumu aldi babasiyla konuup haber ederim dedi bakalim ne olacak
Hakkaten izzet bu aralar murat abinin sesi cikmiyo
belki karakacaniyla kafa dinliyordur
yok malesef Mesut kardeşim
üzüm kesiyoruz
malum bağ bozumu zamanı
bir yandan dükkan bir yandan bağ bozumu bir yandan bayram her şey karman çorman arap saçı
inşallah ağostos sonu gibi bağ işi biter gibi geliyor biter ise büyük bir yük kalkacak omzumdan
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
19 Ağustos 2012, 00:20
Selam abilerim, kardeslerim,
Herkese şimdiden iyi bayramlar.
Motorumla her firsatta gezmeye basladim. Tabiki ilk motorum oldugu icin bazi seyleri yeni yeni ogreniyorum) motor simdiden 300kmde oldu bile ve cok memnunum. 6bin devri gecemedigim icin cevre yollarinda sikinti yaratiyor ama onemli olan rodajin saglikli tamamlanmasi benim icin. Rodaj donemi icin tavsiye edeceginiz birseyler var midir?
Bu arada alarm taktiran arkadasa gule gule kullanmasini dilerim. Umarim ihtiyaci hicbir zaman olmaz. Alarm kullananlar herhangi bir sorun yasiyor mu? (zirt pirt herseye otuyor mu?)
-
19 Ağustos 2012, 00:30
Chucky21023 adlı üyeden alıntı
Selam abilerim, kardeslerim,
Herkese şimdiden iyi bayramlar.
Motorumla her firsatta gezmeye basladim. Tabiki ilk motorum oldugu icin bazi seyleri yeni yeni ogreniyorum
) motor simdiden 300kmde oldu bile ve cok memnunum. 6bin devri gecemedigim icin cevre yollarinda sikinti yaratiyor ama onemli olan rodajin saglikli tamamlanmasi benim icin. Rodaj donemi icin tavsiye edeceginiz birseyler var midir?
Bu arada alarm taktiran arkadasa gule gule kullanmasini dilerim. Umarim ihtiyaci hicbir zaman olmaz. Alarm kullananlar herhangi bir sorun yasiyor mu? (zirt pirt herseye otuyor mu?)
hayırlı olasun Allah kaza bela vermesin
Dikkat ve kontrolu
hele hel güvenliği elden bırakmayalım::GAZLA::
-
19 Ağustos 2012, 00:55
Umit benim aklimda soyle terletmeyecek cinsten bir kumasla minder tarzi birsey yaptirmak motorun koltugu olcusune gelecek sekilde ozellikle uzun sureli motor uzerinde olacaksak arcili onu altimiza koyup oyle oturacagim seleye
ama selenin altindan iple falan yada kumasin etrafindan lastikli birsey yaparak sabitlemek gerekiyo kayip tehlike yaratmasin diye
murat abi kolay gelsin insallah kisa zamanda rahata kavusursun abi daha sonra da gezmelere baslarsin
BU ARADA HERKESE İİ BAYRAMLAR
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------
Chucky kazasiz ve bil surusler dilerim
acele etme rodajin bitesiye kadar disini sik
surekli ayni devirde kullanma yalniz arada siniri gecmeyecek ve asiri olmayacak sekilde ara hizlanmalar yap ve yavaslarken motor frenini kullan
onun haricinde yagini benzinini koy keyfine bak
-
19 Ağustos 2012, 05:40
Arkadaşlar 125 mh drift 100km kaç lt benzin yakmaktadır?
[I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]
-
19 Ağustos 2012, 05:48
MotorHstası adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar 125 mh drift 100km kaç lt benzin yakmaktadır?
2.7-3 lt arası yakar.
-
19 Ağustos 2012, 06:18
Mengu16 adlı üyeden alıntı
2.7-3 lt arası yakar.
Rakiplerine göre biraz fazla yakıyor heleki o biraz uzun yolda bayağa bi fark ediyor.Peki en son hız ne kadar,vibrasyon nasıl çok titreşim varmı yüksek hız ve devirlerde,yedek parça nasıl ucuz ve kolay bulunabiliyormu,ayrıca kronik bir sıkıntısı varmı yada genel şikayet nedir sizler ne gibi sorunlarla karşılaştınız?
[I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]
-
19 Ağustos 2012, 08:28
Rakiplerine göre biraz fazla yakıyor heleki o biraz uzun yolda bayağa bi fark ediyor.Peki en son hız ne kadar,vibrasyon nasıl çok titreşim varmı yüksek hız ve devirlerde,yedek parça nasıl ucuz ve kolay bulunabiliyormu,ayrıca kronik bir sıkıntısı varmı yada genel şikayet nedir sizler ne gibi sorunlarla karşılaştınız?
Biz Breton s le songaz 2 kişi depoya yatıp kapaklanıyoz 120 km hız enyüksek devir benzini hüp diye içiyor 2 lt benzin 60 km anca gidiyor
Breton s adına söyleyim 0 dan 100 km hıza seri olarak ulaşıyor tek kişi olursan depoya yatarak ibre 130 görüyor rüzgar durumu elverirse 140 km yi görüyoruz
Vibrasyon yok ama artçı olarak indiğimde 10 dakka bi aptallaşıyom
Motoru sıkıştırmazsan çok daha az yakar
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
19 Ağustos 2012, 09:41
İYİ BAYRAMLAR HERKESE ARKADAŞLAR..
-
19 Ağustos 2012, 10:18
-
19 Ağustos 2012, 11:21
kanmix_x adlı üyeden alıntı
Biz Breton s le songaz 2 kişi depoya yatıp kapaklanıyoz 120 km hız enyüksek devir benzini hüp diye içiyor 2 lt benzin 60 km anca gidiyor
Breton s adına söyleyim 0 dan 100 km hıza seri olarak ulaşıyor tek kişi olursan depoya yatarak ibre 130 görüyor rüzgar durumu elverirse 140 km yi görüyoruz
Vibrasyon yok ama artçı olarak indiğimde 10 dakka bi aptallaşıyom
Motoru sıkıştırmazsan çok daha az yakar
okadar hız yapaıosa breton alsaymışım keşke )
-
19 Ağustos 2012, 11:24
İyi bayramlar.. Dün gece kartinge gittim.. Bi yanlıomm off be .d
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
19 Ağustos 2012, 11:26
gokhanbeyaz adlı üyeden alıntı
okadar hız yapaıosa breton alsaymışım keşke
)
Ayrıntıya girmeyeceğim inanmak istediğine inan
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
İyi bayramlar..
Dün gece kartinge gittim.. Bi yanlıomm off be .d
Gel kapışalım go kartta
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
19 Ağustos 2012, 16:32
ümit_150_zc adlı üyeden alıntı
iyi bayramlar arkadaşlar. Allah yine kısmet etsin inşallah. Resim güzelmis bu arada.
-
19 Ağustos 2012, 16:49
Rakiplerine göre biraz fazla yakıyor ...
Kaç lt yakmasını bekliyordun ? cub değil ki bu cub bile 2.2 litre yakıyosa, e bırak da 135cc drift o kadar yaksın arada 2 kat güç farkı var. ama 70 km sabit gidersen 2.5 litre de yakabilir drift.
-
19 Ağustos 2012, 21:28
Üzüntülerin memur zammi kadar az ömrün ecevitin Ömrü kadar uzun gelecegin demirelin kafasi kadar parlak mutluluklarin türkiyedeki vergiler kadar Çok olsun.Bayramin mübarek olsun.Nice Bayramlara.
-
19 Ağustos 2012, 21:53
Üzüntülerin memur zammi kadar az ömrün ecevitin Ömrü kadar uzun gelecegin demirelin kafasi kadar parlak mutluluklarin türkiyedeki vergiler kadar Çok olsun.Bayramin mübarek olsun.Nice Bayramlara.
Mesut canım senden iyi siyasetçi olurmuş
-
19 Ağustos 2012, 22:12
Arada geliyo abi akla birseyler
yari kopya yari ekleme soyluyoruz iste
-
19 Ağustos 2012, 23:57
İzzet piyasada yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)