Kullanımını bilmem ama drift apache den hızlı onu kesin olarak biliyorum
Arkadaş aldı rodajını yaptı ve apache ye güle güle dedi
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
mesafenin çoğu son gaza kadar dayanmak üzere motorum 330 km de tam tamına 10 litre benzin yaktı. yani 100 kmde gazlayarak tam 3 litre yakıyor, sizde durum nedir ?
Bu motorun max yaptığı hız ne kadar?
Motorun normal yakıtı hızlanmalar baglı olarak artabiliyor son hızda gaz bile verseniz yiyor yemem demiyor
Sonhız kendi ibresiyle 140 diyor ama bunu yapması için motorun sıcak olması gerekli soguk oldugunda aynı başarıyı göstermiyor
Ayrıca castrol yagı çok seviyor ucuz yaglarda vites geçişleri zorlaşıyor son hızına ulaşmıyor yada çok geç ulaşıyor
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
Ön far konusunda haklısınız. Ufak ama çok asabi keskin duruyor. Aynı far şeklini büyük halde yapsalarmış yorumsuz olurmuş. Beyaz bir drift bulamadım uygun fiyata. Düşünüyorum ama neye niyet neye kısmet. Hayırlısı bakalım. Birde titreşim, zırıltı felan varmı motorda? Özellikle arkada oturan için peg'lerde felan?
Titresimi hic dert etme ozellikle arka icin neden mi onde ki gibi ne titresim var arkada ne ses
sanki motor fisildayarak gidiyor
talip kardesim eger cizikler derin degilse bi pasta (araba boyacilarinda vardir) yap oralara
Kucuk cizikleri gecirirsin eger cok derinse de boya yapilabilir buralarda olsan hemen hallederdim isini
masallah umit daha nice kmler iinsallah darisi bizim basimiza
evet arkadaslar hayirlisiyla ramazan ayinin sin gunlerine geldik
sag salim bir haftayi daha atlattik mi gezilere devam edecegim esimle birlikte
once bi isinma turu yapariz daha sonra da eylulun 1-2 sinde
antalya-cavuskoy-adrasan ve olimpos gezisini planladik
oralarda ikamet eden yada gezi icinbulunan ardaslar varsa kalinacak yer konusinda
oneride bulunabilir mi
Tesekkurle
Arkadaşlar aranızda bu motorla en çok km yapan kim var? Mümkünse gezi amacıyla. Oda olmazsa yani en yüksek km kimin motorunda 15/20.000'de olan yoktur herhalde Kuriye varmı aramızda malum onların motorları aydan aya 3/5.000 km yapıyorlar
Bu soruyu sormamın amacı o kişiden motorun mekaniği hakkında bilgi almak. Malum mondial,kanuni vb gibi markalar akla gelince "hoooop bir durda düşün bakalım bunlar her dakka bozulur, arıza çıkarırsa sonumuz ne olur" diye düşünmüyo değil insan. Herhangi bir kronik sorunu varmı? Yağ yakma vs gibi? Bilgili kişiler mutlaka yardımcı olmaya çalışıcaklardır ondan şüphem yok.
Hepinize iyi forumlar dilerim. Sağlıcakla kalmanız dileğiyle...
Can BİNGÜL
erAyın motorunu benim arkadaş aldı 2 bin km anca yapmıştır..sürekli beraberiz zaten..
size en iyi bilgiyi eray verir 19 bin km yapmıştı..
ama şunu sölim 22 bindeki motor şuan yanımda hala sıfır gibi duruyo..
benim motor 10 binde 6 bin km almıştım 4 bin yaptım..
çok şükür sorunsuz kkullanıyorum km arttıkça motor açılıyo..
**[Ankara - MT] Motosiklet Grubu**
Ankara Motosiklet Sevdalıları
https://www.facebook.com/groups/329295930541118/
Arkadaşlar ben bugün alarm aldım eve geldiğimde içinden şema çıkmadığını gördüm. Tekrar aldığım yere gidebilmem en az 10günü bulur çünkü bugün köye gidicem. Bu bağlantılardan anlayan varsa yardımcı olursa çoook sevinirim. Alarm uzaktan kumandayla motoru çalıştıran modellerden. linki şu : http://www.yedekparcatuning.com/?uru...et-Alarmi.html
ve toplam 8 tane kablosu var. renkleri: siyah - pembe - sarı - sarı(yeşil çizgili) - turuncu - kırmızı - mavi - gri..
yada aynı alarmdan alıp şemanın fotosunu yada taranmış halini yollayabilecek varsada mailim : boyluboyfatih@hotmail.com
Ayrıca motorumda bu
Motorun koltuğunun altında boş bir soket var. Aldığın alarmın soketini bu sokete bağlayıp alarmın gövdesini ve hoparlörünü uygun bir yere yapıştırırsan direkt oluyor. Benim motorda da alarm var. Montajını kendim yaptım. Uzaktan çalıştırma fonksiyonu da çalışıyor. Sanırım tüm yeni mondiallerde varmış bu alarm soketi.
merhaba Can kardeşim (umuyorum ki benden büyük değilsindir.)
ben, eski motorum olan drifti mi ümit kardeşimin de izah ettiği gibi 19000 km de ümit'in arkadaşına sattım. motorumda herhangi bir sıkıntı ya da kronik bi arızası yoktu. zaten ümit de gerekli açıklamayı ''21000km de hala sıfır gibi''diyerek yapmış
ben bu motorla istanbul'dan balıkesir ayvalığa gittim. aşağı yukarı 400 küsür km. 100-110 km hızlarda gittim. iki kez mola verdim, sorunsuz gitti döndü makine. kurye değilim ama bazen günlük 200 km leri gördüğüm oluyodu.
benden bu kadar sormak istediğiniz başka bişey olursa ben buradayım
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Yardımcı olduğunuz için size ve Ümit Bey'e teşekkür ederim. Benim aklımda Apache vardı. Fakat maddi durumlardan dolayı vaz geçtim. Ya Honda Titan S yada Drift düşünüyorum kışa doğru malum fiyatlar düşer ümidiyle beklemedeyim. Temiz bir Honda Titan S bulsam onuda alabilirim. Kışa kadar beklemedeyiz bakalım. Hem biraz bu motor hakkında bilgi edinmiş olurum o zamana kadar. Tekrardan teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar...
linkteki alarm açılmıyor marka modeli nedir ? Siz takabildiniz mi bu arada?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------
50 lira pahalı mı motosiklet alarmına?
http://www.hepsiburada.com/liste/inw...9254#Gorseller
Motor çalıştırma özelliği boşta olursa motor ona göre mi çalıştırıyor nasıl işliyor sistem?
**[Ankara - MT] Motosiklet Grubu**
Ankara Motosiklet Sevdalıları
https://www.facebook.com/groups/329295930541118/
Arkadaşlar. Driftin arka amortisörlerine hava basılıyor mu? Benim motora 2 kişi binince amortisörler sona dayanmaya başladı. Ayar yapmak için hava mı basılıyor yoksa ayar somunlarını mı biraz açmam gerekir. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)