Yanlis hatirlamiyorsam ya 15 yada 16aciyo buyuk ihtimalle 16..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------
yakit olarak rodaj da olan motorumun km de 13,7kurus yakiyor benzinin tavan yaptigi su siralar normal bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
rahatsiz edecek bi vibrasyon yok hele sakin suruste hic yok diyebilirim
nekadar yag koyuyoruz peki..bende 1 litrlik olanda n var hepsini koyammı ?
Aynen dedigin gibi 1 litre aliyo bende 1 litre koydum
istersen motorun sag alt tarafinda yag gostergesi var ordan kontrol edebilirsin
yagı biraz önce degiştirdim.
castrol power 1 4t 10 40 koydum
10-40 standarttır iyi etmişin ümit abi castrol ise markası dahada iyi etmişin
arkadaslar bi ara arka çamurluk işine girdiydim...bugün bi deneme yapayım dedim sabitleme yeri olarak zincir korumalıgını tutan vidayı düsündüm o vidayi biraz daha saglam v,da takarak yapmayı planlanıyorum.resimlerde beyaz bi demir kullandım bu sadece örnektirççoraya siyah boyalı demir koymayı düsünüyorum..
artı zincir koruma cidasına sabitlern zincir sıkma vidasınada küçük bi metal sabitleyerek asagı yukarı allanmasını önleyecem..
motorun görünüsüne ayrı bi hava kattı sanki.
o siyah çamurluguda siyah karbonla kaplayacam daha hoş olur gibi...
yorumlarınızı bekliyorum sizin yorumlarınız beni önemli ölçüde yönlendirecek...
burdaki beyaz demirin siyah olarak düsünün...
Umit hakikaten yakismis cok farkli gozukuyor
Tamamlayinca da paylasimlarini bekliyorum
Mobil internetten olunca mi bilmiyorum ama camurlugu baglayan o baglanti demirlerini siyaha boyasan bana gore daha ii gozukecek gibi tabi senin kararin
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------
Duzeltiyorum kardesim fotonun uzerindeki aciklamani farketmemisim:-):-)
Tamam oyle daha ii olacak telefindan girince kuculttum fotolari ekrana sigsin diye o yuzden yaziyi gormedim
nasil oldu sallanma yada ses yapiyomu onu denedin mi
bu sekilde sallanıyo..
ama 2.resim deki gibi sabitlersem sallanacagını düsünmüyorum..
demir saglam ve biraz daha kalın olursada sallanmaz ..
Anladim motora guzel bi hava katacak hele bi de el emegiyle yapinca tadindan yenmez son gelismeleri bekliyorum sabirsizlikla
Gunaydin millet
günaydın herkese.
bugün kız arkadasımla gezmeye gidiyos..
drifte ilk defa bincek
günaydın arkadaşlar
ümit Allah kaza bela vermesin inşallah tekerin düz bassın kardeşim
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Günaydın arkadaşlar bende uzun zamandır düşünüp durduğum marka ve model kıyaslamami bugün bitirmiş bulunmaktayım. Bu kıyaslamayi hem ekonomiklik yönünden hemde sağlamlık yönünden değerlendirirken şu markaları inceledim kymco ck125, sym xs125, arora 200 tiger, ve modial mh125 drift. Sonuç olarak benim kişisel kıyaslamamda bana en çok hitap eden drift oldu umarım doğru seçim yapmışımdir. Neyse şimdi ehliyet için sağlık ocağından ücret ödemeden fotoğrafımla gidip sağlık raporumu aldım. O harfler ne kadar büyük yazılmış öyle bir çırpıda okudum hepsini doktor göstermeye yetişemedi Neyse sıra geldi harcı yatırmaya bakalım artık.
Sağol (eray). Sabıka kaydı da tamam 50 lira harç off B sınıfını alırken 35di bee
arkadaşlar benim Drift satılık arayanlara duyurulur...
2011 model tüm bakımları yetkili serviste yapıldı...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Motorunu çok basit anlattın servis bakımları yapılmış diyerek ayrıntılarınıda paylaşırmisin daha açıklayıcı olur resimler varmı daha önceki konularda? Incelemek isterim.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)