Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Aralık 2010, 20:38
Yakın zamanda birbirine benzer bir sürü motor çıktı, yoksa bana mı öyle geliyor?
Benzerden kastım şu: balansör kullanan yeni nesil titreşimsiz motorlar. Bir öncekilere göre daha iyi işçilik.
Henüz yeni oldukları için sağlamlıkları belli değil diyebilirmiyiz?
Benim aklımı karıştıran şey ise başka.
Mondial 125 mh, yada hacim olarak daha dengi olan 150 mr ile keeway speed 150 aynı motoru taşımıyorlar mı? Ayrıca kuba kh125-12d de benzer bir motor değil mi?
Bu motorlar arasından hangisini seçicez yav, aklımız karıştı?
Reklamlar
-
23 Aralık 2010, 20:42
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
23 Aralık 2010, 22:46
Motorla iç içe olunca birde makina uzerine okuyunca tabii daha iyi analiz edebiliyoruz galiba ama şöyle söyleyeyim arada dag vardır birde motoru almak mesele degil ondan sonrası mesele benim gördügüm şu anda mh,mc ve mr yok satıyor arkadaşım birader her şeyi bıraktık bu üç modeli satıyoruz diyor
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
-
24 Aralık 2010, 17:42
ya herseyi zaman gosterecek arkadaslar.gecmis yillarda cinliler rakip bile olamadi ama diyorsunuz bu sene daha iyi diye.bende baktim bu motorlara gecenlerde showroomdan.bildigimiz cin isi gibi geldi bana. sacma sapan olculer vardi koltuklar depo falan cok orantisiz - ozensiz gibi geldi bana.nekadar saglam nekadar dandik onu zaman gosterir.bizim arkadasta 2005ten beri ayni ybr var 50km yi devirdi hala ilk gunku gibi.hayirlisi olsun sizlere dediginiz gibidir ins.
[I][B]My Biker Lifestyle... :bestmt:[/B][/I]
-
24 Aralık 2010, 20:56
RedLine12 adlı üyeden alıntı
ya herseyi zaman gosterecek arkadaslar.gecmis yillarda cinliler rakip bile olamadi ama diyorsunuz bu sene daha iyi diye.bende baktim bu motorlara gecenlerde showroomdan.bildigimiz cin isi gibi geldi bana. sacma sapan olculer vardi koltuklar depo falan cok orantisiz - ozensiz gibi geldi bana.nekadar saglam nekadar dandik onu zaman gosterir.bizim arkadasta 2005ten beri ayni ybr var 50km yi devirdi hala ilk gunku gibi.hayirlisi olsun sizlere dediginiz gibidir ins.
Usta senin motorda rulman sesi daimimi daimi al bakalım yamahadan silindir 350 tl piston standaart ölçü fix daha sayımmı ybr nin standart arızalarını devaml ontak bozar tesisat kablosu koparır
biz bu işiten para kazanmıyoruz ondan mondial aldık yoksa gider bizde ybr alırdık riske girmezdik
elverengin@gmail.com
-
24 Aralık 2010, 20:59
belo adlı üyeden alıntı
Usta senin motorda rulman sesi daimimi daimi al bakalım yamahadan silindir 350 tl piston standaart ölçü fix daha sayımmı ybr nin standart arızalarını devaml ontak bozar tesisat kablosu koparır
biz bu işiten para kazanmıyoruz ondan mondial aldık yoksa gider bizde ybr alırdık riske girmezdik
Ne içtin bilader ? Kafan iyi mi ?
-
24 Aralık 2010, 21:10
-
24 Aralık 2010, 21:47
elverengin@gmail.com
-
24 Aralık 2010, 21:50
bugunku duyumuma göre mondial yeni motorlarda satış patlaması yapmış motor yetiştiremiyolarmış....
-
24 Aralık 2010, 22:08
belo adlı üyeden alıntı
Mesele senin mh alman değil istediğini alabilirsin ben yukardaki yazına yazdım.Kusura bakma ama insanlar buna biyerleriyle güler.Tesisat kablosu koparır ha
-
25 Aralık 2010, 05:10
git istedigin tamirciye sor ve hatta rulman sesini kendin dinle ben bu gun yeteri kadar dinledim 27000de ybr nasıl dagılırmış gor ybr de hastalıktır rulman sesi istedigin motorun hastalıgını sanada sayarım
elverengin@gmail.com
-
26 Aralık 2010, 21:17
cuma gün mh geldi çok güzel titreşim sıfır motor çok güçlü valla ybrden hiç bi eksigi yok 2600 az bile bence iyi seçim yaptım
-
26 Aralık 2010, 22:11
sert motorcu adlı üyeden alıntı
cuma gün mh geldi çok güzel titreşim sıfır motor çok güçlü valla ybrden hiç bi eksigi yok 2600 az bile bence iyi seçim yaptım
hayırlı ugurlu olsun güzel seçim
-
26 Aralık 2010, 22:15
Kazasız belasız kullanman dilegiyle ilk 1000km rodajını iyi yap sakın motora asılma ama arada gazla sagır olmasın
elverengin@gmail.com
-
26 Aralık 2010, 22:27
çok tesekkür ederim aynen senin dedigin gibi sakin bincem arada gazlarım ben sagır motorluyu sevmem çok hoşuma gitti grisi benimkide
-
27 Aralık 2010, 01:05
sert motorcu adlı üyeden alıntı
çok tesekkür ederim aynen senin dedigin gibi sakin bincem arada gazlarım ben sagır motorluyu sevmem çok hoşuma gitti grisi benimkide
Hayirli olsun. Kazasiz belasiz kullanmak nasip olur insallah...
-
27 Aralık 2010, 13:14
atiturhan adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun. Kazasiz belasiz kullanmak nasip olur insallah...
çok teşekkür ederim
-
bügün bir arkadaşıma mh drift birisinede 125 classıc aldırdımm
-
Güle güle kazasız belasız kullanmanları dilegiyle bu arada bizim motorlar eyro3 müş
Sert motorcu sen grubu saglam oluşturuyorsun galiba
elverengin@gmail.com
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)