2 kişi 130 140 basan arkadaşlar nasıl bu hıza çıkıyor merak ediyorum. tek başıma 65 kg iken düz yolda 100 ü zor geçiyorum. 4. viteste 100e çıkıp 5 e atınca hala 100 le gidiyorum. motorun kmsi 700 yeni oldu. nasıl 130 140 ı görebilrim
2 kişi 130 140 basan arkadaşlar nasıl bu hıza çıkıyor merak ediyorum. tek başıma 65 kg iken düz yolda 100 ü zor geçiyorum. 4. viteste 100e çıkıp 5 e atınca hala 100 le gidiyorum. motorun kmsi 700 yeni oldu. nasıl 130 140 ı görebilrim
valla hocam o tamamen senden kaynaklanıo..
240 iki kişi gördük benim motorumda..motoru kullanan ustay dı..servis ustası...
ben 120 görüom anca 12o nin videosu var elimde
140 videosunu çekemedim yakalayamadım o anaı çünkü acayip rüzgar vuruodu..,
yani digecegim 140 görüo benim motor
120 yi rahat görür..
Motorun daha acilmadi arkadasim daha yeni yeni basliyorsun hele soyle bi 2000lere yaklas ondan sonra ulasirsin o kmlere
benimki daha 1200km de 1000*e kadar oldukca sakin kullandim
yeni yeni yavastannn yukleniyorrumm ilk once 100*u bende gecemedim gecen gun 110*u gordum daha fazlasina da gerek yok aslinda altimizdaki motor 125*lik ve yeterli bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------
Umit nasil gidiyor lastik isine sevindim
su boyamayi ne yaptin sordun mu
bi firsat bulsam cakmaklik taktim onun resimlerini atacagim
Eger uzun gezilere gideceksen oneririm sanada teli sarja on numara oluyor
120 yi geçriz umarım yoksa bu tip motorları tartışmaya gerek yok hepsi 100 le gidio zaten biraz farkımız olsun
Gunaydinlarrrr
arkadaşlar fotoğrafları eklemek istiyorum nasıl yapmak gerekiyo
ümit eğer led sinyal takacaksan mondial in yeni bi cross modeli çıkmış onun ön sinyaller üçgen led şeklinde bence çok karakterislik duruyo yani destroya takmayı düşünmedim değil.
ayrıca kafa karenajı takan arkadaşımız şunu unutmamalıdır ki Allah korusun en ufak bi yan yatmada eğer kafa karenajı yerle temas ederse ve biraz da şiddetli olursa bu temas kafa karenajını kıracağından şüphesi olmasın. TECRÜBE İLE SABİT...
bu arada 100 km yi geçemeyen arkadaş daha motorun rodaj da benim motor satmadan evvel 17000-18000 km de bile 140 geçiyodu yokuş aşağı. hiç bir modifiye olmadan.
sadece castrol power 1 10-40 kullanın farkedeceksiniz...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
bende öle yaptım ilk bakımda gittim 10w40 castrol yağ aldım umarım motoru düzgün bir şekilde açarız
ben sorabilecek arkadaşlara ücretleri daha önce belirtmiştim. belirteyim gene de sen sorduğun için (Demirlerin tümü 275.00 tl üçlü demirler ön, yan, Far koruma demiri ve arka hepsi) (üçlü çantalar kappa 400.00 tl)
Sonuçta demirler ve çantaların geliş maliyeti taktırma hariç 675.00 tl dir. Çantaları doğubank'ın arkasında özen motor var oradan temin edebilirsin. Demirleri de farklı yerlerden bulabilirsin uyanı seçmelisin bakmadan alma sakın farklı bağlantı sistemli olanlar var kafa koruma demiri sadece 50 tl diğerleri 75.00 er tl ye geliyor Kafa demiri aynı yerde yamaha parçaları satan yer var adı yıldız ticaret oradan temin edebilirsin motor koruma ve arka bağaj demirlerini internetten temin ettim. drift'e özel yapılmış olanları mevcut.
Bazı arkadaşlar her ne kadar sıpa, semer muhabbeti yapmış olsalarda ben beğeniyorum ayrıca gören herkezde beğeniyor ama naparsın işte zevkler ve renkler farklı
slm arkadaslar. bugun motora yaptırdıgım cakmaklıgı paylasmak istedim
ama once eskilerden benim olan bisikletim:D
Çakmaklık motorun tam olarak neresinde acaba ? :D
Arka cantaya taktim cakmakligi kaan
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
On grenajin uzerindeki siyah plastigi cikarip yerine de nikalajlisini gecirdim daha hos oldu gibi geldi
Numaram mevcut kaan ara musait olursak gorusuruz
Kimseler yok bugun galiba
çok iyi bi dişince olmus mesut..çakmaklık olayı..
yanlız sigorta attırma falan olmuyo demi...
birde tesisatı baglantıyı nasıl yaptııgnı açıklarmısın..
bende yarın izinliyim motorumla ilgilenecem tüm gün..
çanta demirini degişecem..
çantayı saglamlaştıracam..
yandaki kapakları boyatabilirim..
temizlik v.s
saol umit sigorta atma olayi yok
Cakmakliga ayrica sigorta koydum su ana kadar atma olmadi
cantanin altina kucuk bi delik deldim kablo gececek kadar
daha sonra akuye kadar kabloyu uzattim
arka lamvanin oldugu yerde gordugun yere bi soket taktim cantayi cikarinca oradan cakmakligi ayirmak icin
akunun orda da sigortayi bagladim akuye de baglayip islem tamam
yalniz cakmakligi ikinci el alinca(bedava oldugundan) tutaklik yapiyo biraz ugrasmak gerekiyo
sarj icin en kisa zamanfa sifir takacagim:-):-)
degisik renge mi boyatacaksin kapaklari karar verdin mi hangi renk olacagina..
Keske yakin olsak yarin bende izinli olacagim beraber vaktimiz elverdigince acilirdik neyse artik
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)