Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Mayıs 2012, 17:29
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
En sagliklisi da o yinede sen bilirsin ama degistirirsen daha saglikli olur. Hic olmazsa kafanda rahat eder.
abi dAHA 2 ay oldu bu lastikleri alalı :((
gitsem ön teker alsam sadece bu desende yok serviste arkadasa takacaktık bulamadık ..
degissem bile komple arka ön degişirim ama ..
ama bi gösteririm bi yere sorun olacagını sanmam ama yinede önlem almak lazım
Reklamlar
-
18 Mayıs 2012, 18:04
Elbette dedigin gibi bi goster ondan sonra kararini ver
Aslinda sadece on tekeri degistirsen yeter. Tabi karar senin eger takim degistirirsen de lastikleri yanina al on tekeri bilmem ama arkayi uygun bi fiyata satabilirsin belki de butcem el verirse ben de alabilirim arka lastigi. Ama dedigim gibi hendek ve cukurlara dikkat et
-
18 Mayıs 2012, 18:07
Elbette dedigin gibi bi goster ondan sonra kararini ver
Aslinda sadece on tekeri degistirsen yeter. Tabi karar senin eger takim degistirirsen de lastikleri yanina al on tekeri bilmem ama arkayi uygun bi fiyata satabilirsin belki de butcem el verirse ben de alabilirim arka lastigi. Ama dedigim gibi hendek ve cukurlara dikkat et
egerki usta derse bulastik patlayabilir..
hemen gidip bi mişhelin alır takarımm..
bunlarıda satarım artık..sen istersen sana da gönderirim 2 aylık teker
-
18 Mayıs 2012, 18:14
Bende sen gibi bu konularda hassasim
oyle bi durumla karsilasirsam o lastigi hemen degisirim
takim olsa daha ii ama oncelikle kusuru gidermek lazim
ben alirim ama sadece arka lastigi:-):-) tabiki butceye de bagli insallah gerek kalmaz kalirsada konusuruz .
Su boya isini ne yaptin sordun mu
-
18 Mayıs 2012, 18:25
Bende sen gibi bu konularda hassasim
oyle bi durumla karsilasirsam o lastigi hemen degisirim
takim olsa daha ii ama oncelikle kusuru gidermek lazim
ben alirim ama sadece arka lastigi:-):-) tabiki butceye de bagli insallah gerek kalmaz kalirsada konusuruz .
Su boya isini ne yaptin sordun mu
boya işine daha bakamadım mesutt.
aslında biraz para olsa şu cantları bile boyatam diom ama dedigin gibi bütçe biraz sıkıntılı..
insallah degiştirmeye gerek kalmaz lastigimii..
çok ta memnundum aslında..
çıkıp gidip soram diyorum ustaya ama hava gürüldüo kapalı heran yakanırım diye korkuyorum..
-
18 Mayıs 2012, 18:28
Mesut abi yazın yanına gelsem benim motora bi baksak olurmu ya ? Bi sorun varmı yokmu gibisinden. Ben tam anlamamda. Sen uzun zamandır drift kullanıcısısın sonuçta
-
18 Mayıs 2012, 19:53
ümit_150_zc adlı üyeden alıntı
boya işine daha bakamadım mesutt.
aslında biraz para olsa şu cantları bile boyatam diom ama dedigin gibi bütçe biraz sıkıntılı..
insallah degiştirmeye gerek kalmaz lastigimii..
çok ta memnundum aslında..
çıkıp gidip soram diyorum ustaya ama hava gürüldüo kapalı heran yakanırım diye korkuyorum..
acele etme bi ciktiginda ugrarsin bes dakikada bilgilendirir zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:47 ----------
Bu arada cantlari boyatma o zaman tipi kacar fikrimce
ben cantaya karbon cektirecegim hem dayanikliligi artar hemde cizilmelere karsi korunur. Uzerine de inceden motorun renginde iki uc tane cizik serit yapacagim fosforlusundan
hatta niyetim uc serit ortadakine de canta cektigim seritten ama biraz beklemem lazim bu ay dara dustum biraz:-(:-(:-(
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------
kaan669 adlı üyeden alıntı
Mesut abi yazın yanına gelsem benim motora bi baksak olurmu ya ? Bi sorun varmı yokmu gibisinden. Ben tam anlamamda. Sen uzun zamandır drift kullanıcısısın sonuçta
ne demek elbette bakariz kaan elimizden geldigince yardimci olurum. Hatta su ehliyetini al birlikte sizin koyu ziyaret ederiz..
-
18 Mayıs 2012, 19:57
acele etme bi ciktiginda ugrarsin bes dakikada bilgilendirir zaten[COLOR="Silver"]
ne demek elbette bakariz kaan elimizden geldigince yardimci olurum. Hatta su ehliyetini al birlikte sizin koyu ziyaret ederiz..
Ehliyet sorun değil abi köye her zaman beklerim seni ancak şehre bakımdan bakıma anca getiririm motoru.
-
18 Mayıs 2012, 20:00
Tamam yaza gelirsen hem motora bakariz donerkende senle koye kadar gelirim olar mi sonrasi allah kerim
korumalik isini ne yaptin taktirdin mi
-
18 Mayıs 2012, 20:02
acele etme bi ciktiginda ugrarsin bes dakikada bilgilendirir zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:47 ----------
Bu arada cantayi boyatma o zaman tipi kacar fikrimce
ben cantaya karbon cektirecegim hem dayanikliligi artar hemde cizilmelere karsi korunur. Uzerine de inceden motorun renginde iki uc tane cizik serit yapacagim fosforlusundan
hatta niyetim uc serit ortadakine de canta cektigim seritten ama biraz beklemem lazim bu ay dara dustum biraz:-(:-(:-(
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------
mesut çantayı degil jant ları boyatacam..
kusura bakma ben cant yazmışım..,
çantanın üstünde çizikler vardı orayı komple carbon kapladım ben..
birde bizim koltuk çıkıyor ya oturdugumuz yer sürekli oynuyo ve oynadıgı içinde benzin deposıuyla birleştigi yere aşınma yapıyo
demin fark ettim o deydigi yerlere carbon yapıstırdım sürtünmeden delinmesin diye..
-
18 Mayıs 2012, 20:04
Tamam yaza gelirsen hem motora bakariz donerkende senle koye kadar gelirim olar mi sonrasi allah kerim
korumalik isini ne yaptin taktirdin mi
Olur olur abi .
Korumalıgı daha taktırmadım yaza ayarlarız onuda abi gelirsem. Para biriktiriyorum kask için
-
18 Mayıs 2012, 20:09
mesut çantayı degil jant ları boyatacam..
kusura bakma ben cant yazmışım..,
çantanın üstünde çizikler vardı orayı komple carbon kapladım ben..
birde bizim koltuk çıkıyor ya oturdugumuz yer sürekli oynuyo ve oynadıgı içinde benzin deposıuyla birleştigi yere aşınma yapıyo
demin fark ettim o deydigi yerlere carbon yapıstırdım sürtünmeden delinmesin diye..
farkettim duzeltme yaptim ama gec kalmisim sanirim:-(:-(:-(:-):-)
aynen o deponun oldugu yerde benimde ayni sorun var dun cakmaklik taktirdim o sira farkettim yaptigin gibi oraya biseyler yapistirsam ii olacak
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------
kaan669 adlı üyeden alıntı
Olur olur abi
.
Korumalıgı daha taktırmadım yaza ayarlarız onuda abi gelirsem. Para biriktiriyorum kask için
birde kask var dimi
bende alacagim almiskende hem kendime hem esime alacagim o yuzden temmuza kadar bekleyecegim buyuk ihtimalle
-
18 Mayıs 2012, 20:12
LS2 al abi. Kaskı almışken iyi birşey almak lazım ya
-
18 Mayıs 2012, 20:30
Yok onu hallettim de esiminki sorun gerci netten alinca bi hafta icinde geri gonderip yenisini talep edebiliyorsun sadece kargo masrafi cikiyo karsina
-
18 Mayıs 2012, 23:11
Tolga Can adlı üyeden alıntı
Bazı motorlarda bu var. En çok da cup tarzı motorbisikletler de, kontağa yabancı madde sokamıyorlar.
Anahtarın arka kısmında 4 gen bir alyan oluyor. bunla kontak kısmına girişi kapatıp açabiliyorsunuz. çok harika, bence tüm motorlarda olması gerekir.
http://desmond.imageshack.us/Himg208...pg&res=landing
o resim hondanın mh drifte özentisi kardesim 125e de var ama ona bin mhyi mum ile arasın
---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:01 ----------
yarın korteje gidecem drift le bayragımı aldım astıp topcaseye.
motorun kontrollerini yaptım yagladım..
ön tekerde yaralanma var çok küçük sanki birisi bilerek yapmış gibi..
daha yeni teker umarım bi sorun çıkarmaz bana bu..
benim tahminimce bilerek yapılmış bişi resim
http://f1205.hizliresim.com/x/l/63gb6.jpg
demin amörtisörleri açtım biraz resimde elimle gösterdigim kadar
hiç rahat olmadı tekrar eski haline getirdim..
orda 2 tane dişli vidalar var yuvarlak bas parmagımın oldugu yerde ordan çevirerek ayarlanıyo birde ona özel anahtar var her anatarla çevrilmio
http://f1205.hizliresim.com/x/l/63gfu.jpg
km 7500 de ..insallah daha uzun km ler yapacam driftle..
http://f1205.hizliresim.com/x/l/63gl6.jpg
geçmiş olsun ben motorumu aldıktan 240 km sonra lastiğimi değiştirdim istersen sana orjinalleri satabilirim bu satılık bölümünde ve forumun ortalarında belirtmiştim
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
18 Mayıs 2012, 23:19
c90 adlı üyeden alıntı
o resim hondanın mh drifte özentisi kardesim 125e de var ama ona bin mhyi mum ile arasın
---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:01 ----------
geçmiş olsun ben motorumu aldıktan 240 km sonra lastiğimi değiştirdim istersen sana orjinalleri satabilirim bu satılık bölümünde ve forumun ortalarında belirtmiştim
çok tesekler...
orjinal lastikler berbat ..bende degişmiştim pirelli taktım o lastikleride direk attım..
büyük ihtimalle bi sorun çıkarmıyacaktır bana ...
eger degişmem gerekirse ya prelli yada mishelin alırım.
-
18 Mayıs 2012, 23:24
bn ırc nr 50 winter kullanıyorum ön arka önler biraz ses yapıyor ama yoltutuşu mükemmel
-
18 Mayıs 2012, 23:30
c90 adlı üyeden alıntı
bn ırc nr 50 winter kullanıyorum ön arka önler biraz ses yapıyor ama yoltutuşu mükemmel
o lastikler istanbulda gitmez gibi..heryer asfalt burda şuan kullandıgım lastikler bile hız kesiyor disli oldugu için..
suan burda en iyisi mişhelin bence...
umarım degiştirme gibi bi durumum olmaz...
-
18 Mayıs 2012, 23:38
-
18 Mayıs 2012, 23:46
aktor24 adlı üyeden alıntı
oldumu şimdi gerçi zevk meselesi ama motor turing değil asi ruhlu drifte semer vurmak doğrumu sevgi ve saygılarımla naçizhane
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)