Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Mayıs 2012, 23:15
şimdi diriftin selesi çok iyi degil ..
süspansiyonlara gelince gayet güzel benimkiler hiç birn sıkıntım yok bu konuda
nikelaj güzel olur ama çok pahalli bişi ...
bende arka çantayı küçültmeyi düsünüyorum...
çok büyük görünüo ama 2 kask..mont ..eldiven ve dizliklerimi alıyo birde küçük takim torbasını..
neyse şimdi masraf yapmayam daha sonra degisirim
Reklamlar
-
07 Mayıs 2012, 23:46
ümit kardes bi yukarıda yazdığım hakkında bir fikrin varmı
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
08 Mayıs 2012, 18:22
-
08 Mayıs 2012, 18:24
Foto lar çok güzel. Neresi burası?
-
08 Mayıs 2012, 18:29
Savatage Motorun rengi çok güzelmiş.
Ortalama şehir içinde- dışında ne yakıyor arkadaşlar.
100 km de ?
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
08 Mayıs 2012, 18:47
savatage adlı üyeden alıntı
savatage maşallah güzel yerler ama tek başına gezmişsin gibi duruyo kimse yok mu yahu
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
08 Mayıs 2012, 19:14
memurmb adlı üyeden alıntı
Foto lar çok güzel. Neresi burası?
teşekkür ederim güney şelalesine gidiyorduk burası yol üzerinde bir baraj adını unuttum valla
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------
Tolga Can adlı üyeden alıntı
Savatage Motorun rengi çok güzelmiş.
Ortalama şehir içinde- dışında ne yakıyor arkadaşlar.
100 km de ?
teşekkür ederim aslında bu kirli hali yıkamadan gitmiştim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:12 ----------
eray_uluyazı adlı üyeden alıntı
savatage maşallah güzel yerler ama tek başına gezmişsin gibi duruyo kimse yok mu yahu
yok yav 10 motorla çıktık bu foto esnasında diğerleri fotoğraf için yer bakıyorlardı
-
08 Mayıs 2012, 23:09
savatage adlı üyeden alıntı
kardesim paylasimlar icin tesekkurler oyle tahmin ediyorumki guzel bi gezi olmus manzaradan anlasiliyo darisi benim basima
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------
c90 adlı üyeden alıntı
slm mh ci arkadaşlar
bugün siz 0km alacak olsanız kawa versys 650 mi yoksa er-6 f mi alırsınız kawa forumuna yazdım yazdım bi cevap yok
Yerinde olsam fazer alirdim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------
ümit_150_zc adlı üyeden alıntı
şimdi diriftin selesi çok iyi degil ..
süspansiyonlara gelince gayet güzel benimkiler hiç birn sıkıntım yok bu konuda
nikelaj güzel olur ama çok pahalli bişi ...
bende arka çantayı küçültmeyi düsünüyorum...
çok büyük görünüo ama 2 kask..mont ..eldiven ve dizliklerimi alıyo birde küçük takim torbasını..
neyse şimdi masraf yapmayam daha sonra degisirim
slm umit tesekkur ederim sen anladin niye oldugunu
neyse senin canta kac litre masallh bi ben yogum icinde:-):-):-)
Sana bi akil danisayim biliyorsun canta takacagim bende su feyzioglu motorda iki model arasinda tereddutte kaldim
linkleri cepten yazamiyom bi bakarsan sevinirim
modelleri biri shad sh33 (33litre)
Digeri kappa fiyati 119.90 olan 30litrelik
ikisi arasinda kaldim persembeye siparis edecegim
-
08 Mayıs 2012, 23:17
selam arkadaslar 1 aydır dirift e biniyorum motor 14000 de aldığımda param yoktu bakım yaptıramadım drifti olan bir arkadaş bindi sübab ve balata ister dedi - -- bakım yaptırıcam debriyaj balatası değişicek ve sübab ayarı yaptırıcam İZMİR de uygun ustalığına güvendiğiniz biyer varmı ?
birde fiyat olarak ne tutar yaptıracaklarım ortalama.
-
08 Mayıs 2012, 23:24
İzmiri bilmiyorum o yuzden bisi diyemem
daha oyle bi sorun la karsilasmadigim icin bilmiyorum istersen netten parca fiyatlarina bi bak bi 50 lirada ustalik parsi ekle tahminen ortaya cikar
-
08 Mayıs 2012, 23:44
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
kardesim paylasimlar icin tesekkurler oyle tahmin ediyorumki guzel bi gezi olmus manzaradan anlasiliyo darisi benim basima
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------
Yerinde olsam fazer alirdim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------
slm umit tesekkur ederim sen anladin niye oldugunu
neyse senin canta kac litre masallh bi ben yogum icinde:-):-):-)
Sana bi akil danisayim biliyorsun canta takacagim bende su feyzioglu motorda iki model arasinda tereddutte kaldim
linkleri cepten yazamiyom bi bakarsan sevinirim
modelleri biri shad sh33 (33litre)
Digeri kappa fiyati 119.90 olan 30litrelik
ikisi arasinda kaldim persembeye siparis edecegim
mesut rica ederim baska ihtiyacın olursa hiç fark etmez..
çarntalara gelince ikiside çok güzel çanralar..bana sorucak olursan bence SHAD SH 33 bana göre motora daha uyumlu olur gibi geliyo hem gri rengi var ya ondan..
ama diger kappa çantada çok güzel..
bende 2 ay içinde degişecem
feyzoglunun şişlideki magaza bana çok yakın gidip gözle göre göre alıcam..
dedigim gibi sh 33 daha güzel durur ama akrar senin digerinin de fiyatı uygun...
---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:42 ----------
semaerdem adlı üyeden alıntı
selam arkadaslar 1 aydır dirift e biniyorum motor 14000 de aldığımda param yoktu bakım yaptıramadım drifti olan bir arkadaş bindi sübab ve balata ister dedi - -- bakım yaptırıcam debriyaj balatası değişicek ve sübab ayarı yaptırıcam İZMİR de uygun ustalığına güvendiğiniz biyer varmı ?
birde fiyat olarak ne tutar yaptıracaklarım ortalama.
h.g kardesimşimdi subap ayarı öle ister denmeyle olmuyo...
bunu ancak iyi bir usta anlar yoksa drift kullan birisi anlamaz diye düsünüyorumm..
bende bi zamanlar öle düsündüm subap ister diye ama usta baktı daha 2000 km gider dedi anca ozaman yaparız ded...
ben balatalrı 7000 km degisti balata istemesi dogrudur..ama subap ayarı hele drifte çok ayrıntıli ve ince ayar yapılmalı diger motorlara göre daha zor
-
08 Mayıs 2012, 23:51
Aynen umit aklimi o renk ten dolayi ve arastirdigima gore kilit mekanizmasinin kappadan ii olmasi ibreyi shada ceviriyor
Mitorun ustunde cok buyuk durup siritmaz dimi tek dusuncem bu deneyip alamadigim icin ii karar vermem gerekiyor
-
09 Mayıs 2012, 00:25
ümit_150_zc adlı üyeden alıntı
koyduktan sonra duydum valla bende..
hemen degiştim 1 gün anca kullandım yagı..neyse ögrendigim iyi oldu..
ama bazı konularda magnetik koyanlarıda okudum..
neyse suan ahala sövüyorum o ustaya..onu usta yapana da.
ümit zc ileyken az mı söyledim ben sana . mineral yağdır. en güzeli castrol power1 racing 10w 50. tam sentetik. diğer altın sarısı castroller yarı sentetik.
-
09 Mayıs 2012, 00:32
maxi97 adlı üyeden alıntı
ümit zc ileyken az mı söyledim ben sana
. mineral yağdır. en güzeli castrol power1 racing 10w 50. tam sentetik. diğer altın sarısı castroller yarı sentetik.
maksi zc de yaga fazla dikkat etmiyordum açıkçası seftvis hangi yagı koyuyosa onu kullanıyoduum..
suan dikkat etmeye basladım hatta 1 günde 2 defa yag degiştim )))
-
09 Mayıs 2012, 00:35
[/COLOR]
bunu ancak iyi bir usta anlar yoksa drift kullan birisi anlamaz diye düsünüyorumm..
bende bi zamanlar öle düsündüm subap ister diye ama usta baktı daha 2000 km gider dedi anca ozaman yaparız ded...
ben balatalrı 7000 km degisti balata istemesi dogrudur..ama subap ayarı hele drifte çok ayrıntıli ve ince ayar yapılmalı diger motorlara göre daha zor[/QUOTE]
cvp için teşekkürler
üstat balatayı kaça değiştiler çocuk motorun seri değil vs dedi benim motor daha seri vs dedi benim motor ışıklarda stop ediyor birde içime sinsin diyorum yaz geldi uzun yol yapıcam gönlüm rahat olsun karburatör ayarı sübab ayarı yağı balatayı değişsin istiyorum.
-
09 Mayıs 2012, 00:40
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
Aynen umit aklimi o renk ten dolayi ve arastirdigima gore kilit mekanizmasinin kappadan ii olmasi ibreyi shada ceviriyor
Mitorun ustunde cok buyuk durup siritmaz dimi tek dusuncem bu deneyip alamadigim icin ii karar vermem gerekiyor
sh 40 ta çok güzel duruyo aslında ama parası 260 tl biraz tuzlu..hem onun üstünjede malzeme koya biliyosun dikkat ettiysen..sh 40 daha süper
sh 33 te güzel bence hiç sırıtmaz motorun üstünde..
yani bu sırıtırsa benim suan kullandıgım kahkaga atıyodur kesin ))
---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:36 ----------
semaerdem adlı üyeden alıntı
[/COLOR]
ben balatalrı 7000 km degisti balata istemesi dogrudur..ama subap ayarı hele drifte çok ayrıntıli ve ince ayar yapılmalı diger motorlara göre daha zor
cvp için teşekkürler
üstat balatayı kaça değiştiler çocuk motorun seri değil vs dedi benim motor daha seri vs dedi benim motor ışıklarda stop ediyor birde içime sinsin diyorum yaz geldi uzun yol yapıcam gönlüm rahat olsun karburatör ayarı sübab ayarı yağı balatayı değişsin istiyorum.[/QUOTE]
hocam balatası 15 lira falan..senin motor 14 binde ise subap ayarı isteyebilir ama..iyi bi usta bulmalısın öle herkes yapamaz o ayarı...
eger ayarsız yaparlarsa eskisinden daha kötü olur motorun..
stop etme olayı bendede var haava ayarından diyolar ama ben suan için bişi yapmayacam 8000 km bakımı yaklaşıyor ozxaman bütün subaptır karbüratördür hepsine bakacam..
senin motor subap ayarı ister eger hiç yapuılmamışsa dedigim gibi iyi bi usta bul
-
09 Mayıs 2012, 01:25
Tamam o zaman sh33*u siparis ediyorum
stop etme durumu dediginiz gibi hava ayarindan kaynaklaniyo yeni almama ragmen benimkinde de vardi ozellikle sogukken stop ediyor ayarlattim sonic saat gibi basnda durmamistim o sira nerden yapiliyo gormedim bidaki bakima ogrenecegim persembeye 1000 bakiminda
-
09 Mayıs 2012, 01:58
bizim motora fazla büyük çanta yakışmıyo ...
ornek benim motor çok büyük görünüyo çanta..
büyük olması bi yandan iyi bütün malzemeleri alıyo ama şeklini bozuyo...
bende senin alacagın çantadan alabilirim birdaha ki ay...
bu arada bizim eray uluyazı arkadasın motorunun bizim hastanede çalışan bi arkadasa alıyoruz.
vitesli kullanmayı bilmiyo arkadas ögreticem ...
-
09 Mayıs 2012, 03:55
mrb arkadaşlar bende mondial 125 mh drıft aldım 1 hafta oludu.şimdilik memnunun. ufak tefek birkaç problem dışında sorun yaşamadım.titreşim yok denecek kadar az serilik güzel
-
09 Mayıs 2012, 13:21
Selamlar Arkadaşlar;
Bana 125 Mh drift km de kaç krş yakıyor. Söyleyebilir misiniz ? kimseden yorum çıkmamış.
Aramalarda yakıt sarfiyatı ile ilgili güncel bilgiler bulamıyorum. 3 marka arasında sıkışıp kaldım.
birde ek olarak 125 mh mı yoksa 150 mcxroadracer tavsiye edersiniz. Birde mh sizin için - leri nelerdir. kısaca bilgi verirseniz. sevinirim.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)