Egsoz paslanması için acaba egsoza carbon fiber kaplatsak sorun çözülür mü
Egsoz paslanması için acaba egsoza carbon fiber kaplatsak sorun çözülür mü
arkadaşlar acaba benzin gösergesine yedek depoda dahil oluyormu :-) birde yedek depo dolması için vanayı netarafa çevirmeliyiz?
elbette gosterge deponun icindeki butun benzini gosterir
muslugu yukari cevirince de yedek depoyu kullanirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
Arkadaslar benim mototda mi anormallik var anlamiyorum
sizin yakit sarfiyatinz ne kadar
en son yedege dusunce 40 liralik benzin aldim su an 355 km oldu
bitmesi yakindir ama hala bitmedi yani ortalama km de 11 kurus falan yakiyoo:-):-):-) keske tum anormallikler boyle olsa(yani yadege dusmedi daha)
Kimseler yok galiba
bende 50 tllik benzinle 400 km yi geçtim. iyi heralde
bizim motor bu şekil omus
nasıl ama ??? ben çok begendim
yok yok benim deil..
resimi arakladim bi yerden..
güzel dizayn tabi. bende şeridi açık yeşil yapmayı düşünüyorum abi jantlara.
Ve deponun altından motoru ve karbüratörü aydınlatcak şekilde yeşil led takmayı düşünüyorum. Ne dersin ?
bence benim görüsüm jantlarda yseil cirtlak durur gibi geliyo..
tavsiyem beyaz fosforlu serit tak hem ışık vurdugun da parlıyo motor..bu sekilde..
ayrıca alacagın jant setritini ucuzlarndan alama..keiti diye bi marka var hem yapıştırması çok kolay
hemde gayet güzel yapısıyo
diger ucuzlar hemen açma yapıyo..
ben ucuzunu alım dandik yapıştırdım 1 saat iöinde açtı hemen..
yeşil led e gelince tabi senin kararın ama ben takmam sahsen..
sade şekli daha güzel olur ..
merhaba arkadaşlar.Driftin amartisörlerini yamaha amartisörleriyle değiştirmek istiyorum,motorun konforu iyi değil sizce nasıl olur?
ben gerek duymam açıkcası...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Bencede gerek yok eger amortisorde ariza olursa o zaman degistir bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------
kaan ben de umite katiliyorum ya fosforlu kirmizi ya da beyaz yap
beyaz yaparsan da altina isiklandirma yerine depo altindaki yerlere camurluga ve on kafa granajin uzerindeki siyah plastik cekilmis yere nikalaj kaplattir bence daha ii olur motorun cekiciligi artar
iyi akşamlar driftçiler size bir kaç sorum olacak
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------
en az 100 km yolda çok yorarmı
amortisörleri yumuşak mı bu çok önemli
uzun yolda tam gaz giderken ne kadar yakar
titreşim çok mu
ve motorda ne gibi sorunlar çıkıyor kullananlar cevaplarsa sevinirim hepinize teşekkürler
slm mh ci arkadaşlar
bugün siz 0km alacak olsanız kawa versys 650 mi yoksa er-6 f mi alırsınız kawa forumuna yazdım yazdım bi cevap yok
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
mrb bana göre drifin konforu iyi değil, uzun yolda yoruyor..amartisörler sert gazını azaltırsan yumuşuyor ama yoldan gelen sarsıntıyı iyi yok etmıyor yani diğer motorlardaki yaylı amartisörlere göre çok kötü.titreşim az.Motoru kötülemiş gibi oldum ama ben gerçekten bu konuda rahatsızım.ne yapacam bilmiyorum..
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)