bende aynen oyle yapmayi dusunuyorum abi
bende aynen oyle yapmayi dusunuyorum abi
kaan hayırlı olsun
ALLAH saklasın
sol arka tarafa kuş nazar boncuğu koymuş zaten
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Evet dostm öyle oldu ya farkına varmadım çekerken de sonradan gördüm
Çok çok sağol
aynaları gövde rengine boyattım depo kenarı ve siperliğe damalı şerit çektim baya bi yakışıklı oldu hava açınca foto koyarım
Bekliyoruz bakalım
uzun arastırmalarım sonucunda mondıal vulture ve drıft arasında kalmıstım.ekonomıde onemlı tabi.son dakıka golu olarak salcano wolf te karar kıldım.28.04.2012 ıtıbarıyle gosterıme gırdı suan 142 km oldu bıle.artık orda yazarım sızlere hayırlı surusler.
Sanada hayirli olsun arkadasim guzel gunlerde kullan
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:46 ----------
Baya sik duruyodur sabirsizlikla bekliyorum fotolari
aynalara bide depo altindaki plastiklere ben de karbon cektirmek istiyorum ama once canta takmam lasim :-):-):-)
eray ben castrol magnetic 10w40 koydum..yanlışmı yaptım acaba???
şimdi forumda okudumda magnetic koymayın diyorlar...
aralarında fark varmıdır??
tekrarmı yag degişeyim şimdi:((
---------- Post added at 03:37 ---------- Previous post was at 03:35 ----------
hayırlı olsun kardesim motorunn..kazasız belasız kullan ...
iyi bag ona hırçın kullanma
---------- Post added at 03:59 ---------- Previous post was at 03:37 ----------
yoksa birdahaki yag degişimi için 1000 km daha bekleyip ölemi koyuayım senin önerdigin yagı..
gerçi benim koydugum magnetik 10 40 castrol yagıda bmotor ustası koydu..
koyulmayan bi yag olsaydı koymazdı diye düsünüyorum..
bana kalırsa iyi düşün hem ekonomi diyosun hemde salcano diyorsun gel mh gel sen
---------- Post added at 07:26 ---------- Previous post was at 07:23 ----------
bakın beyler tanıdığınız bir yağcıya sorun 15w 50 4t racing hem 4 mevsim hemde zorlu şartlar yağı markayı beyan etmeye gerek yok sonuçta hiç bir firma babamın şirketi değil xD
http://www.google.com.tr/imgres?q=Mo...:16,s:23,i:153MOBİL 15W-50 4T RACİNG KOYDUM YAĞCI BENİM ARKADAŞIM HEMDE DAVA ARKADAŞIM
---------- Post added at 08:02 ---------- Previous post was at 07:54 ----------
http://www.mobil.com/Turkey-Turkish/...l1_15W-50.aspx
bu url ye bi göz atın
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-15-50-mi.html
Tekrardan teşekkürler ümit abi
Umit bence hicbir sikinti yaratmaz koydugun yag sonucta kaliteli markalar arasinda hemde 4t eger kullanirken motorda herhangi bir degisiklik hissediyorsan o zaman degistir
Shell kullanın gençler, 15 40 veya 10 40.
Yağ'da bence 1 numara CASTROL ama Shell'i de iyi yağ diyorlar
Ben ilk bakimda castrol kullandim motorun ilk yagina gore baya fark var ornegin vites gecisi rahatladi. Simdilik memnunum
aslinda tamirci de shell kullan dedi ama ben istemedim birdahaki sefere shelli bi deneyecegim
herkes ybr 125 al dıyo ama ben illa drift ıstıyom tasarımı aşık ettı benı drift 100 km de kac lıtre yakıyodu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------
motor cok guzel.tekerlerklerde cok guzel olmus.bagajda cok uygun ve guzel.allah canını da malınıda korusun
ümit bence hemen değiştir yağını çok yanlış yapmışın motosiklete otomobil yağı olmaz.
otomobilde şanzumanın yağı farklıdır motorun yağı farklıdır ama motosiklette öyle değil şanzuman da motorun içinde olduğu için motosiklet yağı kullanılmalıdır. geçemlerde sitede böyle bi konu onu aratıp bulmanı tavsiye ederim. ben bulamadım :(
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Arkadaşlar merhaba, bende bu motordan almayı düşünüyorum motorun vibrasyon durumu nasıl ve sizce en olumsuz yönü nedir.
saygılar
[B]Yaşam Düşlerde Saklıdır...![/B]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)