mengü sen suan nerdesin ???ben maslakta oturuyorum o taraftamısın??
---------- Post added at 15:08 ---------- Previous post was at 15:06 ----------
ayrıca o yolda bastım seyran tepe maslak yolunda 100 gördüm..sonra trafige denk geldimm.
bende ayazagada oturuyorum
vulturede karar kıldım.bayiinden sıparıs verdık sanırım cuma yeni motoruma bınecegım.bu yıl fazlaca vaktım olacak.bu ıl gezme yılı benım ıcın.son 5 yıldır erteledıgım tatıllerı bu yıl cıkaracagım.ılk rota karacabeyden bandırma-gonen-bıgave canakkale.hem motorumu tanımıs olacagım hemde hep ısteyıpte gıdemedıgım ckaleyı gorecegım.sonrakı planda bkesır-ayvalık ve ege sahıl kısmı.hazıran sonuna kadar bu turları tamamlamıs olurum dıye dusunuyorum.bu yıl planlarım arasında gumushaneye gıtmek var.rabbım kaza bela vermesın tum arkadaslara hayırlı yolculuklar dılıyorum.
iki arkadaşa da büyük geçmiş olsun
milletin gözü driftte valla nazar değecek diye korkuyorum
bu cumartesi akşamı sevgi yolundaydım salihli de idim kahverengi driftli arkadaş bile benim motora göz koydu bu oğlanın siyahı daha yakışıklıymış dedi
şaşırmadım desem yalan olur
bir günde karaman pazar yeri kavaşğında çevirme vardı bizim yunus polisler özellikle durdurup sordu nasıl memenunmusun dediler bende maşallah de dedim
---------- Post added at 18:35 ---------- Previous post was at 18:32 ----------
bana kalırsa bi dirifti dene derdim
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Bende yaza doğru karar kıldım Honda CB125 almak istiyordum fakat fiyat olsun özelliklerinde eksiklikler olsun bana Mondial'a itti bugünde aradım mondialla konuştum sipariş üzerine ilgi alaka var mondialda Drift bana göre süper bi motor
Ben orda arka çanta olmasına rağmen motorda dimdik oturup 105 yapıyorum, gidona eğilip 110 yapıyorum. En sol şeritteyim kimse de dibime yapışmıyor. 6 beygircik motor. Senin motorda var bir güçsüzlük öyle görünüyor. Subab ayarlarına, karbüratörüne, hava filtrene baktır birde arka teker rahat dönsün orta sehpada, arka frene basılı değilken tekeri elle çevirince 3-4 tur rahat dönmeli.
bu gün sıfır motorla denedilier 120 dün sıfır motoru en öne aldık denedik 115 ve hqava rüzgarlıydı driftin 100 yapması çok ama çok garip
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
ya tam bilmiyorum belki korkumdan basamadım ama 100 deçemedim daha..
subap ayarı yaptıran varmı hiç aranızda..bişi fark ediyomu?
evet eray sen de bi kontrol edersin motoru..
bugün bi araç tarafından sıkıştırıldım ve çukura girdim keskin bi çukur deildi ama derindi motorun arkası havaya kalktı
gerçi arkadan sövdüm ama kim takar.
şöyle uzun bi yol bulabilsem basacam istanbulda yok basacak yer..
bu bakımda buyuk ihitimal subab ayarı yaptıracagım ama 7000 km de motor
elverengin@gmail.com
benim motorsa 6600 km de suan ..haftaya bende yaptırabilirim subap ayarını..benzin filtresini falan temizleteyim
bütün boş zamanlarımda servisteyim ama ne yaptıklarını hiç merak edip bakmadım sadece bu sefer subablarada bakın diyecegim eger bujide gerekirse iridyum taktıracagım
elverengin@gmail.com
bende yarin bi servise gidem diyorum...bugün o çukura girince ön amörtisörün o parlak kısmında yag gibi bişi gördüm..
bizim ön amörtisözrler yaglımı??ondan sızmış olabilir
yada diorum bu tuşlara kontaga w40 bi yag var paslanmaya işte oksitlenmeyi çözüo
ondan dökmistim acaba orayamı sıçradı bakam bi
hem ona baktırırım olmazsa subap ayarıda yaptırırım..
bu subap ayarı uzun su
ürüyormu ne gibi ibi işlem yapılı bilsgisi olan varmı
sabah sabah bi can yaktık akıllı tavuğun biri kafasını ön tekerin altına uzattı
neredeyse uçuyordum
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
bugün deneme yaptım..6000 devirde 110 km/h
baktım motor daha gidiyo rüzgar uçuracaktı beni biraz tırstım bıraktım..
tamamen benim korkum motor gidiyo yani
ön amörtisörü gösterdim ustaya dedi çukura sert girdiysen aniden keçeden yag atmıs olabilir dedi
bugun 20 km kadar gezdim bizim buranın yolları çok çukurlu
herhangi bir yag atma olmadı..ustanın dedigi gibi ani giriste atmıs olabilir dedi..
Arkadaşlar bizim drifte rakip çıktı galiba kanuni phantom tip vs iyi ama sifir fiyati 4500 fiyat pahalı gibi geldi cc büyük olmasına rağmen otobanda geçtim ama elaman rodajda oldugu icin sanırım basmadı yeni oldugu belliydi motorun ...sanirim drifte benzeyen baska marka makineler görmeye aliscaz...
evet arkadaşlar en sonunda bende bir drift sahibi oluyorum artık allah kısmet eder ve bi aksilik çıkmazsa eğer...yarın mondial bayisine gidip alıyorum driftimi....inşallah hepimizin tekeri düz basar arkadaşlar....
şu motorumu bi alayım da hayırlısıyla fotoları da paylaşırım sizlere...
[COLOR="#0000FF"]HER YARALI YÜREKTE BİR FERYAD VARDIR[/COLOR][B][/B]
masallah kardesim baya bi beklemissin acisini cikar artik simdiden hayirli olsun motorun tekerin duz bassin
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------
kardesim dikkat et aman haa motorluyu takan yok ortalikta ne kadar arkasindan kaysanda
arkadaslarn dedigi gibi bi goster bakalim bi anormallik olmali cunku bugun dayanamayip biraz yuklendim motora ve rahatlikla 95 i gordum daha fazla da zorlamadim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------
normalde uzun surmez sadece motorun soguk olmasina dikkat et yada etsinle sicakken bukme yapabilir diye biliyorum
arabalarda dedigim durum soz konusu kesinlikle buyuk ihtimalle motorlarda da aynidir birkac kez rastgeldimde motorun sogumasi lasim dedi tamirci
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------
bu duruma sevindim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------
hayirli olsun kardesim tekerin duz bassin
bugun forumda memleketlim kaan arkadasimizla tanismistim onunla bulustuk ve birkac tur muhabbet derken driftci biri daha olacak gibi aramizda
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------
Umit bu arada nasilsin kardesim sirayla okuyarak cevaplayayim derken ancak gordum 110 u gordugunu idare et artik:-):-)
Bu arada bizim isi unutma da bi canta takalim artik biraz alacagim vardi disarda olursa mayisin ilk haftasi gonderecek kesin degil tabi hemen yollarim ne kadarsa kendine ii bak gorusuruz
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)