balta kardeş olan olmuş zaten.Blok üzülmesin demişsin.blok zaten yağ kaçırıyor daha nasıl üzülsün ki.senin konu hakkın da bilgin varmı yokmu.
balta kardeş olan olmuş zaten.Blok üzülmesin demişsin.blok zaten yağ kaçırıyor daha nasıl üzülsün ki.senin konu hakkın da bilgin varmı yokmu.
Karter yalama olan oldumu hic bugun benim basima geldi yag degistireyim dedim karter yalama oldu goturdum motorcuya dis acicaz dedi bitane farkli vide var dedi onu denedi ilk sıktı ozel farkli bi vide dedi oldu suanlik bi sorun yok sizdede oldumu hic bole bisey
iyi forumlar herkese merhaba
motorumun dişlilerini değiştirmek istiyorum şuan'kiler sanırsam -arka 35- -ön 15- bunları arka 45 ön 14 yapacağım TEK TEKER yaparken rahat olması için motora uyar mı sıkıntı çıkarır mı zincir vb kopartırmı sizce *
S.a arkadaslar motosikleti bu gun cikarttim biraz geziyim dedim sonra birden devir gostergesi benzin gostergesi sinyaller bile calismadi 8-10 dk sonra hepsi calismaya basladi acaba neden boyle bise oldu bilen arkadaslar..
Kontak bağlantılarına bak,uzun zamandır yatiyorsa korozyon olmuş olabilir wd-40 sık
Eyvallah saolasin
Tekrar merhaba aradaslar ben de tiger egzoz var o sekilde aldim motoru susturucusu da var ama bu aralar oncekinden cok cikiyo sesi cok patlamaya basladi sesi sevmiyorum ne yapmam lazim
Bi de bu egzozla muayeneden gecer miyim sorun olur mu simdiden saolun
Arka frene basinca cayk cuyk sesler geliyor neden yapar balatalar bitmis olabilirmi bi zarari varmidir
Merhaba baylar. Uzuun zamandır giremiyordum foruma. Berbat haberlerle geldim .
Bundan 4 ay önce tektekerden aşmıştım. Neyse sağ ayak alçıya alındı motoru servise bıraktım arızası yapıldı falan. 1 ay sonra geri aldım aletimi. aldığım günün gecesi buzda yatırdım kafa ve çamurluk kırıldı. Sinirlenip far gösterge ne var ne yok söktük stunt yapalım dedik.
Herşeyi söktükten bir gün sonra tektekerden birdaha takla attım. Ama durmak var mı? Yoook. Hemen akşamına sanayiye motora aşma demiri yaptırıcam.
Gece 11 sularında sanayiye giderken Park yerinden yanlayarak kalkıp u atan bir ŞAHİN'in sol arka tarafına çok hızlı bir şekilde çarptım. Adam bırakın durup bakmayı gazı bile kesmedi korkak it!. tabi motor bi yana ben bi yana plakyı falan alamadım. Kamera yook, İncin top oynuyoo. Adamın tampon düşmüş yerde stop falan kalmamış. Benim motorun kontağına kadar kırılmış. Aradan 40 gün geçti yeni yazabildim.
Motor sanırım bana pek yaramadı
Arkadaşlar bizim motorlarin gidon yükseltme aparatı var mı veya nasil yapabiliriz daha once yükseltme yapan var mi
ilk motor olarak tavsiye edermisiniz seneye erasmus ile gideceğim satarken çok zarar edermiyim masraf açarmı bana kolay satabilirmiyim iyi günler
Bu aralar durgun buralar becerebilirsem bi resim atayım bari
http://imageshack.com/a/img923/5694/2Vbk72.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:04 ----------
Buda 150 mh drift kızıl kartalımın son hali sizce olmuşmu
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------
Ustalar bide ben foruma güvenerek plaka kapamadım sıkıntı olurmu sizce plakanın görünmesiyle alakalı yüklediğim siteye kötüye gönderim yolladım kaldıracaklar bgün yarın ama forumdan silme gereği görmedim sizce sorun olurmu alt tarafı plaka herkese açık zaten yoldaki dışarıdaki herkes okuyo bnu hem hemşehri varmı yakından görüşelim edelim beraber yol yapalım biraz makine daha yep yeni 1000 kmlerde
Arkadaşlar km saati çalışıyor hız ve devir ama sayac atmıyor nedeni ne olabilir?
Selamın aleyküm herkese arkadaşlar abiler bi konuda yardıma ihtiyacım var özellikle elektrikten anlayanlar sorum şu motorum yukarda fotolarıda var motprun arkası da çanta var ve ben bu çantalara 12 v 3 ledli ili adet led bağladım ve bu ledleri stoplara çektim fakat motorun arkasındaki parklar söndü ledleri sökünce yine yanıyo ama ledleri bağlamak istiyorum çantada güzel duruyo ve üçlü olması başka görseli arttırıyo ama böylede olmuyo bi tek frenlere basınca hem mptprun kendi fren ledleri hemde bağladıklarım yanıuo sebebi nedir sizce nden ledleri bağlayınca motorun kendi parkları söndü
Beyler ön taraftan kaza yaptığımız zaman amortisör dışında neresi yamulur? Bu ön tabla dedikleri şey neresidir?
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)