ybr tabikide kendisi kanıtlamış bir motor ama drift biraz daha farklı daha seri buda bir gerçek. (bazı istisnalar olabilir) az yakıt drift'de normal yakıyor. gevşeme konusundada bişi diyemem sonuçta mondial
Şu ana kadar motorumun hiçbir yeri gevşemedi arıza da çıkarmadı mondial sonuçta derken ?? motorda titreşim 0 neden gevşesin ki o eskidendi ..
EDrift tabiki ybrye göre hem daha seri hem son hızı daha fazla. Bunu kapışmadan dahi iki kotoruda kullanarak anlayabiliyorsun. Ama sırf daha hızlı diye ybrden üstünmüş gibi konuşulmasını yanlış buluyorum. Benim mondial 150 mc, drifttende güçlü ama asla ben kendi motorumu övücem diye ybrnin hakkını yiyemem
Tamam arkadaslar motorumuz yokken onumuzde onlarca secenwk vardi
ybr yi de secebilirdik driftide yada gv250 yi de ama simdi fiyat performas ve memnuniyet orantili secimimiz yada secimim drift oldu su an 470 km de ve herhangi bir sikayetim yok iyi ki almisim diyorum
ybr saglam motor göz ardı etmiyoruz tabikide...her motorun kalitesi fiyatı belli..ama ybr çok pahallı 4500 lira ya..125 cc bir motorun o denli olması kötü bişii.
valla çogu insan bi motoru 10000 km kullanmıyor bile daha üst cc bir motor alıyo..
yani bende bunu 10000 km sorunsuz kullanırım gibi..
peki sonuç yaklaşık 2000 lira karım var..ü
demek istedigim ybr alırsın kullanırsın baska motor alırsın..o aradaki zamanı driftlede geçirirsin sorunsuz..
benim düsüncem bu
Aynen katiliyorum kardesim veni bi on+15bin km arasi gotursun yeterli ondan sonra alirim yine sifir bi motor yine drift.cunku 250lik guzel bisi pahali bisi sifirin kokusu baska yaaa
Konunun orası tabiki farklı. Zaten bende uzun süre kullanacak olsam ybr alırdım ama en fazla 15000 km kullanacagım icin gittim mondial aldım. Konu o degil ki; adam gidiyor ybr kullanıyor, yada ybrsi olan drift kullanıyor, sadece performansı daha iyi diye mondialı göklere çıkarıyor, ybryi itin deligine sokuyor. Ben buna karşıyım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:09 ----------
Uzun süre ybrde kullandım, cbrda kullandım, 8500 kmden beride mondial kullanıyorum. Hiç bir markaya fanatikligim yok, ybr kullandığım zamanlardada çin mallarını küçük görenlere karşıydım.
drift mi almalıyım vulturemi?oneriler neler
vulturenin kullanmı çok rahat mh daha sportif
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
Droftin durusu daha gizel vulture kullanim olarak ve daha guclu motor olarak ii ama yinededrift derim ben:-):-):-):-)
dirifte bir silindir ve üst kafa taktıgınızda vultureyle aynı motora sahip oluyor yani sadece 300 tlcik parça masrafıyla mh yi 162 lik yapabilirsini,z geri kalan herşey aynı
elverengin@gmail.com
kardesım selamlar oncelıkle.motoran torro ıle basladı motor sevdam 2101dan bu yana.sımdı mondıal ın drıft ve vulture modelı arasında kararsız kaldım.sorarsan drıftte gozum var.135cc olması yeterlı bence.ama vultureyıde tavsıye edıolar.tıpı bana bı garıp gelıo ve 162 cc olmasıda bana gore (kendı fıkrım) fazla gelıo.sen bır drıft kullanıcısı olarak ne dersın.bayısıyle konustum telefon etmem ıle bırlıkte motorumu getırecekler.
mh topiğinde vulture tavsiye eden çokmaz hoş mh varken bende mr yi tavsiye etmem etmedimde
elverengin@gmail.com
arkadalar artçı ayaklıgına egzoz somunla baglı ya..tam sıkılı degil gibi..arasında bosluk var oynuyo..sıkmaya çalıştım ne kadar sıksamda oynuyıo..araya pul koydum yine oynuyo..
acaba bilerek yapılmış birşeymidir bu oynaması içinn..
Slm arkadaslar
Motosiklet.net ailesine bize boyle bir paylasim yeri ve yeni arkadasliklar kurmamiza yardimci oldugu icin tesekkur etmek istedim arkadaslar butun alkislar mt yonetimine
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)