Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
04 Aralık 2016, 13:08
Abiler kardeşler nerdesiniz forumu terkmi ettiniz kimse bişey yazmıyo geçen dediğime bi cevap alamadım ama başka bişey diyim motor eski performansını kaybetmeye başladı sanırım tamam çekişler iyi habire vites istiyo gbi ama ilk zamandaki motoru göremiyo gbiyim bi koruma demiri taktım ağırlık olarak başka bişey yok sebeb nedir sizce bide mesela ağır devire iniyoaun 2 3 binlere felan gaza basınca kendini toparlaken krang krang diye motorla oranlı hareket sesi var makinede kendini alınca devir yükselince ksiyo sesi ama mesela rampaya başlıyosun 5le mesela giriyosun gittikçe çekiş düşüyo o zmanda bu ses var 4 alıyosun ondada devir düşence başlıyo yanlış rodajmı yaptık yoksa biraz uzun oldu kusura bakmayın
Reklamlar
-
04 Aralık 2016, 14:00
RoDida adlı üyeden alıntı
Abiler kardeşler nerdesiniz forumu terkmi ettiniz kimse bişey yazmıyo geçen dediğime bi cevap alamadım ama başka bişey diyim motor eski performansını kaybetmeye başladı sanırım tamam çekişler iyi habire vites istiyo gbi ama ilk zamandaki motoru göremiyo gbiyim bi koruma demiri taktım ağırlık olarak başka bişey yok sebeb nedir sizce bide mesela ağır devire iniyoaun 2 3 binlere felan gaza basınca kendini toparlaken krang krang diye motorla oranlı hareket sesi var makinede kendini alınca devir yükselince ksiyo sesi ama mesela rampaya başlıyosun 5le mesela giriyosun gittikçe çekiş düşüyo o zmanda bu ses var 4 alıyosun ondada devir düşence başlıyo yanlış rodajmı yaptık yoksa biraz uzun oldu kusura bakmayın
Performans kaybı dediğin olay bence psikolojik. Bana da aynısı olmuştu hatta servise götürmüştüm çekişten düştu diye. Sonra fark ettim ki ben alıştığım için bana az gelmeye başlamış. Diğer dediğin olay olması normal cünkü düşük devirde kullanırsan zorlanır motor. Motora zarar da verebilirsin vites düSürüp normal devir araliginda kullanman lazim. Rampadaki olay da ayni sebepten Yokuşu 5le cikamiyor motor4e atiyosun 4le de çıkamıyor 3e atman gerekiyor. Bu şekilde rampanın eğimine göre uygun vitese düşürüp gerekiyosa yavaş tırmanman gerekiyo . Zira bu motor her rampayı hızlı cikacak kadar güçlü değil.
-
06 Aralık 2016, 17:12
S.a Beyler.150lik bi driftim var.Selesini sökmem gerekiyor.Nasıl söküldüğünü bilenler yardımcı olursanız sevinirim.
-
06 Aralık 2016, 17:16
koltuğun altında anahtar yuvası var ordan sökülüyo 125 liklerde 150 lerdede aynıdır diye umuyorum
-
06 Aralık 2016, 19:49
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
koltuğun altında anahtar yuvası var ordan sökülüyo 125 liklerde 150 lerdede aynıdır diye umuyorum
Kask kilidinin anahtar yuvası var onu açıyorum fakat herhangi bi değişim olmuyor başka da göremedim ben
-
06 Aralık 2016, 20:02
çift tarafa dönüyor bi tarada o kilidi açıyor tersede sele kilidini açıyor
-
06 Aralık 2016, 20:06
çift tarafa dönüyor bi tarada o kilidi açıyor tersede sele kilidini açıyor
teşekkür ederim yarın denerim bir.
-
09 Aralık 2016, 03:53
Bu aralar soguktnmidir bilmem ama beyaz duman atmaya basladi motor sizdede oluyormu ilk soguk oldugu icinmi motor acaba
-
11 Aralık 2016, 13:26
Çorum İl Temsilcisi
Beyler Drift Wallpaper Buyrun:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post4058758
Bu arada nazar değdi herhalde dün tek teker yaparken geriye aştım ayağım alçıda şuan burkulmuş. Ekipman tamdı ama bot şartmış onu anladım.
Buyrun bu şahıs da benim
-
28 Aralık 2016, 23:52
Cevabınız için teşekkür ederim sıkıntı yok madem peki içime su serpildi diyebilirim motor iyi olsunda çok şükür
-
02 Ocak 2017, 23:43
Selam aleyküm 150 mh driftin ön farlarının girişinden iki ayrı ek fara çıkış alsam sorun olurmu çünkü ben ön çamurluğu yukarı kaldırdım bu seferde far alt civatasını yerine sıkınca far biraz havaya kalktı aydınlatmada bildiğiniz üzre uzunlar yanınca kısalar sönüyodu ama onu bi kabloyla hallettim şimdi sönmüyo ama kısalar yanınca normal olarak uzunlar sönüyo ama karanlık bi yola girdim eskiden aydınlatma hoşuma giderdi ama havaya kalktı diyemi bilmem şimdi az gbi geldi ek far iki tane 55 w araç yassı farı taktım ama kablolara ağır gelir dimi yıpratacaktır deneyen varmı sorun oldumu hiç
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:16 ----------
truck123 adlı üyeden alıntı
Bu aralar soguktnmidir bilmem ama beyaz duman atmaya basladi motor sizdede oluyormu ilk soguk oldugu icinmi motor acaba
Evet oluyo soğuk havaya çıkan sı ak gaz beyaz görünür ağzımızdan çıkan hava gibi soğuktan yapar
-
17 Ocak 2017, 22:42
Arkadaşlar motor sıfır alındı 3. ayında 3.873 km de ilk 1500 km den sonra rahat 120 yi 125 görüodum fakat 3000 den sonra performans çok aşirı düştü eskiden 3. vites 90 4. vites 110 5. vites en son tek kişi 125 felandı şimdi ise 3. vites 90 4.vites 100 5.vites 105 ve 5 vitesdede asla 8000 deviri geçmiyo neyden kaynaklanır acil yardımm . . .
Şimdiden teşekkürler
Drift'im Kadar Değerlimisin Cici Kız
-
18 Ocak 2017, 09:40
frkn_oz_ adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar motor sıfır alındı 3. ayında 3.873 km de ilk 1500 km den sonra rahat 120 yi 125 görüodum fakat 3000 den sonra performans çok aşirı düştü eskiden 3. vites 90 4. vites 110 5. vites en son tek kişi 125 felandı şimdi ise 3. vites 90 4.vites 100 5.vites 105 ve 5 vitesdede asla 8000 deviri geçmiyo neyden kaynaklanır acil yardımm . . .
Şimdiden teşekkürler
Bunun çok sebebi vardır. Muhtemel olabilecek yerler lastik havalarını kontrol et, orta sehpaya al boşta tekerlekler rahat dönüyor mu bak. buji değiştir güzel bir buji tak. belki supap ayarları bozulmuş olabilir.
-
18 Ocak 2017, 20:02
medusa_0302 adlı üyeden alıntı
Bunun çok sebebi vardır. Muhtemel olabilecek yerler lastik havalarını kontrol et, orta sehpaya al boşta tekerlekler rahat dönüyor mu bak. buji değiştir güzel bir buji tak. belki supap ayarları bozulmuş olabilir.
1.si bujiden önerebileceğin bi marka varmı
2.si lastiklerimin havası iyi kontrolü yapıldı
3.sü ön diskte sıkma var ve servis balataların daha aşınmadığını söylüyor halbüki aşınması için sık sık ön frende kullanıyorum ve her gidişimde bana aynı cevabı veriyorlar burada başka motorculara soruyorum onlarda farklı farklı şeyler söylüyolar balatan değişecek disk değişecek ne yapacağımı şaşırdım ön düzeneğimin yamuk olduğunu söyliyen bile oldu ki daha kaza düşme gibi bi olayda olmadı motordan bile soğumaya başladım artık satmayı bile bian aklımdan geçirdim
Drift'im Kadar Değerlimisin Cici Kız
-
19 Ocak 2017, 23:32
frkn_oz_ adlı üyeden alıntı
Şimdiden teşekkürler
anlattıkların sanki jikle açık kalmış gibi geliyor bana da öyle de olmuştu jikledenmiş sorun
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------
soğukta hidrolik yağ kutusunun camı kırılmış başına böyle bi olay gelen var mı oraya nasıl çözüm buluruz tüm yağ boşaldı
-
19 Ocak 2017, 23:35
ENİGMA adlı üyeden alıntı
anlattıkların sanki jikle açık kalmış gibi geliyor bana da öyle de olmuştu jikledenmiş sorun
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------
soğukta hidrolik yağ kutusunun camı kırılmış başına böyle bi olay gelen var mı oraya nasıl çözüm buluruz tüm yağ boşaldı
o yağ çamurluğa gelmesin hemen boyayı alıyor siyah ksıımları sil yoksa beyaz kalıyor yağ soğuktan donmaz bence başka bişey olmuştur 4 senedir 1 kere merkez değiştirdim oda basmıyordu cam hiç kırmadım
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
19 Ocak 2017, 23:38
o yağ çamurluğa gelmesin hemen boyayı alıyor siyah ksıımları sil yoksa beyaz kalıyor yağ soğuktan donmaz bence başka bişey olmuştur 4 senedir 1 kere merkez değiştirdim oda basmıyordu cam hiç kırmadım
soğuktan dondu ya eminim çünkü buzdu bildiğin orası bembeyaz bi baktım yağ akıyor kontak anahtarıyla kurcaladım şöyle bi paramparça olmuş zaten cam da değil plastik gibi bi şey depoya falan damladı sildim ama detaylı bakmadım kesin boyayı almıştır bi kaç yerde shit
-
19 Ocak 2017, 23:49
ENİGMA adlı üyeden alıntı
soğuktan dondu ya eminim çünkü buzdu bildiğin orası bembeyaz bi baktım yağ akıyor kontak anahtarıyla kurcaladım şöyle bi paramparça olmuş zaten cam da değil plastik gibi bi şey depoya falan damladı sildim ama detaylı bakmadım kesin boyayı almıştır bi kaç yerde shit
depo değilde gidonun ordaki kumandaları ve çamurluğu çok kötü boyasını bozuyor ben orjjinal yağı boşaltmıştım castrol kullanıyordum belki orjinal yağın dandikliğinden olabilir
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
20 Ocak 2017, 20:52
depo değilde gidonun ordaki kumandaları ve çamurluğu çok kötü boyasını bozuyor ben orjjinal yağı boşaltmıştım castrol kullanıyordum belki orjinal yağın dandikliğinden olabilir
bizim üst merkez kaç mm acaba ?
-
20 Ocak 2017, 21:01
[IMG][/IMG]
62 mm silindir seti taktık 125 liğe
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)