Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
19 Aralık 2010, 18:08
daha önce yazılanlar var elbet ama yinede yazayım
motorda titreşim yok yakıt 100 liradan az veya o kadar çekişi iyi ben eşimle rahat rahat istedigim yere gidiyorum çekişi falan düşmüyor
aldıgımdan beri orta sehpayı kestim ve arka topcase baglama demiri yaptırdım
motor 600 km oldu 500 km de yagını degiştirdim motorcu arkadaşımın dedigine gore ybr bunun yanına yanaşamazmış performans olarak kurye arkadaşın biri pati öektirdi sonra geldi özür diledi bayagı kuvvetliymiş falan dedi ben ybr kullanmadım
motorun fiyatı degişim gosteriyor gib geldi ben taksitli aldım 180 tl deplaka ruhsat tuttu.
Ne kadar dayanıklıdır ileride belli olacak şimdiden iyi gunlerde kullan
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
Reklamlar
-
19 Aralık 2010, 19:19
belo adlı üyeden alıntı
daha önce yazılanlar var elbet ama yinede yazayım
motorda titreşim yok yakıt 100 liradan az veya o kadar çekişi iyi ben eşimle rahat rahat istedigim yere gidiyorum çekişi falan düşmüyor
aldıgımdan beri orta sehpayı kestim ve arka topcase baglama demiri yaptırdım
motor 600 km oldu 500 km de yagını degiştirdim motorcu arkadaşımın dedigine gore ybr bunun yanına yanaşamazmış performans olarak kurye arkadaşın biri pati öektirdi sonra geldi özür diledi bayagı kuvvetliymiş falan dedi ben ybr kullanmadım
motorun fiyatı degişim gosteriyor gib geldi ben taksitli aldım 180 tl deplaka ruhsat tuttu.
Ne kadar dayanıklıdır ileride belli olacak şimdiden iyi gunlerde kullan
bende deneme imkanım oldu çok güzel bi motor allah izin verise ısmarladım cuma gelecek...
-
19 Aralık 2010, 19:29
Bu motoru takipdeyim.125 cc den güçlü,150 cc den seri tam arasınıfın arası.Dayanıklı ise birde önümüzdeki beş yılın motoru olarak aday gösteriyorum.
-
19 Aralık 2010, 20:54
neden aldım işin aslı şu ybr ye 4400 vermek kerizlik dedim bu motoruda begendim aldım 6000-7000 e 600 cc alabilecekken neden ybr ye o kadar para vereyimki
ne oldu motor bekledigimden çok çok iyi çıktı
elverengin@gmail.com
-
19 Aralık 2010, 21:47
merhaba arkadaslar ben mc 150 kullanıcısım hemde bır kurye motoru olarak kullanıyor
mc 150' yı 2 ay once aldım su anda 5500 km de tıtresım nerdeyse sıfır
motor cok guclu manevra ve donus turu cok guzel hem asfalt hemde toprak taslı yollarda kullanıyorum sımdılık hala ılk gunku gıbı
-
19 Aralık 2010, 21:53
kerım alı adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaslar ben mc 150 kullanıcısım hemde bır kurye motoru olarak kullanıyor
mc 150' yı 2 ay once aldım su anda 5500 km de tıtresım nerdeyse sıfır
motor cok guclu manevra ve donus turu cok guzel hem asfalt hemde toprak taslı yollarda kullanıyorum sımdılık hala ılk gunku gıbı
ALLAH kaza bela vermez inşallah ekmek parası peşinde koşuyorsun motorunla
Benim arkadaşta kurye mc ile 8250 m yi devirdi motorda daha tık yok birde tek teker yapma huyuda var ona nazaran motor saglam
elverengin@gmail.com
-
20 Aralık 2010, 17:25
Bugün mondial servisine tamirat için gitmiştim, yeni gelen mondialler süper abi demi dedim, içeride bir tane var dedi ve baktık arkadaşla bu modelin grisi gerçekten çok hoş makine.
Balansörlü ve en son teknoloji, titreşim sıfırmış, toplamış göndercekmiş. Bittik makineye resmen. Honda'cı arkadaş Honda'yı almamış olsadım kesin bunu alırdım dedi.
-
20 Aralık 2010, 18:18
çinliler en sonunda işi ögrendi yada bizim iş adamlarının aklı başına geldide adam gib motor getiriyorlar
elverengin@gmail.com
-
20 Aralık 2010, 18:40
-
20 Aralık 2010, 21:15
kazasız belasız kullanman dilegiyle arka taraftaki parça topcase taşımaz degiştir ben öyle yaptım
elverengin@gmail.com
-
20 Aralık 2010, 21:55
belo adlı üyeden alıntı
kazasız belasız kullanman dilegiyle arka taraftaki parça topcase taşımaz degiştir ben öyle yaptım
valla ben mhye vuruldum nasipse cuma geliyor abi arkadakı seleyimi degiştir diyosun sen
-
20 Aralık 2010, 22:30
en arkadaki plastik kuyrugu degiştir bend demir yaptırdım tabiki topcase baglayacaksan
elverengin@gmail.com
-
20 Aralık 2010, 23:38
Ben benim MC ye alttan destek yaptirdim. Öylesi daha kolay oluyor kanisindayim.
-
21 Aralık 2010, 00:50
hayırlı ugurlu olsun kardeşim bugun itibariyle bir tanıdıgıma daha mh drift aldırdım fakat beyaz mondialden iskonta alıcam bundan sonra
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
21 Aralık 2010, 13:20
mc de mh gibi baglantı yeri yok benim arkadaş amortisör baglantılarından itibaren olan aparatlardan aldı
elverengin@gmail.com
-
22 Aralık 2010, 00:11
arkadaşlar merhaba. bende mh kullanıcısıyım. 1 ay önce aldım motoru şu anda 1300 km'de. geçenlerde yolda mc kullanıcısıyla selamlaştık ama sadece selam verdik birbirimize ama ikimizinde mutluluğu gözlerimizden okunuyordu. hiç konuşmadan telepati kurduk sanki içimizden geçenleri okuyabiliyorduk. bu fiyata bu güzel motrlara biniyoruz. gerçekten zevkli bi motor. kesinlikle tavsiye ederim.
-
22 Aralık 2010, 01:58
gerçektende ucuz ama kaliteli olan bir motora binmek hissi gerçekten guzel ben onumuzdeki sene honda ve yamahanın aklı başına gelir diyorum
elverengin@gmail.com
-
22 Aralık 2010, 09:53
Tip olarakta honda ve yamahadan daha güzel. Honda ve Yamaha'nın Türkiye satış yapmak gibi bir amaçları yoktu sanırım, bundan sonra da hiç olmasın, Mondial yeterde artar bize. Yarı yarıya fiyata Yamaha kadar kaliteli bir motora binmek çok süper duygular uyandırıyordur eminim.
-
22 Aralık 2010, 10:49
Ne tatlı motor bu yaa. Birde göstergeler ybr'ninki gibi olsa daha ciddi olacak kanaatindeyim.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
22 Aralık 2010, 19:58
bende baştan göstergeleri begenmedi ama gece olunca iyi olmuş dedim
elverengin@gmail.com
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)