Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Nisan 2016, 19:18
berkay78 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar az önce yukarı doğru çıkan bir virajda yavaşça giderken yeri öptüm bende ufak sıyrıklar var ama arka teker yalpa yapıyor hem de fena galiba kaldırıma çarptı diye hatırlıyorum baya sürüklendide bar çok ise yarıyor zincir falan gevşemiş frene basınca gacır Gucur ediyor acayip ses çıkartıyor 30un üstüne çıkamadım gittim bide tam tekerin ortası içe girmiş kampananın olduğu yer sol tarafı içe girmiş sordum jant yamuk dediler sizce öylemidir nolmuştur nasıl çözeriz kaça patlar yardımcı olun abi
Resim cekip atarsan daha belirgin olur jant yamulduysa sifiri 180 190 lira bisey olmamis sana yaptiririsin
Reklamlar
-
08 Nisan 2016, 23:39
Çorum İl Temsilcisi
Abiler bi kaç sorum var.
Bilen bilir ben göstergeyi kırıp yan sanayi taktırmıştım delta force marka.
Dün fark ettim Ani durduğumda hız göstergesi biraz yavaş düşüyor sanki ağır ağır iniyor böyle, Birde benzin göstergesi biraz ilgincime geldi, kazadan sonra fulleme şansım olmadı hep 10-20 tl lik benzin atıyorum; motoru salladığımda gösterge de sallanıyor bir gidip geliyor falan. Bu durumlar sizde de böyle mi acaba?
Bir de bakımdan çıkalı 150km falan oldu bu gün fark ettim vites attıktan sonra tak diye bir ses geliyor. sinir oldum durdum baktım sanırım zincir bollaşmış. Orda gergi ayarını yapmışlardı ama bu kadar bollaşması normal mi acaba? sürtme falan yok ama bana bol geldi. Ne dersiniz bu durumlara?
-
09 Nisan 2016, 20:07
Herkese merhabalar daha geçen motorum bakımdan sonra stop ediyor diye yazmıştım onu servise götürdüm tam bu sefer oldu derken dün garajda ışıklarımı açtığımda kıslar yanıyor fakat uzunu açtığımda yanmıyor yine servis yolu gözüktü fakat istanbulda avrupa yakasında önerebileceğiniz bir servis var mıdır? Her gittiğimden sonra motorun bir yerinden arıza çıkarması açıkcası beni şüphelendirdi satmayı bile düşündürdü istanbulda güvenilir bir servis bilginiz varsa söylerseniz şimdiden teşekkürler.
-
10 Nisan 2016, 15:47
Furkan Tarık adlı üyeden alıntı
Abiler bi kaç sorum var.
Bilen bilir ben göstergeyi kırıp yan sanayi taktırmıştım delta force marka.
Dün fark ettim Ani durduğumda hız göstergesi biraz yavaş düşüyor sanki ağır ağır iniyor böyle, Birde benzin göstergesi biraz ilgincime geldi, kazadan sonra fulleme şansım olmadı hep 10-20 tl lik benzin atıyorum; motoru salladığımda gösterge de sallanıyor bir gidip geliyor falan. Bu durumlar sizde de böyle mi acaba?
Bir de bakımdan çıkalı 150km falan oldu bu gün fark ettim vites attıktan sonra tak diye bir ses geliyor. sinir oldum durdum baktım sanırım zincir bollaşmış. Orda gergi ayarını yapmışlardı ama bu kadar bollaşması normal mi acaba? sürtme falan yok ama bana bol geldi. Ne dersiniz bu durumlara?
Dediklerin normal bendede oluyo durunca ibre yavastan dusuyo depoyu sallayinca benzin bi cok gosteriyo bi azaliyo samandiradan icindek sallandigi icin
-
10 Nisan 2016, 23:26
Arkadaşlar 20tl benzin aldım normal depodan benzin gelmiyor. Motoru hep yedekte mu kullanmak zorundayim? Bir de gösterge çok hareket etmiyor.
-
12 Nisan 2016, 19:27
Herkese merhabalar motoruma perfprmans egzoz takmak istiyorum önerebileceğiniz bir egzoz varmıdır ayrıca susturucu takılıyken egzozdan fazla ses çıkmaz diyorlar amacım bar bar gezmek değil zaten bağırmasıda önemli değil sadece şekli biraz daha güzel olan bir egzoz istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir acaba?
-
12 Nisan 2016, 19:35
Arkadaşlar merhaba 19 yaşındayım aralık 2015 tarihinde motorumun sigortası sona erdi kullanılmadığı için yaptırmadım ancak geçen hafta motoru aldığımda sigorta yaptırdığım acenteye uğradım demir sigortaydı 2000tl fiyat çekti yaptırmadım tabikide neden böyle uçuk fiyat çıktığını anlayamadım.
-
12 Nisan 2016, 19:47
fatih581 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba 19 yaşındayım aralık 2015 tarihinde motorumun sigortası sona erdi kullanılmadığı için yaptırmadım ancak geçen hafta motoru aldığımda sigorta yaptırdığım acenteye uğradım demir sigortaydı 2000tl fiyat çekti yaptırmadım tabikide neden böyle uçuk fiyat çıktığını anlayamadım.
Sigortalara zam geldi baska sigortaya sor bende 450 tl yaptirdim anadolu sigortaya yapmak istemedikleri icin kimi sigortalar cok fazla cikariyolar yapmasinlar diye ama 400 den assagi yoktur gene
-
15 Nisan 2016, 15:54
Bugun yaz bakimini yaptirdim motorum 10 binde buji on arka disli kaplin lastigi arka fren balatasi yag castrol degisttirdim
-
15 Nisan 2016, 16:31
Hayırlı olsun
-
15 Nisan 2016, 20:46
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun
Saol mertcan
-
16 Nisan 2016, 09:46
istanbulda bu ürünü nerden bulabilirim acaba
-
17 Nisan 2016, 16:00
Gri rengi pek sevmiyorum.Motorun rengini değiştireceğim.Çok uygun olan Folyo veya karbonfiber kaplama yaparım,olmazsa depo hariç grenajı kırmızı ile değiştireceğim çünkü ön çamurluk biraz yamuk :D
Neyse ben rengi hertürlü değiştiririmde Önemli olan resmiyet.Ruhsatta ki rengi değiştirme maliyeti ne kadar olur?
-
17 Nisan 2016, 22:44
DepDep37 adlı üyeden alıntı
Gri rengi pek sevmiyorum.Motorun rengini değiştireceğim.Çok uygun olan Folyo veya karbonfiber kaplama yaparım,olmazsa depo hariç grenajı kırmızı ile değiştireceğim çünkü ön çamurluk biraz yamuk :D
Neyse ben rengi hertürlü değiştiririmde Önemli olan resmiyet.Ruhsatta ki rengi değiştirme maliyeti ne kadar olur?
Depoyu boyamadikdan sonra gerek yok diye biliyorum arkadas uzun sure kullanmisti ole sorun cikmamisti
-
17 Nisan 2016, 23:11
benim 12bin oldu daha halen aynı balatalar var üstünde dişli zincir bile aynı hiç değiştirmedim sadece 4bin de buji değişti o kadar.Aküsü biten var mı ? benimki durduk yere bi anda bitmiş anlam veremedim
-
18 Nisan 2016, 00:08
ENİGMA adlı üyeden alıntı
benim 12bin oldu daha halen aynı balatalar var üstünde dişli zincir bile aynı hiç değiştirmedim sadece 4bin de buji değişti o kadar.Aküsü biten var mı ? benimki durduk yere bi anda bitmiş anlam veremedim
Walla bende keyfi degistirdim sikinti cikmasin diye aku bitebilir belki bendede kontagi acinca arada basiyorum marsa elektirik kesiyor akuyu bitiriyor gibi biranda sonra motor isindimi duzeliyor arada yapiyo cok yapsa ne oldugunu anlicam serviste anlayamiyo cok yaparsa gel diyo
-
18 Nisan 2016, 18:38
truck123 adlı üyeden alıntı
Walla bende keyfi degistirdim sikinti cikmasin diye aku bitebilir belki bendede kontagi acinca arada basiyorum marsa elektirik kesiyor akuyu bitiriyor gibi biranda sonra motor isindimi duzeliyor arada yapiyo cok yapsa ne oldugunu anlicam serviste anlayamiyo cok yaparsa gel diyo
konjektör den mi acaba
-
18 Nisan 2016, 18:43
Zincir, dişli, balata durumu iyiyse güzel kullanıcısınız.Bakımı yağı kaliteli iyi yapın. Bugün şu yağ yüzünden tam geçmeyen vites olayı yaşadım.Artçımla Yokuş yukarı çıkıyordum 2.vitesten boşa attı kendini.Fena korktum dişli şanzuman pert oldu dedim ama sağlam...
Rölantide ve gaza bastığımda farın yanma şiddeti, sinyal yanma hızı değişiyor bende.
-
18 Nisan 2016, 21:29
ENİGMA adlı üyeden alıntı
konjektör den mi acaba
Olabilirmi nerde bu konjektor motorun sinir edici bu durum hep yapsa ne oldugunu anlicam ama servise gidiyorum tekde calisiyo bisey yok diyo gun icinde bu bikere oluyo gece birakiyorum motoru sabah binim biraz kapayim acim kontagi gene binim sorun yok bekleyince ertesi gun tekrardan oluyo
-
19 Nisan 2016, 13:27
truck123 adlı üyeden alıntı
Olabilirmi nerde bu konjektor motorun sinir edici bu durum hep yapsa ne oldugunu anlicam ama servise gidiyorum tekde calisiyo bisey yok diyo gun icinde bu bikere oluyo gece birakiyorum motoru sabah binim biraz kapayim acim kontagi gene binim sorun yok bekleyince ertesi gun tekrardan oluyo
dün gece sorunu hallettik eksi kutup başı pas yapmış söküp zımpara ile temizledik şimdi tek marş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)