Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    truck123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mh Drift 125
    Alıntı DepDep37 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gittim mondial servisine beğenmedim hiç.
    -Yapılanlar:Yağ Değişimi ( Shell advence 10w40.. ama 500 km sonra atarım bunu çok sert geçişleri var. ben motul koyarım ..
    -Orta sehpa komple değişti ( Yenı sehpayı çekiçle vura vura taktı mahvetti.!
    -Sanki motor üstten yağ kaçırıyo gibiydi conta değişin dedim./sıvı conta sürdü..!Normali yokmuydu ?
    -Hava ayarı,subab kont.,debriyaj kont.,zincir kont.,dişli kont. gibi şeyler toplam 120₺ boşa gitti...
    16000 de ne gibi sorunlar cikti motorda dislileri zinciri falan degistirdinmi hic servistemi yaptiriyosun bakimlarini hep

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Çorum İl Temsilcisi Furkan Tarık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 937
    Alıntı truck123 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ekzozlar burdada satiyor onlarla aynimi bilememde ucu plastikse eriyor
    burda 400'e satanları gördüm. erime meselesi konusunda bi fikrim yok. varmı kullanan bi bildiğiniz

Motosikleti
    Mh Drift 125
    Alıntı Furkan Tarık adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burda 400'e satanları gördüm. erime meselesi konusunda bi fikrim yok. varmı kullanan bi bildiğiniz
    Orjinaldan sasma bosver zararli hem torku duser yakit artar

Motosikleti
    125 Mh Drift
    16000 de ne gibi sorunlar cikti motorda dislileri zinciri falan degistirdinmi hic servistemi yaptiriyosun bakimlarini hep
    DRİFT 2013 Model
    16.000 Km deyim ama ikinci el aldım ilk sahibi komşum.Nerdeyse bir sorunum yok ..Motor,karbüratör,süspansiyon,vitesler,dişliler de hiç bir sorun yok.Sübab ayarları bile sapasağlam (zorlamama rağmen) Baskı balatası 1 kere değişti galiba.(Belkide değişmedi)
    Zincir değiştirmişler,Klasik fren balatası,yağ,hava filtresi temizliği,zincir yağı gibi bakımları yaparsan bir sorun çıkmaz.
    Bakımlarını kendim yapıyorum bazen servise gidiyorum.Tavsiyem kendiniz yapın,eliniz alışsın..

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------

Egzoz için aragaz,görüntü,ses ve yüksek devirdeki performansı iyi fakat düşük devirde motor ölüyor(gitmiyo) yakıt (ör:10 krş tan 15krş a)artıyor.Çevirmeye girme ihtimali artıyor Ama güzel yani alınır.

Selam beyler benim motor 5500 de debriyaj balatası bitmiş dendi. Erken değil mi ? Sizin başınıza geldimi böyle birşey. Boşa para vermek istemiyorum.

Motosikleti
    125 Mh Drift
    Alıntı mehmetayhan2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam beyler benim motor 5500 de debriyaj balatası bitmiş dendi. Erken değil mi ? Sizin başınıza geldimi böyle birşey. Boşa para vermek istemiyorum.
    Vites geçişi,yokuşta kaldırmada veya devirlenip ama hızlanmama gibi durum varmı,zorladıysan falan değişme ihtimali olabilir ama erken.

Arkadaşlar bide shell yagı koyunca mı ne benım vitesler adeta kemik oldu çaat çut ediyor.Heleki 1.vitese geçişte çat ediyor biyeri kıracak diye korkuyorum.Acaba balata mı bitti yağdanmı oluyor ?
    ----- Ayrıca usta yağ deşinice balatan kaçırır gibi olur dedi.gaz verdiğimde motor titriyor sanki lastik bayağı biyere sürtercesine.

Motosikleti
    Mh Drift 125
    Vites geçişi,yokuşta kaldırmada veya devirlenip ama hızlanmama gibi durum varmı,zorladıysan falan değişme ihtimali olabilir ama erken.

Arkadaşlar bide shell yagı koyunca mı ne benım vitesler adeta kemik oldu çaat çut ediyor.Heleki 1.vitese geçişte çat ediyor biyeri kıracak diye korkuyorum.Acaba balata mı bitti yağdanmı oluyor ?
    ----- Ayrıca usta yağ deşinice balatan kaçırır gibi olur dedi.gaz verdiğimde motor titriyor sanki lastik bayağı biyere sürtercesine.
    Castrol koyuyorum ben ondada yapiyor ara sira tak tuk normal bence gecislerde yapabiliyor yag degisince ne alakaymiski balata kacirmasi degismicekmismi yag zincirin belki surtuyodur giderkenmi oluyor

Motosikleti
    125 Mh Drift
    Castrol koyuyorum ben ondada yapiyor ara sira tak tuk normal bence gecislerde yapabiliyor yag degisince ne alakaymiski balata kacirmasi degismicekmismi yag zincirin belki surtuyodur giderkenmi oluyor
    Bende anlamadım /bilen birisi açıklarsa iyi olur/ ..zincir değmiyor ayar vs.tam. giderken oluyor sadece düşük devirde gaza yüklendiğimde

Motosikleti
    Ducati Monster 937
    Beyler bi alt sakal takalım dedik. 60 tl ye işçilik dahil takıyorlar burda. 1 saatlik mesafede iskilip var orda kalyoncu motor 30 tlye satıyor; Lakin 10 tl kargo istiyor minibüsle falan da göndermem diyorlar. Ne yapacağım bilemedim.

Kör şeytan diyor atla motoruna 30 tl benzin parana gitsin zaten motorun işi ne gezmiş olursun diyor

Motosikleti
    Mh Drift 125
    Beyler bi alt sakal takalım dedik. 60 tl ye işçilik dahil takıyorlar burda. 1 saatlik mesafede iskilip var orda kalyoncu motor 30 tlye satıyor; Lakin 10 tl kargo istiyor minibüsle falan da göndermem diyorlar. Ne yapacağım bilemedim.

Kör şeytan diyor atla motoruna 30 tl benzin parana gitsin zaten motorun işi ne gezmiş olursun diyor
    Internette satiliyor 30 tl falan kendin takabilirsen al ben almistim dokuyucu motordan 2 parcasida ayni gelmisti ole kalmisti bende geri gondermemistim apartlarini gondermiyo biliyolar yanliz aklinda bulunsun

Motosikleti
    Ducati Monster 937
    Internette satiliyor 30 tl falan kendin takabilirsen al ben almistim dokuyucu motordan 2 parcasida ayni gelmisti ole kalmisti bende geri gondermemistim apartlarini gondermiyo biliyolar yanliz aklinda bulunsun
    Benim alette koruma takozu var. Halledebilir miyiz alet edevat da var ?

Motosikleti
    Mh Drift 125
    2kisini bir takanlar oluyor goruyorum ama nasil yapiyolar bilemem cok zor bisey degildir heralde al gotur ustaya taktir ugrasma

Motosikleti
    Ducati Monster 937
    2kisini bir takanlar oluyor goruyorum ama nasil yapiyolar bilemem cok zor bisey degildir heralde al gotur ustaya taktir ugrasma
    35 lira fazladan eğiliyoruz hocam

ben bir ustaya sormuştum biraz kesip biçmek gerekiyormuş

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 EFİ
    bende de koruma demiri var nasıl takıldığını önceki sayfalarda fotoğrafını atmıştım nasıl yaptığımın

driftlerin orjinal fren balatas iyi mi ya da daha iyi onerebileceğiniz balata var mı?
    bir de bu sele çok terletiyor nasıl çözebiliriz yardım

Motosikleti
    Mh Drift 125
    Vites gecislerindeki takur takur yapmasinin sebebi nedir sizdede oluyormu kemikli vites gecisleri varmi bunun cozumu her motorda olur diyenler var

Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı necati2016 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    driftlerin orjinal fren balatas iyi mi ya da daha iyi onerebileceğiniz balata var mı?
    bir de bu sele çok terletiyor nasıl çözebiliriz yardım
    deltaforce marka olanı kullan. en az 6-7 kere ön balata değiştirdim. Diğerleri hep ses yaptı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:04 ----------

motor 20 binde, sıfır aldım. çamurlukları söküp yolu olmayan dağ yollarından tut, 3 çanta 2 kişi 250 kg yük ile 3000 km yol da gittim.

daha balata bitmedi. Bana da bugüne kadar 10 ustanın 9 u balata bitmiş dedi ama usta işte, değiştirecek parça arıyor.
    You start the game with a full pot of luck and an empty pot of experience. The objective is to fill the pot of experience before you empty the pot of luck.
    The older I get, the faster I was.

Arkadaşlar yeni beyaz renk driftimle aranızdayım. Far ayarını nasıl yapacağız biryerlerde resimli anlatım vardı ama şimdi bulamıyorum yardımcı olabilirmisiniz?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)