İzmirde sıkıntı olmuyor ama bi 100 km farkı anlamazsın sonra yumuşaklık artıyor
İzmirde sıkıntı olmuyor ama bi 100 km farkı anlamazsın sonra yumuşaklık artıyor
arkadaşlar bu driftin arka stop lambasına led bağlayıp stop la beraber çalıştırmayı başarabilen oldumu,olduysa çözümünü söylerse çok makbule geçer
michelin pilot street leri taktırdım güzel oldu gerçekten farkı hissettiriyor şiddetle tavsiye ediyorum
LS 2 kaskları hakkında ne düşünüyorsunuz? Önerdiğiniz bir modeli var mı? Başka kask önerileri de alabilirim. Sağolun
ben 15 50 yağ kullandım yazın uzun yolda iyi oluyor düzce ankara nevşehir niğde gezdim castrol koymuştum yaklaşık 1200 km sonra geri dönüşte sorun yaşamak istemediğimden yağı değiştim yaş hala bozulmamıştı 2000 deviridi saygılar motorumu sattım pişmanım
Beyler. Geçen bi laçin yapayım dedim gittim dönüşte motor istop etti. Benzin bitmiş bende bekliyordum bitmesini zaten. neyse taktım yedeğe geldim buraya, arkadaşın da benzin bitmiş 15 tl paramız var iki motora 7.5'şar tllik attırdık.eve gelirken yedek de bitti normale aldım vs vs vs...
Şimdik motor sıfır km de 60 tl lik benzin aldı. benzin ortalama 370 km de bitti (yedek dahil)
Hesaplarıma göre ortalama 5 litre yakmışım
A) Alet rodajda daha yakar sen merak etme.
B) Motoru yatırınca bi varil benzin yere dökülmüştür
C) Hortumlanmıştır
D) Akıtıyor
Sizce hangisi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------
Eidt:
Motor Kapalı garajda muhafaza edilip, Yola çıkılmadan önce ısıtılıp Yüksek devirlere kadar zorlanmamıştır.
70 tl ye fullemiştim ilk aldıgımda 400 kmre gitti
Rodajdan olabilir benim 60 65 liraya 400 450 civari gidiyor kullanmayada bagli birazda dipgaz yaptimi 350 de geciyor yedege
Bugun 1000 km yag degistirdim motorun yaga baktim 75 100 ml eksikti normalmi sizce daglik alanda kullanmistim bi ara 30 40 km kadar ondanmi acaba herzaman olmuyor cunku sikistirmaylada alakali olabilirmi
Arkadaşlar sizde de ön frene asılınca ön tarafta sağa doğru dalma oluyor mu ? ip gibi durmuyor motor .
evet o ben dede var ön ve arka kombine kullanınca sorun kalmıyor. benim devir saati sabit giderken mesela 5.vites 8 bin devir deyken devir saati 6 bine düşüp tekrar yükseliyor ama gaz kesme motorun devrinin düşmesi gibi olaylar mevcut değil devir saati dalgalanıyor başına gelen var mı ?
2500 Km/dir sadece yağ değişti. Motoru bakıma götürmeyi düşünüyorum veya kendim bakım yapıcam . Neler yapmalıyım ? ayrıca
bu fotolarda gördüğünüz gibi terleme mi denir yağ kaçağımı denir ondan var Sabah baktıgımda 1,2 damla oluyor yerde fakat eksilme yok. Conta mı değişmeli ?
Gecen motor saga yatmis evin onunde fren maneti yamulmus birde km teli kopmus nasil olduysa degistirdim bugun sola yatsaymis depo yamulurmus eksoz korumus heralde
Beyler beyaz mh drift var bende siyah ls2 kask alcam ff384 modeli ikinci el çok az kullanılmış baya ucuza alcam birde. Revit tarmac ait mont 2.el buldum çok ucuza beyaz kırmızı renkte alsam motora uyarmı(mont yazlık, montu almasamda olur)
Veya sıfır kask mı almalıyım ff352 modeli hoşuma gitti ama renkte ve vizörde karar veremedim aynalımı , siyah mı , yoksa normal şeffaf mı alsam diye
You start the game with a full pot of luck and an empty pot of experience. The objective is to fill the pot of experience before you empty the pot of luck.
The older I get, the faster I was.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)