Arkadaslar driftin yeni modellerinde yakit tuketimi hakkinda rakam verebilecek kardesimiz varmi
rolanti 800 lerde duruyor soğukken motor yapıldı ama teslim aşamadım üni sımavları var cuma alıcam inş
hahaha inşallah başka bir sorunu yoktu zaten kolay beride olmaz en fazla bilya değişir
motor bi haftadır yatıyor malum havalar dün üzerindeki karı temizleyip çalıştırdım tek marşta çalıştı ve stop etmeden 10 dk ısıttım benide şaşırttı bu konuda drift :D
Slm dostlar yolda kaldim tesiste yemek yedim ciktim calistiriyorum motoru gaz verince kapatiyor kendini nedir sorun
Jikleyi yukari cek oyle dene
Denedim altta ustte jikle nerde olursa olsun gaz verince boguluyor sonra duruyor. Yagmurda kaldi ondan olabilirmi?
Yagmurla alakasi oldugunu sanmiyorum o banada oluyodu ilk zamanlarda motor calisiyodu ama gaz almiyodu jigleyi kaldirinca hemen duzelirdi. Biraz dinlensin motor hala calismiyosa buji veya karburatorden olabilir pek bilgim yok diger arkadaslar yardimci olsunlar
buji kapağını çıkar salla su kaçmış
Herkese merhaba arkadaşlar.Rodajla ilgili bilgilerimi aldım sağolun.100 km yol yaptım. Kitapçığı kaybettim kaç km. de bakıma gitmeliyim veya yağ değiştirmeliyim? Buradaki servis evlere şenlik.
500 de ilk bakıma git yağını değiştirirler bi yerlerini sıkarlar sonra her 1000 de bir yağını değiştir 2 binde bir bakım
mertcan sen hangi yağı kullanıyorsun ben yağ deüiştircemde şimdi yağ bakıyom motul on kırk alcam buyuk ihtimallede sen ne dion
ben castrol kullandım hep bir kaç kez ipone aldım motul gereksiz bence
Bende castrol power1 aliyom motul gereksiz gibi binde bir yag degisiyo zaten
Arkadaşlar yeni motor almak için drifti satıyorum. sizce fiyatı nasıl
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3299635/detay/
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)