Emin değilim ama büyük ihtimalle geçemez muayeneden.
Şaka gibi, benim keratanin da muayenesi geldi.
Fren yayını ben alelade bir tamircide bulmuştum.
Rodaj soyl3ndigi gibi 1500 km değil maksimum 100 km dir.
Ilk 100 km motoru zorlamadan kullan. Daha sonra yağ değiştir. Full sentetik yağ kullanmayacaksın. Yarı sentetik motul 10_50 al. 2000 km de bir yağ degistirecek sin. Ilk 100 kmde sonra istediğin gibi kullan.
You start the game with a full pot of luck and an empty pot of experience. The objective is to fill the pot of experience before you empty the pot of luck.
The older I get, the faster I was.
Selam dostlar motor 5000 e geldi. Neyi degistirmek lazim kitapcigi kaybettim ama sanki 5000 de bazi parcalar yenileniyordu.
Mertcan bana bu resmin aynisini cekebilirmisin motorun yanina gidersen benim silindirmi kirik genelimi bole
http://i.hizliresim.com/1MDaXB.jpg
Benden de bir foto gelsin o zaman
Tek bir sorunum var şükür sanırım o da çözülemeyecek gibi değil. Gaz kolundaki boşluğu bir türlü gideremedim..
Arkadaşlar motorumu hızlandırmak
Ve serileştirmek istiyorum
Dişli değişerek olurmu
bizim drift dişli değişmeyle hızlanmıyor maalesef pek verim alamazsınız bazıları balansöz dişlisini çıkarıyor hız yapmak için titreye titreye gidiyorlar )
Peki nasıl Hızlandıririz mertcN
Ne yapmak lazım
Truck123 250/cc toplam
Kaça patlar bana parçaları
Bilgi verirmisin birde
Torkta artış serilik olurmu
Uyum sağlarmi
merhaba aranıza yeni katıldım. drift alamyı düşünüyorum artı ve eksi yanlarını yazarmısınız. gazdaki boşluk herkesde varmı biraz acarmısınız tesekkürler....
Az önce Aydın'dan aradılar. Servis ile ilgili bir probleminiz var mı? Garanti dahilindeki işlemlerde para istioyrlar mı tarzında soru sordular. Yeni sezona girerken mutlu edici şeyler bunlar
Gaz kolunda ayar vidası var ordan boşluğu alın işlem tamamdır, sıkıntı olan bir durum sözkonusu değil.
O kadar dediysek öldür demedik zaten, Ona göre ayarını çeksin bilmiyorsa servise gidip ayar yaptırsın.
Soguklarda biraz zor calisiyo sizdede oluyomu bu durum yani calisiyor1 2 seferde mesela 4 5 gun calistirmiyom isinsin diye bekliyorum istop edebiliyor rolantim ilk calistinda 500 600 civarinda ondan olabilirmi arttirsam durcak belkide bu sefer isininca rolanti 1500 1600 olucak siz nasil ayarda kullaniyonuz
benim soğukken stop etme oluyor 1 2 kere e oakdarda olucak soğuk motor
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)