Bir de ben bu driftin tek sevmedigim yani gösterge ( çok eski motorlarınki gibi )
Ybr nin veya başka bir markanın taktıysam uyarımı
{ şimdiden teşekkürler }
Selam arkadaşlar
Mondial driftten çok
İyi anlayan arkadaş
Bana yardımcı olabilir mi
Rica etsem
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------
Arkadaşlar benim çok
Büyük bi sorunum
Var motorla
Yardımcı olur musunuz
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------
Kimse yokmuu
Nerde ya driftciler kimse kalmamış buralarda..
Arkadaslar yardımcı olucak
Yokmu
Driftin selesi degistiren varmi arkadaslar daha rahat bi sele uygun olan varmi bildiginiz
10/40 normaldır. 10/30 ince olur...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:16 ----------
sorun nedir?
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
benim göstergede devir ve hız ibreleri çalışmıyor ( hız devamlı 40 ama çok basınca 80e çıkıyor bazen bikere 100 gördüm devir göstergeside 6 binde takılı kalmış oynamıyor ) ama vites göstergesinde sıkıntı yok. neden olabilir servise götürmeden önce bakabileceğim basit bi yöntem varmı
Bundan 3 gün önce Motorumu
Bakıma verdim bakıma
Vermeden önce motor
1.viteste seriydi boğulma
Yoktu şuan boğulma var gibi
Hissediyorum yağını
Hava filtresini değişmişler
60 lira aldılar benden
İçinden parca çalmış olabilirlermi
Arkadaşlar neden yapar
Motor böyle
motoun yeni ve servis bakımlıysa yani garantisi devam ediyosa servise götürüp garantiden değiştir kardeşim. yok yeni değilse ya motor km saatinin ordan darbe almıştır diye düşünüyorum...
Eray Abi, uzun zamandır uğramıyordun, hoşgeldin diyelim önce :D
Ancak göstergeden darbe almasını ve motorun boğulmasını ortak bir paydada toplayamadım ?
İlgisi nedir ?
Benim bildiğim ve açıp incelediğim kadarı ile drift ibresinin içerisinde motorun ateşleme vs sistemini etkileyecek bir parça yok. Klasik kadran.
Bence elemanın sorunu ya cigle çekili kaldı yada hava ayarı bozuk.
You start the game with a full pot of luck and an empty pot of experience. The objective is to fill the pot of experience before you empty the pot of luck.
The older I get, the faster I was.
hoş gördüm kardeşim
yanlış yoruma cevap vermişim sanırım
keyifsiz gazlama olayı da hava ayarı filtre ve karbüratör ayarıyla alakalı
Benim jiklele hep asada calstiriyorum
Yalismi sizce
Doğru, Çigle asagida olacak.
Ilk calismada ortada olsun, motor isininca en alta indireceksin
You start the game with a full pot of luck and an empty pot of experience. The objective is to fill the pot of experience before you empty the pot of luck.
The older I get, the faster I was.
Arkadaşlar son zamanlardadrift için sigorta yaptıran var mı varsa fiyat paylaşabilirse sevinirim
Bi de plaka ruhsat falan nerden çıkartıyoruz
Ben motoru kapattıktan sonra
Jikleyi üste alıyorum
Öyle bırakıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------
Whatsap grubu kuralım
Arkadaşlar yardimlasmamiz
Daha hızlı olur
arkadaşlar kardeşler jikle ilk çalıştırmada en üst konumda olmalı. motor çalıştıktan sonra jikle orta seviyeye getirilmeli. yola çıkacağınız zamanda en alt seviyeye alıp yola öyle çıkmalısınız. tecrübe ile sabit ;)
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)