slm arkadaslar...varmı avrupa yakasında gezmek isteyennn..canım sıkılıyo valla
slm arkadaslar...varmı avrupa yakasında gezmek isteyennn..canım sıkılıyo valla
bugün evde canım sıkıldı yine motorumla zaman geçirdim ..tank pad yapıştırdım
sibop kapagı altım zar şeklinde on u taktim güzel oldu..zincir korumayi lastik kalemi ile çizdim ..
karbon kaplamalar harika olmuş
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
cesaret edip niyet bile tmedim eline saglık
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
eksozun bağlandığı silindir gövde ile alttaki silindir arasında conta var ordan yağ kaçırıyo benimki az miktarda sizin motorlardada varmı bu sorun _?
bugün zincir gergisini gerdim baya gevşekmiş zincir gerginin fazla olması zararlı olurmu_?
benim motorumda öyle bi sorun yok yag kaçırma gibi...
zincirin ise çok gergin olmasın çokta gevşek olmasın..gerçi orjinal zinciri ise çok yakın bi zamanda gevseyecektir onun için tekrar gevşetmene gerek yok..
2 hafta önce o ringli zincir aldım şuan ilk günkü gerginligi ile duruyo
ne kadara aldın üstat zinciri birde dislileri değiştirdin mi_?
benim zincir salincağa sürtüyor ayaklığın tam yanına geliyor baktım zincir izyapmış kanal gibi
zincir 90 lira idi..dişlileri degişecektim usta baktı dişliler dedi gerek yok degişmeye bu seni daha zincirin yarı ömrü kadar götürür dedi..
sağol üstat cvp için
senin motordada zincir herhangi biryere sürtüyor mu_?
Umit daha neler edeceksin motora merak ediyorum ben daha bi canta takamadim
dugun yaklastikca derdi cok oluyo oyle olunca da motora vakit ayiramiyom
hayır sürtmüyor..gerginligi iyi zincirinn.
yarın kalipler lastigi mi ne var onu degişecem.arka dişli ile teker arasında bosluk var motor öne atlama yapıyo..
onu degişecem 5-10 lira bişeymiş
---------- Post added at 23:20 ---------- Previous post was at 23:18 ----------
haklısın kardeşim dügün işi evet derdi çoktur..
bu yaza dogru bende düşünüyorum bişiler
onun için şimdi hevesimi alayım motordan
ilerde fazla içli dışlı olamayabilirim diye
allah yardımcın olsun
kaplin de boşluk yok benim motorda zincir işine uyuzoldum yeni aldım motoru aynısından bulsam baksam anlıyacağım sorun nerde yada normal bi durum mu.
İnsallah hayirlisi olir yolun burdura duserse davetlisin belki gelin motorunu driftten yapariz
tabiki ..kısmetse neden olmasın gelirim yanına..
yanlız benim hatun benim motoru kıskanmaya basladı
motora daha çok ilgi gösteriyomusum güldürdü beni ya..)
Sorma bende hem rodaji tamamlayayim diye fazla gezince tabi motoru aldin onla daha mutlusun sen demeye basladi
ne yapalim iki askimm var suan biri goren gozum digeride gordugum yere gitmemi saglayan motorum
arkadaslar size bi tavsiye ve uyarım var..basıma geldi
motoru yıkdıktan sonra benzin kapagını açtım bir baktım depoya su giriyo..hemen kapadım kapafı..
motoru yıkadıktan sonra resimde çizdigim yerden
depo deliginin kenarlarına su giriyo..ve depo kapagını açınca bu su direk deponun içine giriyo..belki farketmissinizdir depo deliginin kenarında bosluk var buraya su doluyo ve kapagı açınca içine giriyo..gizli bi tehlike var..motoru yıkadıktan sonra mutlaka saga ve sola dogru yatırabildiginiz kadar yatırın durdugu yerde..ozaman kenarda biriken su bosalıyo..
tam bosalmıyo ama depoya girecek kadar kalmıyo geride kalanıda bi bez ile çekerek alabilirsiniz..
gecen basıma geldi su girdi korktum hemen depoyu fulledim..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)