Arkadaşlar motorumu satıyorum şehir dışında üniversite tutturduğum için ailem götürmeme karşı çıktı. Alacak olan arkadaşa Hayırlı uğurlu olsun şimdiden...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-neredeyse-hic-kullanilmadi-226309083/detay
arkadaşlar sayfa biraz durgunlaştı sanki böyle güzel bir motorun sahipleri bişeyler yazsn :D
maaşı almama 3 hafta kaldı 1 aya kalmaz drift sahibi olurum inş
Bugün plaka çıkartmaya gittim ek-1 muhabbeti kaldırılmış galiba direk gittim aldılar belgeleri. Sigortada sıkıntı çıktı onu bekliyorum. Bu arada denizli'deyim ve şimdilik sadece 178 lira tırı vırı parası aldılar. Bir de faturalı motosikletiniz ile 3 ay plakasız gezebiliyormussunuz. Merkezdeki polis öyle dedi.
Merhaba arkadaşlar konuyu neredeyse bütün sayfalarını okudum bir sorum var :
driftin arka kısmını (artçının oturduğu yeri) biraz daha yükseltemiyomuyuz ? motorun tasarımını çok begendim ama arka kısmı hafif yükseltsek daha hoş durur diye düşünüyorum
Fikrim yok ama daha önce benzer bişi sorulduğunda yüksek süspansiyon tak demişlerdi. Kullanışlı olur mu bilmem.
arkadaşlar anadolu yakasında 2000 tl civarında temiz drift arıyorum satan veya tanıdığınız olursa bana ulaşın lütfen
Arkadaşlar sizce 2015 model 6000 km de drift ne kadar eder.Motora çok iyi baktım yani 5000 e kadar her 1000 km de motul ile yağ değişti zaten en korktuğum rodaj olayını çok dikkatli yaptım.6000 de shell yağı koydum ngk buji var üstünde.Bi fikirlerinizi alayım?
Ha bide 2 haftada bir yaptığım zincir dişli temizleme-yağlamalarını saymıyorum bile.Bunlar rutin bakımlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:30 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...15721979/detay şansa bak :D sıfır 3000 lira 2015 model
bukadarini beklemiyodum 3000 e çok iyi ya 2.el fiyatları 1500 e düser artık
bi ay daha bekleyip bidaki maasla sıfır almak vardı ama heyecan var hemen almak istiyorum daha kullanmayı öğrenicem( 2.el de bi sorun çıkarsa bu fiyata sıfır almadım diye kafayı yerim)
Subabla ilgili bisey sorucam rolantide subab sesi yapiyo ama normal giderken o sesi yapmiyo acaba bujiyle alakali bisey olabilirmi
Motosiklet ehliyeti almak için ailemi ikna ettim ve araştırmaya başladım 125 mh drift motosiklet almayı kafaya koydum yeni başlayan biri için nasıldır ne dersiniz
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)