oynarken musluğu kapamış olmayın nomalde benzini koyduğunuz gibi çalışması gerekir belki karburatörün memesi pislik kapmış olabilir ama yukarıda filtre var hortumu çıkarıp bakın karburatörün ordan benzin geliyormu ateşleme vs varmı
oynarken musluğu kapamış olmayın nomalde benzini koyduğunuz gibi çalışması gerekir belki karburatörün memesi pislik kapmış olabilir ama yukarıda filtre var hortumu çıkarıp bakın karburatörün ordan benzin geliyormu ateşleme vs varmı
Cevabın için sağol sabah marşa bastığımda tek seferde çalıştı büyük ihtimalle hava yaptı
beyler benim driftin gidon kilidi gevşemişti sıktırmayı unuttum ve düşmüş bulabilirmiyim o parçayı
servise git genelde ellerinde olmuyor ama 3 günde gliyor
Bulabilirsin ama yeni gidon kilidinin anahtarı farklı olur. Benim Mondial Mx Grumble'da yok böyle dertler, kontaktan kitleniyor. Jikle de sol elcikten ayrıca
servisler çok sıkıntı aynam kökünden koptu manetten ta manetin o parçası yok 1 haftadır bekliyorum gelmiştir inşallah allaha emanet yollar
Konuyu bir hayli okudum. Yeni motosiklet kullanıcısı olacağım ve sanırım Drift seçerim; yorumlar ve aletin tipine, içim ısındı
Yorumlarınızın üzerinden de zaman geçti muhakkak.
Kullanıcılardan bilgi almak isterim; motosikletiniz şu an kaç km'de?
Yakıt durumu ne alemde? Km arttıkça, yakıt da arttı mı?
Genel olarak ne gibi sorunları oldu?
Kısa da olsa, cevaplarınız çok önemli benim için.
Şimdiden teşekkürler...
Motorumu 8 binde aldım şuan 12.500 te aldığımdan beri yağını filan zamanında değiştirdim bi sıkıntı çıkmadı. Hava filtresi buji kontrol ettim sıkıntı yok zincirin adiliğinden mi nedir gevşeyip gevşeyip duruyor 500 km de bir.
arkadaşlar merhaba benim driftin sol ön amartisörden hafif yağ sızıyor neden olabilir acaba bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Benim benzin cok yakiyor gibi bu aralar neden fazla yakar cozemedim fullemistim 350 kmde yedege gecti cok hizlida kullanmiyorum ama bi sikinti var gibime geliyo bakalim 450 500 km gitmesi lazim gene birde gazi birakinca motorda yigilma oluyormu sizdede neden yapiyor f
Acaba bundan sonra fazer 6 ya geçsem nasıl olur düşünmüyor değilim ?
3-4 Ay daha drift ile devam edip fazer 6 2006 model düşünüyorum..
benzin musluğunu nasıl sökeceğim bunun arkadaşlar varmı bilgisi olan..yada şöyle sorayım benzin musluğunun içinde filtre var galiba onu nasıl sökebilirim teşekkürler şimdiden
öncelikle herkese hayırlı bayramlar, bugun izmirden mordoğana gidip geldik abim ile 200km sürdük toplam inanılmaz ağrıttı sele bizi bitirdi sürekli mola vermemize rağmen ağrı hiç azalmadı bu sorunu çözebilen varmı.
Seleye ekstra sünger yaptırabilirsiniz ben 90 km dayanabiliyorum üstünde ondan sonra fena bir uyuşma başlıyor toto da sonra bacaklarıda hissetmemeye başlıyorsun Drift ile uzun yolculuklarda sıkıntı sürekli fazla yoruyor insanı arka tekerleği tutan maşayı kontrol edin bağlantı yerini boşluk yapabiliyor biraz sıkmak gerekiyor sıkınca titreşimi bir nebze olsun kesiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)