inşallah ama ben benim motora bi türlü alıcı bulamadım yahu :(
satsam da abisini alsam
inşallah ama ben benim motora bi türlü alıcı bulamadım yahu :(
satsam da abisini alsam
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
mehmet tekerin düz bassın arkadasım..şu egzoz nasıl bişidir..ses bakımından performans bakımından..fiyat bakımındann..yakışmış motora.
Motor sahane eksoz bahane ama o egsozdan bende istiyom kazasiz suruslere mehmet kardes
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
O ledlerden takacagim umit ama once canta 2-3 ay bi sikisikligim var ondan sonra insallah motora aksesuar isine girisecegim birde ust ekipmanlari yenileyecegim kask dizlik eldiven falan hatta ikiser tane temmuzdan sonra esime ve kendime:-):-):-)
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------
15 gun once drift aldim ammada cok naylon takmislar motora sok sok kolum agridi nedense baska da sorun cikmadi motorumda
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Usta bilip bilmeden konuşuyorsun sana dunyada hangi motorda ne var ne yok tek tek anlatırım bütün boş zamanlarımıda serviste geçiriyorum benim anladığım sen özentisin bu forumda çevremde kaç kişi buyuk motorunun yanında mondiale biniyor bil bilsen sen git ybr al bir ön çamurluk 200 tl o zaman dersin benmiyim zengin bu adamlarmı bu motoru pert edecek daha adam görmedim benim motorum hiç rodaj görmedi aldım alalalı hep tapa gaz ve motorda bir şey yok tek teker desen ben yapamıyorum ama özellikle bir kardeşimize yap diye veriyorum sen yap balaım ybrleyle cbf le artık neyle yaparsan haaaa şimdi deme bana köylüler mnanyak eker yapıyor diye
benden sana tavsiye bu motoru boşu boşuna kötüleme bu motor ybrdende cbftende ucuz ve onlar kadar iyi merak etme
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
selamlar ümit dostum
egzost ses yada performans egzostu değil, arkadaşımın hyo gt250R motoru var, ona yoshimura egzost taktırınca ondan çıkan orjinal egzostu benimkine taktırdım.. sadece görsel olarak hoş olacağını düşündüm ve bizim orjinal egzostlardan çok daha sağlam olduğu için taktırdım bunu.
ama ses sanki azıcık daha toklaştı gibi
---------- Post added at 18:42 ---------- Previous post was at 18:40 ----------
Sagol dostum teşekkürler.. hemen bi tane gt250R olan biriyle arkadaşlık kur ve motoruna akropoviç yada yoshimura taktırması için onu gaza getir
---------- Post added at 18:45 ---------- Previous post was at 18:42 ----------
Üstad işine karışmak gibi olmasın ama Hyosung GT250 comet MR250 ile aynı cüssedeler neredeyse, bence gt250yi de değerlendir.. Emin ol boş makina değil..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
Bizim memleket ufak kardeaim oyle gt250leri bulmak nerdeyse imkansiz sadece sayili kisilerde 250cc yada ustu motor var ne yapalim belki bir ara denk gelir artik:-(:-(:-(
musafirperverlik yonunden simdiye kadarki gezdigim yerler icinde ovunmek gibi olmasin ama memleketim bir numaradir
insallah yolun birdaha duser o zaman unutmaki bir kapi daha var ziyaret edecegin
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------
Arkadaslar biliyorsunuz motorum yeni ve rodajda su ana kadar sadece ilk aldigimgun 48liralik benzin aldim su an 342 km oldu yani 14 kurus falan yakiyor ve hala kullaniyorum.. Artik yolda kalmayayim diye bugun tekrar benzin alacagim tabi kesin bi olcum degil (((bazi anlamayanlar icin aciklik getireyim BENZİN BİTERSE YOLDA KALMAYAYİM DİYE ARİZADAN DEGİL YANİ)) sanirim msj yerine ulasti
mrb arkadaşlar dün bende drift aldım iymi yaptım kötümü yaptım zaman gösterecek
14000 km de2011 model 1750 tl ye aldım km fazla biliyorum
bi sorum olacak karburotör de benzin musluğu tarafında jikle var galiba siyah bi parçası var üç konumlu yukarı orta aşağı hangi konumda olması gerekli.en üst konumda motor stop ediyor.
eyvallah dostum teşekkür ederim..
---------- Post added at 20:59 ---------- Previous post was at 20:56 ----------
motorunuz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın..
jiklenin normalde kapalı konumda aşağıda olması gerekir, en üst konumda motor sıcak olduğu için boğulur ve stop eder, ancak soğuk havalarda ve sabahları üst konumda çalıştırırsanız stop etmeyecektir, ne zaman motor ısınır ve harekete geçersiniz o zaman açık olursa yine stop eder..
---------- Post added at 21:02 ---------- Previous post was at 20:59 ----------
yedek depo bugünler için değilmidir zaten musluğu çevirebilirsin gerektiği zaman..
aktarma zinciriniz gevşekse onun sesi olabilir, yada egzantrik zincirindede problem olabilir, geçen servise gittiğimde usta söylemişti bu modellerde egzantrik zinciri bazen problem yapıyor diye, ama yolda bırakmazmış
hayırlı olsun
motor durduğu yerdemi haraket ederkenmi ses geliyor
haraketli iken se aktarma organlarındandır yok motor hareketsiz iken ses geliyorsa bu ciddi olabilir eksantrik ile yada supaplarla ilgili bir sorun vardır
motor iyice ısınıca tekrar çalışmakta zorlanıyormu?
---------- Post added at 22:14 ---------- Previous post was at 22:04 ----------
bugün motorum 600 km oldu ustaya sordum hangi yağı alayım dedim 15w 50 dedi bende ohha dedim
bu ilk bakımda neler yapılıyor bu merete yağı sadece 25m mobil full syntetic 4t racing moto
birde benim motordamı yoksa el ayak alışkanlığındanmı vites 1 den 2 ye geçerken hep boş vitese geçiyorum bu yüzden çok konturpiyede kalıyorum
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
[QUOTE=c90;2645792]hayırlı olsun
motor durduğu yerdemi haraket ederkenmi ses geliyor
haraketli iken se aktarma organlarındandır yok motor hareketsiz iken ses geliyorsa bu ciddi olabilir eksantrik ile yada supaplarla ilgili bir sorun vardır
motor iyice ısınıca tekrar çalışmakta zorlanıyormu?[COLOR="Silver"]
durduğunda ses yok çalışıyor sorunsuz yürüken ses var bu ses normal olabilir bilmiyorum dedimya dün aldım huyunu suyunu bilmiyorum
ısınınca sorun yok çalışmasında motorun huyunu suyunu bilen biri binse bi turda anlar ne var ne yok.
1 zincir yağsız gevşek olabilir
2 zincir dişli ön arka artık ömrünü bitirmiş olabilir bu iki şıkkı göz ve elle muayene ile tespit edilebilir
yada güvenilir bir usta arayıp ona gösterin şanzumanda problem olabilir buda inşallah değildir
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)