Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Nisan 2015, 17:55
bende 40 bindeyim halada tıkır tıkır koyduğum yağıda geri alıyorum )
Beyler bizim buralar çamur berbat yol çalışmaları var iliyorsunuz anlata anlata bitiremedim :D arka bilyalar boşluk ypamaya başlamış dağılmadan değiştireyim diyorum bizim bilyaların nosu kaçtı 6203 müydü tam hatırlayamadım ve arka beşiğin takozları ölmeye başlamış onları da değiştirmem lazım :S
Reklamlar
-
29 Nisan 2015, 18:55
Masallah ben biraktim servise motoru arkadaslar sorun devam ediyo istop etme motorda rolantide yuksek genede yapiyor seevis denememiz lazim dedi arizayi bulmam icin
-
29 Nisan 2015, 22:06
Arkadaşlar benim motor 2225 km de bu zamana kadar viteslerde sorun yaşamadım ama zincir ayarı bozulunca vites sapıtıyor sertleşir sonra arada takılıyor bide ön dişliden ses geliyor tak tak diye gergisi normal ayarlı vitesler sorunlu ön dişliden ses geliyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
-
30 Nisan 2015, 00:32
arkadaşlar ben bi kaza yaptım ve ön amatisorlar komple değişti 250 tl ye maal oldu bana ancak kasislerde ve cukurlarda geçerken amatisorler birleşme esnasıda değilde ayrılma esnasında çıtant diye fena bi ses geliyo sanki kırılacakmıs gibi yağ eklettim ustaya sorun biraz azaldı ama hala devam ediyor hızlı da gitsem yavas da gitsem aynı usta daha fazla yag koysam keçeleri patlatırız dedi yapacak hiç mi bişey yok artık ?
-
30 Nisan 2015, 00:49
Ayaz38 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar benim motor 2225 km de bu zamana kadar viteslerde sorun yaşamadım ama zincir ayarı bozulunca vites sapıtıyor sertleşir sonra arada takılıyor bide ön dişliden ses geliyor tak tak diye gergisi normal ayarlı vitesler sorunlu ön dişliden ses geliyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Zincirin belli bir kısmı haddinden fazla uzamıştır, yani bozulmuştur. Sen bir kısmına göre ayar yaparsın ancak bozuk kısım dişli etrafında dönerken o ses geliyor olabilir.
30 TL'ye ARCH marka 128L 428H model zinciri tavsiye ederim.
Bir başka sebebi ise zincir çok gergin ise bu sesi yapar, yada sen tek kişiye göre ayar yaparsın, arkaya artçı binince zincir daha da fazla gerilir.
Kalın bir zincir alırsan Wiwi yada ARCH marka (arch tavsiye derim ) ve sürekli yağlarsan ses seda çıkarmaz.
-
30 Nisan 2015, 08:06
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
Zincirin belli bir kısmı haddinden fazla uzamıştır, yani bozulmuştur. Sen bir kısmına göre ayar yaparsın ancak bozuk kısım dişli etrafında dönerken o ses geliyor olabilir.
30 TL'ye ARCH marka 128L 428H model zinciri tavsiye ederim.
Bir başka sebebi ise zincir çok gergin ise bu sesi yapar, yada sen tek kişiye göre ayar yaparsın, arkaya artçı binince zincir daha da fazla gerilir.
Kalın bir zincir alırsan Wiwi yada ARCH marka (arch tavsiye derim ) ve sürekli yağlarsan ses seda çıkarmaz.
bende zincirden şüpelendim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
-
30 Nisan 2015, 10:07
arkadaslar driftin motoru 250cc cift silindir yapan varmi ?
-
30 Nisan 2015, 10:34
motoruöu bu halde kullanamıyorum çok geri sekmesi cok kötü sarsıyor beni lütfen biraz bilgilendirin beni yapılacak hiç mi bişey kalmadı
-
30 Nisan 2015, 12:54
katee adlı üyeden alıntı
motoruöu bu halde kullanamýyorum çok geri sekmesi cok kötü sarsýyor beni lütfen biraz bilgilendirin beni yapýlacak hiç mi biþey kalmadý
Geri sekmesi derken?
-
30 Nisan 2015, 13:04
250cc çift silindir yapılacak bir motor değil malesef ve 150 cc bile yapılmasını tavsiye etmem motorun dayanacağı parça sağlamlığını aşmış olursunuz allah korusun motor bir kitlenir olan size olur yapmayın etmeyin modifiye diye öldürüyorsunuz motorları yapacaksan modifiye görsel birşeyler yapın motoruyla oynamayın 3 kuruşluk makinanın.
-
30 Nisan 2015, 22:18
kasis veya çukurda on amortisorler birleşip ayrılırken çıtant diye çok gürültülü motoruda sarsan bi ses geliyor sanki 2 metalin birbirine çarpışma sıyla cıkan sese benziyor ustada bi çözüm bulamadı ne yapmalıyım
-
02 Mayıs 2015, 11:10
katee adlı üyeden alıntı
kasis veya çukurda on amortisorler birleşip ayrılırken çıtant diye çok gürültülü motoruda sarsan bi ses geliyor sanki 2 metalin birbirine çarpışma sıyla cıkan sese benziyor ustada bi çözüm bulamadı ne yapmalıyım
onu bilemiycem nereye gidiyorsun tamir için ?
-
02 Mayıs 2015, 11:16
katee adlı üyeden alıntı
Kasislere gaz kolu kapalımı giriyon ?
-
02 Mayıs 2015, 11:18
Nerde driftçiler ya sessiz buralar
-
02 Mayıs 2015, 11:25
hayır gaz kolu kapalı girmiyorum kahramanlar tarafında bi tamirci var oraya gidiyorum dandik çin malı amotisor taktırdık die mi oldu bunlara acaba
-
02 Mayıs 2015, 11:31
katee adlı üyeden alıntı
hayır gaz kolu kapalı girmiyorum kahramanlar tarafında bi tamirci var oraya gidiyorum dandik çin malı amotisor taktırdık die mi oldu bunlara acaba
Bu tür parçalarda orjinal ürün en iyisi
-
02 Mayıs 2015, 11:48
katee adlı üyeden alıntı
Çoğu kasislere hızımı fazla düşürmeden giriyordum iş daha çok gaz kolunun pozisyonunda bitiyordu , gaz kapalı girsem ön düzen mefta bile olabilrdi başka ustalarada git tek ustaya bağımlı kalma bazı şeylerde orjinal iyidir kafan rahat olur diyer ustalarada git binsinler motora kasislerden geçip durumu gözlemlesinler bi şekilde hallolur moral bozmaya gerek yok
-
02 Mayıs 2015, 15:05
-
03 Mayıs 2015, 12:47
Malumbiri,
Motorun cok guzelmis masallah. 2015 modellerde mi grenaj motorun rengiyle ayni ? Belki ben uyduruyorum kafa tasarimi da mi degismis ? Tesekkurler
-
03 Mayıs 2015, 13:03
Mondial driftin viraj performansından çok tatmin oldum lastiklerinde faydası var aslında sındırgı kertil virajlarında dün eğitime katıldım saolsun tamer hocam bize güvenli sürüş tekniğinin en doğrusunu öğretti.Cidden ölüme sürüyormuşum dedim kendi içimden.Resim çekme fırsatım olmadı motor tepesinden inemedik hiç
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)