Arkadaslar mondial drift mh 125 var bende hava ayarini nnail yapariz daha hic yapmadim motor 900 kmde gerek varmidir sizce
Arkadaslar mondial drift mh 125 var bende hava ayarini nnail yapariz daha hic yapmadim motor 900 kmde gerek varmidir sizce
arkadaslar bugun ilk uzun yolumu yaptim oda bornovadan-urlaya gittim 50km olmasi gerekiyo sele gercekten cok rahatsiz etti 20kmden sonra totoda iyice agrilar basladi sizde durumlar nedir
Daha bir hafta öncesine kadar düz yolda 120 km hıza ulaşan motor bugün düz yolda 100 kmye zor geldi yokuş ta gaz yememeler falan ne olmuş olabilir ?
Zincirin gevşemiş olabilir rüzgar karşı taraftan esiyordur hızlı gitmemiştir.Birçok sebebi olabilir.Motor zaten 125 cc fazla birşey beklemeyin bu motor için ideal hız 110 zaten fazlası motoru yorar benim düşüncem.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------
Evet malesef bende 2 gün önce balıkesir merkezden manisa salihliye gittim.Altımda 1 kat pantalon ve motor pantalonu olmasına karşın 80 km mesafeden sonra uyuşmaya başladı heryerim.
arkadaslar sj4000 aksiyon kamerasi kullanan varmi gumrukte sıkıntı cikiyormu cekimleri nasil biraz bigli verebilirmisiniz.trafikteki okuzleri cekmek icin alicam
gidonun sol tarafi gevsemiz herhalde sallaniyo nasil sıkabiliriz motorcuya goturecek zamanim yok
arkadaşlar karar değiştirmezsem drift almayı planlıyorum sıfır. 2014 model 3000, 2015 model 3500 TL. Ne gibi farkı var iki modelin?
teşekkürler hallettim
Arkadaşlar kafamda cafe race projesi var drifte uygun dişli lastik bilen var mı ve en fazla kaç ebat takılır(hız düşmesi önemli değil)
arkadaslar sj4000 aksiyon kamerasi kullanan varmi bu hafta icinde almayi planliyorum ama degermi sizce
arkadaşlar bugün itibariyle 2013 model 2800 km de mondial drift almış bulunmaktayım motor 1 yıl garajda yatmış
1. üstünde orjinal lastikleri takılı sizce değiştirmeli miyim çünki bana pek güven vermedi açıkçası lastikler ? michelin pilot street almayı düşünüyorum uygun mudur ?
2. yağını değiştirmek istiyorum hangi marka ve kaça kaç yağ önerirsiniz ?
3. test sürüşü yaptım motor çok seri çok atılgan debriyajı bırakıyorum sanki motor altımdan fırlayacakmış gibi bir his veriyor sizdede böylemi yoksa benim acemiliğimden dolayımıdır ?
motor 1 yıl garajda yatmış başka nesine baktırtmalıyım motorun biraz öneri verirmisiniz ?
Arkadaşlar motorum satılıktır. Gerçek temizlikte. Dün sübap ayarı yaptırıp yağı ve bujisi değiştirildi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7432513/detay/
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Bugün fırsat bulunca zinciri gerdim, temizleyip yağladım.
Birde güzelce yıkadım boncuk gibi oldu maşallah
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)