Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
07 Nisan 2015, 17:09
mehmetayhan2 adlı üyeden alıntı
Selam dostlar drift lastikleri degistirmeyi dusunuyorum ama michelinmi metzelermi pirellimi derken benim kafa duman oldu guzel tavsiyelerinizi beklemekteyim
Arkadaşım ben 2 yıldır benim driftte Prelli Duro Traction kullanıyorum, yağmurlu havalarda yol tutuşu çok iyi tavsiye ederim.
Reklamlar
-
07 Nisan 2015, 20:19
kdiner adlı üyeden alıntı
yağlanma normal neden diceksin, zinciri yağladğın zaman zincir döndükce motor kısmına birikiyor, bunlar her motorda olan şeyler, zincir bol ise alt ksma ve üst kısma değmeden dolayı ses yapar, zinciri normal gererseniz bir sorun kalmaz ama yağlı zincir doğal olarak motor kısmında yağ birikintisine neden olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:54 ----------
orta sehpaya alın arka tekeri çevirin nerde atlama yapıyor, yapan kısım paslanmadan dolayı hareket edemediği için atlama yapıyor olablir veya arka teker açıları farkı olduğundan atlama yapabilir, yani arka teker zikzaklı hareket yapmasından dolayı atlama yapabilir, zincir yağı olarak piyasada zaten satılıyor, mazotla temizleyip eski kullanılmış motor yağı ilede zincirinizi yağlayaibirsiniz fakat yağın süzülmesini bekleyin yoksa arka kısım teker dahil yağ içinde kalır motor.
http://www.hizliresimyukle.com/image.../07/ydBPbL.jpg
teşekkürler elime para geçti bakıma götürdüm onlarda halledildi değişen motor yağını aldım yağlamak için
-
07 Nisan 2015, 21:25
Michelin pilot street lastikleri aşırı şekilde tavsiye ederim.Yağmur performansı muhteşem.Sadece fazla çamur toprak yolda biraz tutuşu kaybediyor oda normal zaten.
-
07 Nisan 2015, 22:22
Mondial drift modeli var arkadaslar bugun 3 4 kere 100 110 la giderken motor isiklara gelince tam durcakken istop ediyor ne gibi sorunu olabilir yardiminiz icin simdiden tskkurler motorla gezmeden once yikamistim onla alakali olabilirmi
-
07 Nisan 2015, 23:52
arkadaslar otobanda son gaz gidiyordum tunele girmeden ibre 110 gosteriyodu max o civarlarda zaten,tunele gelmeden hizi gosteren tabelalar var orada 128 gosterdi sok oldum sizce neden oyle gosterdi yolda bitek ben vardim baska arac yoktu
-
08 Nisan 2015, 10:27
truck123 adlı üyeden alıntı
Mondial drift modeli var arkadaslar bugun 3 4 kere 100 110 la giderken motor isiklara gelince tam durcakken istop ediyor ne gibi sorunu olabilir yardiminiz icin simdiden tskkurler motorla gezmeden once yikamistim onla alakali olabilirmi
yıkamadan yapabilir, böyle bir sorunla karşılaşan olmuştur, oda soketlerden bir tanesi su yüzünden oksitlenme yapmıştı, geri sayfaları kontrol ederseniz iyi olur, korkmanıza gerek yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------
scarface123 adlı üyeden alıntı
arkadaslar otobanda son gaz gidiyordum tunele girmeden ibre 110 gosteriyodu max o civarlarda zaten,tunele gelmeden hizi gosteren tabelalar var orada 128 gosterdi sok oldum sizce neden oyle gosterdi yolda bitek ben vardim baska arac yoktu
normal bir durum.
-
08 Nisan 2015, 11:40
motor soğukken veya eğer hava ayarınız düşükse,Yıkadıktan sonra falan veya bi aragaz yapınca ışıklarda istop ediyor onlara dikkat edin ben çok yaşadım tam yeşil yanıyor motor tık istop ediyor yolun ortasında kala kalıyorum
-
08 Nisan 2015, 11:57
ben kullanırken hiç stop etme sorunu yaşamadım, ister soğuk olsun, isterse yıkama sonrası olsun.Hiç bir zaman jikleyi bile kullanmazdım.
-
08 Nisan 2015, 12:06
yedek depoyu kullanmak icin yan taraftaki yakitcayarini asagiyami ceviriyoruz yukariyami?
-
08 Nisan 2015, 12:24
scarface123 adlı üyeden alıntı
yedek depoyu kullanmak icin yan taraftaki yakitcayarini asagiyami ceviriyoruz yukariyami?
kova işaretlerini takip et, dolu kova ana depo, yarım kova rezerv oluyor.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
08 Nisan 2015, 16:04
Kemal arkadaşım Pulsar' a geçmişsin ama hala Drift çilere yardım ediyorsun, ne güzel.
Bende Driftten sonra Z-One 150' ye geçtim, tekrar seni ve mesajlarını görmek güzel oldu. Senden öğrenilecek çok şeyimiz var.
İyi sürüşler...
-
08 Nisan 2015, 16:16
ahmetcam adlı üyeden alıntı
Kemal arkadaşım Pulsar' a geçmişsin ama hala Drift çilere yardım ediyorsun, ne güzel.
Bende Driftten sonra Z-One 150' ye geçtim, tekrar seni ve mesajlarını görmek güzel oldu. Senden öğrenilecek çok şeyimiz var.
İyi sürüşler...
tşk ederim, bilgim varsa yardımcı olmak boynumuzun borcu, sana da hayırlı olsun, inşallah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin, aralarında bir fark varmı, pulsar da kaza rekoruna gidiyorum, 6 kaza ile bana yetişen yok şu ana kadar.
Orkidor61
-
08 Nisan 2015, 21:21
Bugun yapmadi istop etmeyi ama bi sorum daha olucak arkadaslar vites gecislerinde ozellikle bosa aldigimizda vitesi hizli giderken debriyaja basip 2 yapinca tak diyor normalmi 1 e almayi denedim alamafim cok ses yapti vitesde zorlamadim sakincalimi boyle yapmak arkadaslar
-
08 Nisan 2015, 23:07
Drift ilk viteslimdi guzel gelmişti şimdi Z one daha bir kaliteli daha bir ağırlığı var ve dijital gostergeler motoru daha zengin gosteriyor. Alali 1 ay oldu memnunum şimdilik Driftten sonra düşünen arkadaşlara tavsiye ederim
-
09 Nisan 2015, 00:05
drifte soft çanta kullanan var mı ?
bide topcase montajı nasıl oluyor ?
-
09 Nisan 2015, 00:28
soft çanta değilde saçtan çanta yapıldı daha anca oda benim türkiyede tek muhtemelen driftte sert yan çanta.Eğer arka çanta demiri yoksa bence takmayın.O boynuzlar çok esnek sallantıda çanta çok kötü gözüküyor.Eğer var ise fazla zor değil yarın resim atmaya çalışırım.
-
09 Nisan 2015, 01:35
Sizdede son gazda kesme yapıyormu motorunuz. Benzin yetiştiremiyor sanki yada hava alamıyor. Filtre temiz. Birde motor çalışırken inceden sübap sesi yada egzantrik zincir sesi veriyor sanki. Ara sıra kesiliyor işin enterasan yanı. CG de proflaştıkta üstten egzantriklide yeni kavrıyoruz bazı şeyleri.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
-
09 Nisan 2015, 09:11
truck123 adlı üyeden alıntı
Bugun yapmadi istop etmeyi ama bi sorum daha olucak arkadaslar vites gecislerinde ozellikle bosa aldigimizda vitesi hizli giderken debriyaja basip 2 yapinca tak diyor normalmi 1 e almayi denedim alamafim cok ses yapti vitesde zorlamadim sakincalimi boyle yapmak arkadaslar
debriyaj ayarı yaptır, olmazsa servis motorun dişlilerini kontrol etsin, motorunuzun açılması gerekebilir.
Orkidor61
-
09 Nisan 2015, 12:04
kdiner adlı üyeden alıntı
debriyaj ayarı yaptır, olmazsa servis motorun dişlilerini kontrol etsin, motorunuzun açılması gerekebilir.
Motor yeni zatende benim demek istedigim hizli giderken bosa alip vitesi debriyaji birakmadan yeniden 5 e gecirirken ses yapmasi hizdan dolayi oolabilirmi sansizimana zarar verirsin diyolar normalde gecislerde bi sikinti yok devirinde gecirdigin zaman normal
-
09 Nisan 2015, 15:09
Yedek depo kac litre bilen varmi. 5.5 litre benzin 130kmde yedege dustu. Kitapcikta yedek 1lt yaziyor. Ya yedek depo daha fazla aliyor yada benim motor cok yakiyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)