Sezonu açtık
http://www.ebay.com/itm/400620897713
Peki Konak tarafında olacağım, umarım görüşebiliriz
Her Şey Bir Gün Hayabusa İçin
bu da türkiyede satılan aynı modeli.
http://urun.gittigidiyor.com/otomobi...asor-151370505
al bi f1 stop kafan rahat olsun kaan 17 lira bişey yurt dışıyla uğraşma ben sana içindeki ledleri değiştiririm daha parlak ve göz alıcı olur.
mercekli çakar devresi. birde birazdan atacağım videoyu görün nerdeyse motor pavyona dönücek.
bu değil ama, bu farklı ve mercekli sis farı çalışmam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:32 ----------
[/COLOR]işte bu en son çalışmam.
Abi sis farları müthiş olmuş ya aldığın yer neresi sisleri? birde kullandığın modül nedir? Ofroad araçları gibi olmuş aküden fazla yemesin wattları yüksek gibi geldi bana.
vallahi buraya yazsam aldığım malzemeleri, kullandığım malzemeleri istediğim şekle sokuyorum ne siz sorun nede ben gerçekten roman olur yani, ayrıntılı bilgi veririm, bugün yine deneme yanılma yöntemi ile çakar devresi ile pulsar 200ns in orjinal stop farını frene basınca çakarlı hale getirdim birkaç rötuş daha yapıp güzel bir şekil ortaya çıkacak burdan paylaşırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------
bu çakarlı sis farından iki adet aldım, yolda don olayından dolayı bir tanesinin mercek camı ve dış kabı düşmüş bende motorda ön amörtisör çamurluk kısmına yaptığım sislere bu devrenin kısmına monte ettim, bazen çakma sorunu olsada sorun değil.
arka çakar devrem ise geçen fuardan aldım 1 çifti 25tl, bu devreyi arka stop far çıkışlarına taktım, motor çalışınca yanıyor frene basınca çakıyor.
artı ön çakarlı küçük boncuklar ise yurt dışından gelme ve arkadaştan aldım, yine çamurluktaki sis farları ise normal alınma ve kendim şekle sokarak monte etim onların resimleri olmadığı için yükleme şansım yok ama resimleri çeker yüklerim burdan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------
Bu da Pulsar 200ns Stop Far Çakar Videosu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------
bunlar kullandığım malzemeler,
ön çamurluk sis farı için
bu polis çakarları gibi olan küçük çakarlı devre, genelde park ettiğim zaman kullanmaya çalışıyorum.
bu da motor çalışınca direk yanıyor, frene basınca çakar yapıyor videoyu izlemişsinizdir zaten ordan ne ne olduğu bellidir.
Arkadaslar motorumc600 km de 2014 model gazi aciyoeum 6,8 bin devirde gazi kesince egzozdan pat diyr ses geliyo neden sizce
ya arkadaslar sizin motor blogunuzdan ama icinden boyle surtme sesi gibi bisey geliyo mu videoya cektim ama o ses belli olmadigi icin sildim orta sehpadayken.bide rodaj yagi var o yapar mi acaba ? 460 km de az kaldi bakima gircek
egzantirik zincirinde problem olabilir egzoz sesini scarface e yazmıştım alıntı yapmayı unuttum kusura bakma
Kesin birşey dememekle birlikte bence en iyisi tanıdığın bir servise göster derim
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)