Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
23 Şubat 2015, 11:59
Reklamlar
-
23 Şubat 2015, 13:10
Hayırlı olsun
-
23 Şubat 2015, 13:13
-
23 Şubat 2015, 13:14
Hayırlı olsun fotoğrafları acil koy merak ettim bende sis farını yapmayı düşünüyorum da malesef kime bağlatacağımı bilmiyorum .
4 Gün sonra yola çıkıcam bavulumu motora nasıl sabitlerim ordan erzuruma gidicez motorla bi akıl verin :/
-
23 Şubat 2015, 13:21
dadas607 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun fotoğrafları acil koy merak ettim bende sis farını yapmayı düşünüyorum da malesef kime bağlatacağımı bilmiyorum .
4 Gün sonra yola çıkıcam bavulumu motora nasıl sabitlerim ordan erzuruma gidicez motorla bi akıl verin :/
Teşekkür ederim. Fotoğraflar şuan elimde değil. Elime geçtiğinde direkt atarım buraya Ama şunu belirtmemde fayda var. Çok zamanım olmadığı için çok fotoğraf çekemedim. Sis farının aydınlatmasını falan çekemedim. Yine de fotoğraflar çoğu şey hakkında fikir verecektir. Ben her şeyi bizim buradaki mondial yetkili servisine taktırdım. Önce bi yokladım şunu nasıl yapalım felan. Baktım gayet bilgili konuşuyorlar güvenle teslim ettim. Ki yapan kişiyi uzun zamandır tanıyorum. Ön kafanın çıkması gerekiyor kontağa bağlamak için o yüzden motorcudan başka birisi zor yapar.
-
23 Şubat 2015, 13:50
Vay be konu hiç kapanmamış Yaklaşık 50 sayfayı okudum pişman olmayacağım bir motor gibi duruyor.
Bir sorum olacak yaz döneminde ne kadar oynar bu motorun fiyatı?
-
23 Şubat 2015, 14:23
bkrsnmz adlı üyeden alıntı
Vay be konu hiç kapanmamış
Yaklaşık 50 sayfayı okudum pişman olmayacağım bir motor gibi duruyor.
Bir sorum olacak yaz döneminde ne kadar oynar bu motorun fiyatı?
Motorun fiyatı yeni zamlandı. 2015 modellerinde şimdikiyle yaz fiyatları arasında fark olacağını düşünmüyorum. Tabi belli olmaz bu firmalara Stokta kalan 2014 modellerde de firmalar indirim yapıp elden çıkarmaya çalışabilir araştırmak lazım.
-
23 Şubat 2015, 14:34
Motor güzel de çok apaçi arkadaşımızda var onlarla aynı kategoride olmak can sıkıcı.
-
23 Şubat 2015, 22:00
Aksesuarlar guzel denemek lazim
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------
Siparişler geldi.Motomax sağolsun
-
23 Şubat 2015, 22:19
C.Kaan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar aynı ses benim motosikletimde'de vardı bozuk yolda - kasiste - frene basınca - vites değiştirince kısaca motor her sarsılışında takır tukur ses geliyordu bugün çözdük sorunu, sorun ön fren diskinin civataları gevşek bu civataları bir an önce sıktırın hem ses kesiliyor hemde frfen performansı yükseliyor.
Bugün motorun ön dişlisini 16 yaptım motor gerçekten çok iyi oldu zaten hissedilmeyecek kadar az olan titreşim sıfıra indi + motorun gidişi rahatladı ve son sürati yükseldi 4. vites 9000 devirde 110 gibi bir hıza ulaşıyor 5. vitese atamadım yol yoktu ama rahatlıkla düzde 130 - 135 gibi hızlara ulaşacağına inanıyorum, benim için son hız önemli değil sabit 100 ile giderken devir 7000'de oluyor benim için önemli olan bu
Zaten motorun canı ne hocam degmez bence şehir içindeki ataklığından ödün vermeye. Hayati olabilir sonuçları ne kadar seri o kadar iyi
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
-
24 Şubat 2015, 21:38
Ya beyler motorun önünden midir arkasından mı anlayamadım
vıyk vıyk diye ses geliyo ve hıza göre seste yavaşlıyo yada hızlanıyo böyle bu ne olabilir sizce?
motor şuan 210 km de
ve 170 km önce depoyu fullemiştim ama benzin gösterge ibresi hala en sonra ne zaman düşecek bu :D ? nerdeyse fulleyeli 200 km oldu ama ibre halen en doluda.
Bide az önce vites 2 de trafikte ilerlerken motor stop etti ama böyle silkeliyerek 4-5 tafa silkeledi gaz açtım yemedı acaba çok yavaşladım diye midir ??
Ha en son olarakta motoru stop ettim garaja koydum motordan böyle tık-tık-tık diye sesler geliyo rahat 5-7 dk geldi sonra ben eve girdim noldu bilmiyorum ?
-
24 Şubat 2015, 22:20
ENİGMA adlı üyeden alıntı
Ya beyler motorun önünden midir arkasından mı anlayamadım
vıyk vıyk diye ses geliyo ve hıza göre seste yavaşlıyo yada hızlanıyo böyle bu ne olabilir sizce?
motor şuan 210 km de
ve 170 km önce depoyu fullemiştim ama benzin gösterge ibresi hala en sonra ne zaman düşecek bu :D ? nerdeyse fulleyeli 200 km oldu ama ibre halen en doluda.
Bide az önce vites 2 de trafikte ilerlerken motor stop etti ama böyle silkeliyerek 4-5 tafa silkeledi gaz açtım yemedı acaba çok yavaşladım diye midir ??
Ha en son olarakta motoru stop ettim garaja koydum motordan böyle tık-tık-tık diye sesler geliyo rahat 5-7 dk geldi sonra ben eve girdim noldu bilmiyorum ?
vıyk vıyk sesleri çok soğuk havalarda ön tekerden geliyo,sebebini halâ bulamadık,
depo yarıdan sonra hızlıca düşer merak etme,tık tık tık sesi egsoz soğumaya başladığı için,sıkıntı yok merak etme
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
-
24 Şubat 2015, 22:23
turkish39 adlı üyeden alıntı
vıyk vıyk sesleri çok soğuk havalarda ön tekerden geliyo,sebebini halâ bulamadık,
depo yarıdan sonra hızlıca düşer merak etme,tık tık tık sesi egsoz soğumaya başladığı için,sıkıntı yok merak etme
çok sağolasın abi içim rahatladı peki 2.vites stop etmesi neden 4-5 defa silkeledi gaz açtım yemedi? trafikte oldu bunlar
-
24 Şubat 2015, 22:26
ENİGMA adlı üyeden alıntı
çok sağolasın abi içim rahatladı peki 2.vites stop etmesi neden 4-5 defa silkeledi gaz açtım yemedi? trafikte oldu bunlar
çok yavaşladıysan normal tabiki
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
-
24 Şubat 2015, 22:35
Bazen 30 tllik benzin alıyorum onda bile ibre baya yukarlarda sonra hızla düşmeye başlıyo vıyk vıyk sesi egzozdan gelebilir stop ettikden sonra gözlemle nerden geldiğini
2 vitesde gaz yemeyip stop etmesi devri çok düşürdüğünden olabilir belki motor soguk rölanti düşükse ondanda olabilir 2 vites düşük hızlar hassas gaz kontrolü gerektiriyor daha ilk motorunsa olabilir böyle seyler zamanla proflaşırsın
-
24 Şubat 2015, 22:42
Evet ilk motorum neyse artık bide gündüz gözüyle bakayım egzoza.Ya gerçekten çok sağolun valla içime su serpildi
-
25 Şubat 2015, 00:44
lickup adlı üyeden alıntı
Zaten motorun canı ne hocam degmez bence şehir içindeki ataklığından ödün vermeye. Hayati olabilir sonuçları ne kadar seri o kadar iyi
16 dişli ile hala 1. viteste tekere gelecek serilikte
Her Şey Bir Gün Hayabusa İçin
-
25 Şubat 2015, 01:35
Beyler benimde şöyle bi sorunum var trafikte debriyajı sık sık kullanınca 1. vites te veya 2 de debriyajı bırakırken klik diye ses geliyo ileri atıyo ama illa sanki bi yere geçiyormuş gibi ses geliyo ön tekerden sanki nedir ne değildir anlamadım normalde yapmıyor sık sık debriyaj kullanmaya başlayınca yapıyor
-
25 Şubat 2015, 13:38
-
25 Şubat 2015, 13:58
driftlerde mercek sis farı fazla akım çekiyor uzun süre kullanımda aküyü bitirir.iki tane olursa o zaman fena.Daha fazla zorlayacak aküyü.gidon bölümü hoş olmuş.Pirelli lastikler asfaltta ses yapıyor diye söylemişti satan dükkan bende o yüzden michlen pilot street almıştım ama bir test edip bizede bilgi verebilirseniz toprakta veya çamurdaki performansı nedir?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)