kafa kısmındaki yumruk kadar kablolama işini nasıl çözdünüz gözüme hoş geldi böyle görünce.
2300 istiyorum. Koruma demirinide yanında vereceğim alt sakal için çıkartmıştım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------
2300 istiyorum. Koruma demirinide yanında vereceğim alt sakal için çıkartmıştım.
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
ya beyler 3-4 aylık idareten ls 2 ff351 ewil kask alayım diyorum var mı kullanan yada öneride bulunacak?
bende bu modeli kullanıyorum.
http://www.motosikletim.com.tr/ls2-f...le-kapali-kask
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
ayna gibi olandan var ama malum kış ayında onu deneme şansı bulamadım ama gece sürüşü çok etkiliyor çıkartıp tekrar orjinal olanı taktım.
tabiki memnunum, gündüz güneşli ise ve güneş direk yüzünüze geldiği zaman çok arıyorum ama tak çıkar imkanım olmadığı için tekrar orjinali taktım, gezilere çıkacak olduğum zaman yanıma alıp duruma göre takıp çıkartacağım, sizin verdiğiniz ff384 modelinide alabilirsiniz nasıl olsa içten vizörlü tak çıkar yapmazsınız, yaza doğru bende almayı düşünüyorum çene açılır ve vizörlü olandan.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
Dün akşamdan beri farları açınca motorun devir göstergesindeki ışıklandırmanın sağ üst kısmı hızlı şekilde yanıp sönüyor sanırım kısa devre yapıyor :(
Cumartesi temizliği ve zincir bakımı
hangi zincir yağını kullanıyorsun ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:54 ----------
ya beyler bide ls2 ff375 kask aldım şu kırmızı olanında shogun sanırım internette falan buna göre vizöre denk geldiniz mi hiç ? yada buna uyumlu başka bi modelın ?
birçok marka var iphone,motul zincir yağlama spreyleri en iyileri ardından farklı ucuz markalar geliyor ve en sonda motordan çıkan atık yağ ile yağlamak kalıyor en ucuzu tabi tutunma oranı ve pislik yönünden biraz kötü
Merhaba arkadaşlar, ön amortisörlerden mi yoksa gidondan mı bilmiyorum taşlı, toprak ve kasislerden geçerken çok sarsıyor takır tukur ses geliyor hala anlayabilmiş değilim. Birde bizim bu motorların yan ve orta sehpası biraz yere yakın mı ben sola yatırarak dönerken sürtüyor resmen.
Kasise sert girince benden de geliyor takur tukur ses anlayamadım nereye vuruyor da çıkarıyor o sesi
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------
Bir de arkadaşlar trafikte dur kalk yaptıktan sonra debriyajı bırakırken klik diye ses geliyo ileri atıyor beni sanki debriyajı kaçırıyorum bu neden oluyor motoru stop ettimmi yapmıyor sıkça dur kalktan sonra yapıyor
Arkadaşlar aynı ses benim motosikletimde'de vardı bozuk yolda - kasiste - frene basınca - vites değiştirince kısaca motor her sarsılışında takır tukur ses geliyordu bugün çözdük sorunu, sorun ön fren diskinin civataları gevşek bu civataları bir an önce sıktırın hem ses kesiliyor hemde frfen performansı yükseliyor.
Bugün motorun ön dişlisini 16 yaptım motor gerçekten çok iyi oldu zaten hissedilmeyecek kadar az olan titreşim sıfıra indi + motorun gidişi rahatladı ve son sürati yükseldi 4. vites 9000 devirde 110 gibi bir hıza ulaşıyor 5. vitese atamadım yol yoktu ama rahatlıkla düzde 130 - 135 gibi hızlara ulaşacağına inanıyorum, benim için son hız önemli değil sabit 100 ile giderken devir 7000'de oluyor benim için önemli olan bu
Yarın kontrol edicem bende yanlışlıkla wd 40 damlattım fren balatasına hiç tutmadı fren neredeyse :D düzellttim o olayı da dişli ile hiç uğraşmadım denemek isterim sabit 100-110 gitsin iyi. Benim anlamadığım bi konu da motor 2 kişi daha iyi gidiyor gibi geldi bana
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)