mantıklı zaten bi faydası olduğu yok demir takarım bide sis farı düşüncem var da teknik bilgi yok :D
mantıklı zaten bi faydası olduğu yok demir takarım bide sis farı düşüncem var da teknik bilgi yok :D
çifti 50 lira olmak üzere bmw 1200 sis farı gördüm burdan bi arkadaş paylaştı sahibinden onu alsam elektrikçiye taktırırım heralde
aslında çok basit bağlantısı direk aküden alacaksınız elektriği elektrikçiye fazladan para vermeyin derim
istee hic bilgim olmadigi icin guvenemiyorum daha akuyu bile bulamadim :D
Sis farı banada lazım acil :D hiç birşey göstermiyor farlarım uzun yolda gece sürekli cukurlara düşüyorum da:D
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------
Nerden temin edebiliriz sis farını ?
Bugün plakayı ruhsatı aldım rahatça bi turlayım dedim motoru aldığım yerin kaskını takıyodum geçici olarak neyse kaskı taktım onun alttan bağlamak için klipsi var onuda taktım depoyu fulledim havada bugün çok soğuk neyse motor u 40 km ya kadar hiç zorlamadım 4000 deviri geçmedim dip gaz yapmadım hızımdaa 40-45 arası yoluna göre.Neyse otobana çıkayım bi dedim kendime hakim olamadım 80-90 derken 110 a kadar çıktım o sırada o dandik kaskın ipi mi koptu klipsimi ne koptu anlamadım kafamdan uçtu :D sağ şeritteydim aynadan gördüğüm kadarı ile o emniyet şeridinin sağ tarafı su kanalı gibi oraya düştü araya zaten ceza yememek için takıyodum oda gitti muhtemelen kırılmıştır zaten yarım kasktı ama camı çeneye kadar kapatıyo boğaz kısmı açıktı :D
:d Allah korusun bi aracın camına filan vurmamış maddi hasara neden olabilirmiş. Bugün bende keşanda gezdim annem zaten bir oraya bir buraya götür dyor :D neyse gelirken yolda durdum vitesler sıkıştı sanki vites göstergesi ışıkları yandı söndü acayip bişiler oldu.
sağ şeritten gitmemin büyük yararı oldu zaten pek araç yoktu ama allah korudu işte
Biraz resim lazım buralara ;)
Her Şey Bir Gün Hayabusa İçin
Yaşayan var'mı arkadaşlar ? Ben Drift almadan önce ne güzel muhabbet dönüyordu burada ben Drift aldım kimseler kalmadı
Sırf bu rodaj yüzünden bi daha sıfır motor almıycam diyorum ama sonra o ilk aldığındaki kokusu km göstergesi temizliği adamın aklını çeliyor :D
Millet trafikte ne güzel akarken ben 60-70 km hızla 5000 devir maksimum dedem gibi motor kullanıyorum :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------
Ya bide 110 km oldu motorun hala ön freni yok ? bugün az kalsın arkadan geçiriyodum arabaya son çare vites düşürdüm arka teker kitledi o panikle arka frene asıldım bi sağa attı bi sola attı son anda durdum vala
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)