sağolun 110tl ye sattım
sağolun 110tl ye sattım
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Merhaba arkadaşlar, foruma yeni üye oldum adım Ahmet.
İstanbul Kurtköy de oturuyorum. İşe gidip gelmek ve en büyük hobim olan model helikopter için bir araca ihityacım vardı. En sonunda motor almaya karar verdim.
Bende yeni 125 Drift alanlardanım. Motoru henüz teslim almadım, inşallah bu hafta testlim alıcam.
Önce Honda CB 125 in üstüne bindim ve ayaklarım yerle temas etmedi, boyum 1,65 ve CB 125 ilk motorum olmasına rağmen bana iyi hissettirmedi. Sonra bu motorun üstüne bindim ve beni çok etkiledi. Aldığım motor bayide 2011 model olan versiyon, 2011 olduğundan fiyatıda uygun geldi. 2650 TL ye aldım. Buyrun resimleri.
hayırlı olsun ..hoşgeldin aramıza..tekerin düz bassın
Amin kardeşim Cümlemize
beyler 1 saat önce nazilli-denizli yolculuğumu tamamladım saat tutmayı unuttum sanırım 1 saat 10 dakikada denizli'deki eve geldim, motor tık demedi 135i gördüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:34 ----------
yolda durup bi telefon görüşmesi yapmıştım o arada çektim
[IMG][/IMG]
evet gri ve siyah birbirini güzel tamamlıyor
arkadaşlar yok mu etrafında drift almak isteyen arkadaşı olan
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Ahmet hayırlı olsun, hoşgeldin
kayışdağındaki servisten aldın galiba bende orada inceleme fırsatı bulmuştum, sahibi çok iyi biri, ve cidden piyasada gördüğüm en sağlam ustadır ustası baya bi işimizi çözdüler sağolsunlar.
bende mh düşünüyorumda senin motoru inceledim demek geçen hafta
Ahmet hoş geldin Allah saklasın
2011 olduğu belli yangrenajların boyalı benim ki 2012 boyasız bagalit idi bende karbon yaptırdım
hosgeldin motoru hayirli yolun acik olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:05 ----------
umit nasilsin senden bisi istiyecegim arkaya canta taktiracagimama alt tarafindaki cantayi koydugumuz demir parca kucuk olan memleketimde yok oralarda ne kadar biliyorsan bi soyleyiversen bir de internetten aliniyorsa adres falan link eder misin
simdiden tesekkur ettim
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------
Arkadaslar bu arada plaka islemini de hallettim sigortaci arkadasa bi yemek ismarladik sigortasi dosyasi yemegi 55 liraya patladi(42lira sigorta+13lira yemek) trafik tescile dosyayi verdim 135.5liracikta o istedi polis amca bu seferlik senden olsun dedim daha o kampanya baslamadi dedi.:-):-) en son olarak da 12.5 lirada plaka cikarma teneke parcasina verdik iste yani arkadaslar bugun itibari ile guncel olarak yemek dahil 203liraya plaka halloldu artik gonul rahatligiyla binebilirim
merak edenlere bilgi olsun diye paylasmak istedim
yolunuz acik korumaniz tam olsun
slm arkadaşlar dostlar bende bir dirift sahibiyim artık sucuter kullanıcısıydım önceleri dirift aldım ama hala sucuter kullanıcısıyım çünkü hiç vitesli motor kullanmadım alalı 1 hafa oldu 60 km yol yaptım yokuşta durmak kabus bana alışırız herhalde
dururken sağ ayağını sürekli frende tutmaya alış
kalkarken de önfren ve sonra vites kalkış basit pratik yap 1-2 kere alışırsın
o bagaj demirinin fiyatı 40 ile50 lira arasında degişio..
nettende satın alabiliyosun..google yazarsan motor bagaj demiri diye çıkar satıcı şirketler..
tabi benden istersen gönderebilirim
---------- Post added at 22:52 ---------- Previous post was at 22:50 ----------
yokuşta kalkarken ön frenikullanırsan motor geri kaçacaktır..çünkü ön tekerin yokuştaa yere teması az oluyor ve kayarak geri kaçıyo
---------- Post added at 22:55 ---------- Previous post was at 22:52 ----------
o bagaj baglama demirinden mutlaka al..yoksa suankine baglarsa üstündeki demire benzeyen şey hemen kırılıyo..
artı o aldıgını takarken biraz egmen gerekebiliyo..
cuk diye oturmuyo yanii
servise getirirsin orda takarlar 2 dakka.
servise sordunmu orda olabilir
Tamam kardes netten bi bakayim bulamayacak olursam yada kafama yatmazsa senden isteyeyim cok sagol yine haber ederim
Selamlar arkadaşlar, ben mehmet, ist.beylikdüzünden. 29 yaşındayım.. forumu çaktırmadan takip ediyorum,yazmak bu güne kısmet oldu, birkaç arkadaş oldukça iyi götürüyosunuz topiği maşallah Geçen eylül ayında gv250mi sattıktan sonra, köşede bulunsun diye bende bi drift almıştım.. gri renk olanını.. araya soğuklar girdiği içinde hiç binmedim, önceki hafta çıkartabildim nihayet, bakım yaptırdım, lastiklerini michelin yaptım, kappa çanta ve bagaj demiri taktım, koruma demiri taktırdım bi tanede tank pad yaptım depoya ve kullanıma hazır hale getirdim.. 1000 km. den fazla yol yaptım, geçen hafta km.telimde problem oldu km. bi çalışıyo bi çalışmıyor, servise gittim farı falan söktü bişeyler yaptı halletti, tekrar yola çıktım yine çalışmıyo :S 800 küsür km.de kaldı motorum.. havalar yine yağışlı, biraz ısınsın resimlerinide çekip paylaşacağım sizlerle.. hepinizi saygıyla selamlıyorum.. Kazasız sürüşler..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
bende 2.ci el buldum güzel hoşuma giddi 150 likleride güzel ama jant ve koltuk deyişik o yüzden sevmiyorum beyaz daha çok hoşuma gidiyor ama gri buldum uygun yer sorunu var biraz ama güzel tabiki alanlar bilgi paylşassa güzel olur
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)