saol bela abii teşekkür ederim çok hoş bir motor bence
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:53 ----------
pardon beloo ksr bakma
dün bi arkadaşa mh drift aldırdım ybr si vardı. bu arada ybr kullananlara lafım kendisi eşşek gb kullalnır motoru adama hangi motor die sordugumda mh drift diyor iş ye mondial bu kadar fark yarattı.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
para kazana için ybr derimde gezmek isteyene ybr önermem usta 125 lik motora 4400 vermek bana akıl karı gibi gelmiyor
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
bencede arkadaşlar ybr güzelde 4400 çok yaa mondial mh yeter bana.)
bencede yeterde artar yeterki sınırlarını bil
elverengin@gmail.com
efet yarışlara katılcak deiliz ben hiç canlısını görmedim benim grisi hoşuma gitti sence beyazmı daha güzel grimi
şu ana kadar beyazını görmedim ama ben beyaz istemiştim yoktu gri aldım
elverengin@gmail.com
benim grisii hoşuma gitti allah izin verirse gri mh alcam oruçta kaza yaptım seger motorum vardı kırıldı allah izin verise 1 ayiçinde alcam mh
inşallah bir daha kaza yapmazsın şimdiden iyi günlerde güle güle kullan
elverengin@gmail.com
çok teşekkür ederim belo agbi 4 aydır motor yok yavaş gitçem artık burnum ii sürtüldü
İnsan bazı degerleri ve zevkleri ancak kaybedince anlıyor
elverengin@gmail.com
efet kardeş 6 taksit konyadan alacam plaka falan 2700 diomuş bir akrabama sordurdum
arkadaşlar bugun drift deneme imkanı buldum motor cidden harikalar yaratıyor ön takım biraz hafif kalmıs motor da şehir içinde çok atak motor çok seri titreşimi düşünen ler hiç şüphede kalmasın sıfır titreşim nerdeyse hiç yok denecek kadar az ve motor bir anda şaha kalkıyor malzeme kalitesi iyi derecede frenaj çok dengeli gazı çektiğinizde gücü size hissediren bir motor. motorun dış aksamındada aynalarla direksiyona bittim.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
bu motorlasrı baya met ediyorlar alasım geldi cidden benim motorda iyi ama satarsam bu motordan bir tane almayı düşünüyorum ama tabi tok satıcıyım satarsam :D
mh gerçekten çok guzel motor bekleneni veriyor
elverengin@gmail.com
Butun MH sahiplerine , Abilerim sizin motorlar ilk nesil China 125cc motorlarina bakarak performansi nasil? Yani ilk nesil derken Mondial 125 UKT, Presto Pr125-A vs vs. Cunku bugune kadar hic bir motor görmedim ki Presto'nun 125cc 5-vitesli motorunu gecsin. Ne gidiyor beaa, ne YBR, ne CBR hic bir 125cc gecemiyor resmen motoru ya :D, 250 MCT zar zor geciyor oda 2 kati motor ile
usta eski mtorlarla alakası yok ama hız dersen o apayrı mevzuu
elverengin@gmail.com
Hemen isi kötuye cekmene ne gerek vardi? Ben sana ve butun MH suruculerine motorun performansi nasil diye sordum sen bana gelmissin git racing al cirt al curt al. Duz bir cevap verebilirdin demi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:25 ----------
Yok Belo kardes, bende zaten motorun ucmasini istemiyorum, sadece ilk nesil cin motorlari ile aralari nasil diye sordum ama adamin birinin damarina bastik galiba
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)