Yan çanta demirlerinin bugün kaynak işlerini yaptırdım bir iki ufak rötüşlardan sonra (zımpara-boya) ondan sonra hazır hale gelecek tamamiyle portatif oldu söküp çıkarılabilir.Biraz uğraştırdı ama değdi.Resimleri pazar gününe kadar toparlayacağım.
Yan çanta demirlerinin bugün kaynak işlerini yaptırdım bir iki ufak rötüşlardan sonra (zımpara-boya) ondan sonra hazır hale gelecek tamamiyle portatif oldu söküp çıkarılabilir.Biraz uğraştırdı ama değdi.Resimleri pazar gününe kadar toparlayacağım.
Merhaba Arkadaşlar. 2012 yılında burdaki arkadaslakliklarin vasıtasıyla aldığım ilk göz ağrım satiliktir. Bütün hikayemizi dilerseniz 194. sayfadan itibaren okuyabilir ve nasıl bir kullanıcı olduğum konusunda karara varabilirsiniz. Bilginize. Hayırlı hafta sonlari tekeriniz düz bassın arkadaşlar...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0841735/detay/
Arkadaşlar elcik koruma kullanan var mı ? Acaba bu universal modeller bizim drift için uygun mu ?
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
ibrahim abi resimi başka biryerden yükle buraya hızlı resim vs. gözükmüyor.link te verirsen incelerim belki alırız sırada sis farları var benim =)
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
Kastamonu 5. Jandarma Eğitim Alayından selamlar , arkadaşlar motorunuzun kıymetini bilin motorsuzz kalmak çok zor.Bir aydır motora binemiyorum strese giriyo insan.
ve A.s haklısınız benimde moorda bir sıkıntı var binesim gelmiyor :S
İş güç yoğunluk...Bi ara Babaeski taraflarından geçerken sanada uğrayacam,aklımda hep.Hele bi havalar ısınsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------
Piyasa bizim motorlar için ölü malesef.Ben o yüzden satmaktan vazgeçtim.Gözüm gibi baktığım motora 2000 bile vermediler.O paraya vermem deyip vazgeçtim.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
Olur abi beklerim benimde elime para gecsin actirmayi planliyorum motoru egzantrik zincirinde sorun var sanirim
motorlarınız kaç km de?
30 kusur bin de :D
Sıfır kilometrede, sipariş verildi ama daha elime ulaşmadı
Kaan bak sen simdi onun rodajiyla felan ugrascan gel takas edek rodaji yapili makine verem sana :D
9.000 de daha, kız gibi kız
Eyvallah, kırmızı ( Aslında bordo bu renk niye kırmızı diyorlar bilmiyorum. )
Hahaha
Rodajın zevki ayrı ya
Ekipmanlarımı sipariş vermiştim geldi arkadaşlar zaten kaskım vardı mont + eldiven + branda + disk kiliti ve zincir kilit aldım şimdilik.
İlk yağı 100 kilometrede değiştireceğim, neden diye soran olursa işimi garantiye alayım ilk çıkan yağın içinde çok fazla metal talaşı oluyor.
2 kutu Motul 3000 10w40 ( 100 km ve 500 km bakımları için ) - 1 Kutu Motul 5100 10w40 yağ sipariş edeceğim 1000 bakımı ve sonrasında motorun ömrü boyunca Motul 5100 10w40 yağ kullanmayı planlıyorum.
Zincir bakımı için ya 140 numara yağ yada Würth zincir yağı alacağım.
Zincir temizliği içinse balata spreyi kullanmayı planlıyorum sonuçta zincir o-ringsiz.
Her Şey Bir Gün Hayabusa İçin
yok yok bak ne güzel ne rodaj ne bişey egzantrik sıkıntı yaratırsa sorumlu değilim :D
şaka bi yane zincir yağı gereksi zgeliyor ipone kullanıyordum bi ara pek bir farkını göremedim 140 no candır bana göre ben castrol ve ipone yağ koyuyorum motul hiç denemedim ekipmanarında hayırlı olsun inşallah yerle temas etmezler
C.Kaan motorun şimdiden hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin Bana kalırsa 100km ilk yağı değiştirmek için çok erken bir süre. 400-500 arasını beklemen gerekir diye düşünüyorum.
Resimi göremiyorum ama dikkat edilmesi gereken husus şudur: 22mm 7/8" (7/8 inc)olanlara bakman lazım. Bu boyuttaki bütün elcik korumalar bizim motora olacaktır...
Arkadaşlar ayrıca geçen seneden beri lastik bakıyorum hala tam olarak karar veremedim. Pirelli dura traction, michelin pilot street, metzeller me22. Bu 3 lastiğin arasında gidip geliyorum. Tam pilot street almaya karar veriyorum. Sonra yaşadığım yerde topraklı yol çok, gezdiğimde sıkıntı olur diye almıyorum. me22 de çok uzun zamandan beri var eski teknoloji diye yanaşmak istemiyorum. Dura tractionda ise asfalt performansı beni üzer mi diye düşünüyorum. Bir de yağmurdaki performansı nasıldır merak ediyorum. Bu söylediğim lastikleri kullananların yorumlarını alabilir miyim ?
Şehire kurt inmiş!
Bugün düşe kalka baya baya kros yaptım. Karda sürmek normalden daha zevkli inanın ama tehlikelide. Ön tekeri iyi tutunduramazsanız yerden kalkmak pek mümkün olmuyor.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)